Anоnymous Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 Znaci gleda se samo izgled a ne zvuk ili kvalitet zvuka. Ako se neko seti jos neke zanimljive gitare neka postuje. Inace ja sam glasao za Stealth.
Grave Digger Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 Po meni je najlepsa Jackson King-V.....mada i "Eagle Bat Beast" je isto do jaja
Guest Ivan88 Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 (edited) cekaj jel ovo trebalo da bude glasanje za najlepsu gitaru u globalu ili si onako iz dosade nabacao po pet bc richa i jacksona koje bi voleo da posedujes?! Spisak je smesan a ne zna se koja gitara je ruznija ) Edited May 2, 2004 by Ivan88
Anоnymous Posted May 3, 2004 Author Report Posted May 3, 2004 Pa dobro jeste malo subjektivna lista. Meni se recimo ne svidjaju PRS i Gibson (sem LP-a) gitare . @Grave Digger Da Bat Beast stvarno lepo izgleda, mada malo podseca na B. C. Rich Widow.
The Eagle Nature Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 (edited) Music Man - Stingray4(definitivno na prvom mestu) i Stingray5 , Yamaha TRB1005F, Fender Jazz Bass-Jaco Patorius signature, moozda Warwick-Thumb BO BN.. itd.... ...He,he morao sam iako znam da ce gitaristi da se ljute... Edited May 3, 2004 by The Eagle Nature
Vlaja Buraz Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 'Ajd svi koji postujute dajte sliku (neke normalnije veličine) ili link...
Nurg Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Samo i samo explorer shaped gitare Po mogucnosti Jackson KBX bass
Guest Ivan88 Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 od svih baseva koje ste naveli, samo je the eagle nature ubo jedan lep, i to ovu yamahu.... http://www.music123.com/Yamaha-TRB1005-i129615.music pa zumirajte ako hocete ) (stavio sam ovu koja je freted jer je lepsa boja ) A sto se tice myunga, lepsi je: ili jos bolje Izvinjavam se na maloj slici Nego cudi me da niko nije postovao PRS Dragon-a, onda onaj komad namestaja koji se provlacio do skora po forumu i slicne idijotizme... p.s. bas u obliku explorera??? ROFL
The Eagle Nature Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Slazem se ...TRB bassevi su mnogo lepsi( a i bolji ...a i skuplji ) od RBX serije...
Nurg Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 p.s. bas u obliku explorera??? ROFL A sta to toliko fali basu u obliku explorera ? Hoces da kazes da je moj KBX ruzan ?
Guest Ivan88 Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 A sta to toliko fali basu u obliku explorera ? Hoces da kazes da je moj KBX ruzan ? nemam, pojma... u globalu ne gotivim taj oblike (ne vezano da li se radi o gitari ili basu, jelte...) + mi je ekstra cudan bas tog oblika (sta mogu kad je to prvi i reko bih jedini takav bas koji sam video)... negde je keva citala da je za neka jela potrebno da se probaju valjda 10 puta da bi se navikli na ukus i da bi nam se svidelo... kad budem video jos 9 slicnih baseva, mozda i promenim misljenje o tvom
The Eagle Nature Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 A sta to toliko fali basu u obliku explorera ? Hoces da kazes da je moj KBX ruzan ? Veoma... Sto je najgrdje kad god visim na YuMu svaki put bar jedan pu dnevno ugledam tvoj avatar ,tako da posle dva meseca zijanja u tvoj bass , mogu reci da mi vise nije toliko ruzan .... Ko zna mozda za dva ,tri meseca mi postane i lep
Генеральный Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Veoma... Sto je najgrdje kad god visim na YuMu svaki put bar jedan pu dnevno ugledam tvoj avatar ,tako da posle dva meseca zijanja u tvoj bass , mogu reci da mi vise nije toliko ruzan .... Ko zna mozda za dva ,tri meseca mi postane i lep Get ej rum!
Nurg Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 Ma videcete vi sta je najlepsa gitara kad ja sagradim svoj bas kako planiram
The Eagle Nature Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 (edited) Evo da dodam jos dva bassa koji izgledaju sasvim O.K. ( a tako i zvuce...valjda ) Carvin BB 75 i BB 60 i mozda XB 75 .. Edited May 9, 2004 by The Eagle Nature
Herr_Wolf Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Ma meni je najbolja Dimeova Washburnka, i to ona paritikularno sto je obojena kao zastava juga.
Recommended Posts