-Abraxas- Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Bogami i jeste lepa!!! ne znam,meni se bas taj oblik gitare nikad nije svidjao... ovo je lijepa gitara
Wolflord Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Jel to mozda Peavy Rotor? Jeste. Vidi ga batice!Kakva lutka!
Wolflord Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 ne znam,meni se bas taj oblik gitare nikad nije svidjao... ovo je lijepa gitara Ovo nije moj tip gitare. Drugar ima Hamer CalQ koja je slicna ovoj.Doduse ovaj Ibanez je lepsi od Hamer CalQ Meni se takve gitare upste ne svidjaju, nekaku su mi "kantri".CalQ mi je nekako "narodnjacki", nevolim ti ja to!!! :no:Jedino sto mi odgovara na toj gitari je vrat i nista vise.
Dersu Uzala Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Meni se takve gitare upste ne svidjaju, nekaku su mi "kantri".CalQ mi je nekako "narodnjacki", nevolim ti ja to!!! :no:Jedino sto mi odgovara na toj gitari je vrat i nista vise. Proci ce i to.
DJ_raBo Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Poznato je da prestige serija uvek radi posao kako treba
blackbite Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 @ Wolfy Ovo nije moj tip gitare. Drugar ima Hamer CalQ koja je slicna ovoj.Doduse ovaj Ibanez je lepsi od Hamer CalQ Meni se takve gitare upste ne svidjaju, nekaku su mi "kantri".CalQ mi je nekako "narodnjacki", nevolim ti ja to!!! :no:Jedino sto mi odgovara na toj gitari je vrat i nista vise. Nemoj mi vredjas gitaru , Sto se tice vrata odgovarao bi ti i ibanez posto je dimenzija kao Wizard II, jedino sto su pragovi blago zakrivljeni = ( a na wizardu mislim da su ravni = [ @ Dersu Proci ce i to. Ne znas ti njega
blackbite Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 (edited) Majku mu jel se to meni kolje opera sa forumom il mi forum kolje oberu, tri puta pisem isti post i sad editujem duplikat prethodnog Edited August 14, 2006 by blackbite
Wolflord Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 @ blackbite Ne vredjam ti je gitaru, samo kazem kako jeste.Meni to lici na kantri ili cak neku "narodnu" gitaru. Ibanez je bolji, za mene naravno!
Wolflord Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 @ blackbite Ne vredjam ti je gitaru, samo kazem kako jeste.Meni to lici na kantri ili cak neku "narodnu" gitaru. Ibanez je bolji, za mene naravno!
Wolflord Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 (edited) Majku mu jel se to meni kolje opera sa forumom il mi forum kolje oberu, tri puta pisem isti post i sad editujem duplikat prethodnog I mene nesto tripuje! Jedva uspem da postujem nesto! Edited August 15, 2006 by Wolflord
blackbite Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 I mene nesto tripuje! Jedva uspem da postujem nesto! Imas i ti duple postove , ladno sam napisao ''obera"
MegaDex Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 DEfinitivno Rhandy ROads...znam imam ga
Wolflord Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 I ja bih jednog Roads-a... Nema se love... Seronjo jedan...
Vic Rattlehead Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Jedna od najljepših mi je onaj Džekson što Je Friedman svirao u Megadethu, ne znam joj naziv. Inače, ako hoćete najljepše gitare, samo prelistajte neki Džeksonov katalog.
-Abraxas- Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 (edited) Jedna od najljepših mi je onaj Džekson što Je Friedman svirao u Megadethu, ne znam joj naziv. KE-1,mislim da ima i svoj kE-2 i -3 model,ali nisam siguran. Edited October 26, 2006 by Sitch Boe
Wolflord Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 (edited) Uuuuu, jebem ti nedelju dana! Extra je onaj Jackson!!!! Dersu jesi li to ti sa tom gitarom mozda? Bas me zanima koliko taj axe kosta? To mi je jedna od gitara mojih snova! Edited October 26, 2006 by Wolflord
-Abraxas- Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Ovaj? Dersu,a kako zvuci to cudo? Izgled je keva,ali kako zvuci? A desna ruka marty fazon,je li?
Dersu Uzala Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 (edited) Nije losa, nije losa. To cudo pakuje Duncan-a SH4 iliti JB (Jeff Beck). Fino zvuce ti magneti za svakojak'e aplikacije. Secam se na jednom od tih NAMM show-ova, dosao Marty sa tom napravom, ub'o se na Crate shtandu (booth-u) u Blue Voodoo glavurdu i opalio kliniku od jedno 2 sata. Ortak i ja mokri . Posle smorismo coveka, imam dan danas neke slike ali mrzi me da ih trazim. Pita on 'Odaklen ste vas dvojica? Juga, a? Nikad cuo...' Objasnimo mu mi, 'dead center between Italy & Greece'. Uvek pomaze . Nabasam svake godine ili dve na njih (oko godisnjih ciscenja). Obuzme me neka toplina . Edited October 26, 2006 by Dersu Uzala
MegaDex Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 (edited) I ja bih jednog Roads-a... Nema se love... Seronjo jedan... Nisam ja kriv sto sam imo srece Edited October 29, 2006 by MegaDex
-Abraxas- Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 (edited) Nije losa, nije losa. To cudo pakuje Duncan-a SH4 iliti JB (Jeff Beck). Fino zvuce ti magneti za svakojak'e aplikacije. Secam se na jednom od tih NAMM show-ova, dosao Marty sa tom napravom, ub'o se na Crate shtandu (booth-u) u Blue Voodoo glavurdu i opalio kliniku od jedno 2 sata. Ortak i ja mokri . Posle smorismo coveka, imam dan danas neke slike ali mrzi me da ih trazim. Pita on 'Odaklen ste vas dvojica? Juga, a? Nikad cuo...' Objasnimo mu mi, 'dead center between Italy & Greece'. Uvek pomaze . Nabasam svake godine ili dve na njih (oko godisnjih ciscenja). Obuzme me neka toplina . ajd,baci slike kad ih nadjes. A sta je bilo s onim da ces se slikati sa beckerom i sa clanovima testamenta,mislim da si mi nesto pricao o tome,ako se dobro sjecam... Edited October 29, 2006 by Sitch Boe
Recommended Posts