BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Postoji nesto vezano za ovaj bend sto me je oduvek zanimalo a nikako se ne setim da proverim...Koji fudbalski klub oni podrzavaju? Ne znam zasto ali mene sve asocira na Chelsea...Pogotovo ona pesmica On the streets... Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Postoji nesto vezano za ovaj bend sto me je oduvek zanimalo a nikako se ne setim da proverim...Koji fudbalski klub oni podrzavaju? Ne znam zasto ali mene sve asocira na Chelsea...Pogotovo ona pesmica On the streets... Koji klub pa da podrzavaju...Skrewdriver se nikad nije izrazavao kroz muziku za futbal. Nemas ti pojma lutkice....go back to school! Jailbait! Quote
deda Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 DOBRI SU ZA GAZENJE KUPUSA, MAJMUNCINE FASISTICKE! JEB'O VAS IAN I OSTALI MAGARCI! negde sam procitao kako ste vi metalci tukli pankere...brate, mogu da izadjem na crtu sa svima vama, ko ce prvi? Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Koji klub pa da podrzavaju...Skrewdriver se nikad nije izrazavao kroz muziku za futbal. Nemas ti pojma lutkice....go back to school! Jailbait! Skrewdriwers su Britanci...Skinhedsi... Svako ko zna bilo sta o Britanskoj kulturi zna da je za njih fudbal najvaznija stvar na svetu...Mozda muzikom otvoreno ne podrzavaju ni jedan klub ali sigurno privatno navijaju za neki... Uostalom da znas o kojoj pesmi govorim malo bi drugacije gledao na moje pitanje...Mislim da nema potrebe za vredjanjem...To je stvarno jadno...i detinjasto. Quote
Feniks . Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Skrewdriwers su Britanci...Skinhedsi... Svako ko zna bilo sta o Britanskoj kulturi zna da je za njih fudbal najvaznija stvar na svetu...Mozda muzikom otvoreno ne podrzavaju ni jedan klub ali sigurno privatno navijaju za neki... Uostalom da znas o kojoj pesmi govorim malo bi drugacije gledao na moje pitanje...Mislim da nema potrebe za vredjanjem...To je stvarno jadno...i detinjasto. Radi se o pesmi Streetfight, pesma je nastala kad jos nisu bili NS bend i govori o tucama medju navijacima... Kasnije, kada su postali politicki bend tj. NS bend, pesma je promenjena i govorila je o dogadjaju kada su komunjare organizovale koncert protiv nacionalizma, doslo je stotinak nacionalista/skinsa i pobilo se sa mnogobrojnijim komunjarama i ostalima... Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Radi se o pesmi Streetfight, pesma je nastala kad jos nisu bili NS bend i govori o tucama medju navijacima... Kasnije, kada su postali politicki bend tj. NS bend, pesma je promenjena i govorila je o dogadjaju kada su komunjare organizovale koncert protiv nacionalizma, doslo je stotinak nacionalista/skinsa i pobilo se sa mnogobrojnijim komunjarama i ostalima... Ala ti imas bujnu mastu! Da mi je samo znati o cemu govoris... Quote
Feniks . Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Ala ti imas bujnu mastu! Da mi je samo znati o cemu govoris... Govorim o pesmi Streetfight seko, ako ne znas, procitaj koji intervju ili poslusaj koncert pa ces skontati... Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Govorim o pesmi Streetfight seko, ako ne znas, procitaj koji intervju ili poslusaj koncert pa ces skontati... A ja sam govorila o pesmi On the streets... Quote
Feniks . Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 A ja sam govorila o pesmi On the streets... Vise sam aludirao na ono sto je Razbijac rekao, da nisu imali veze sa fudbalom... Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Vise sam aludirao na ono sto je Razbijac rekao, da nisu imali veze sa fudbalom... Sve ima veze sa fudbalom... Quote
Feniks . Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Sve ima veze sa fudbalom... Pa nisam siguran da su kasnije nesto ludeli za fudbalom, bar to nisu toliko izrazavali, ipak im je politika bila na prvom mestu... Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Ma bilo bi bezveze da jedan tako veliki bend ne podrzava ni jedan klub...Valjda ce neki bolji poznavalac moci da mi odgovori na pitanje... Quote
Feniks . Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Ma bilo bi bezveze da jedan tako veliki bend ne podrzava ni jedan klub...Valjda ce neki bolji poznavalac moci da mi odgovori na pitanje... Taj bend je mozda podrzavao neki klub ali im je najbitnija bila politika...i ako su podrzavali neki klub, to sigurno nisu stavljali kao nesto jako bitno...pogotovo sto je Stjuartu bio cilj da okupi sve nacionaliste...pa je kasnije pravio cak i drugacije muzicke projekte, da okupi omladinu koja slusa i rok/rokabili, sve je bilo podredjeno politici... Za fudbal su veliki zaludjenici bili Cocney Rejects...koje sam juce slusao a mogao bi i sad da ih pustim Mada, najvise pristalica medju navijacima, Skrewdriver je imao medju Celzijevim, Head huntersima...pa je vrlo moguce da je gotivio Celzi Quote
Мајор Гашпар Posted May 13, 2008 Author Report Posted May 13, 2008 Stjuart je navijao za Mancester Siti. Quote
deda Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 onda je popusio isto kao i njegovi pre neki dan 8-1! Quote
Мајор Гашпар Posted May 13, 2008 Author Report Posted May 13, 2008 Jbg, covek nije isao na utakmice...samo je simpatisao Siti. Da je ziv, sigurno ne bi navijao za Siti s obzirom ko je vlasnik. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 SMRT FASIZMU!!! Taj covek nije zasluzio da bilo ko misli ista lepo o njemu a pogotovu o toj organizaciji! Sva ta ideologija je toliko kontradiktorna i glupa da je to nevidjeno! Hahah znao sam da ce se naci neki jadnik da kenja Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Stjuart je navijao za Mancester Siti. Sasvim moguce Mancester siti ima plave dresove...Kao u pesmi... ...Ali bi bilo bolje da je Chelsea...Mislim da su The Business jedan od najpoznatijih bendova koji prave navijacke pesme...Mislim da su oni milvovlovci...A Cock Sparer navija za Vest Hem...A Buzzcocks bi trebalo da su Chelsea... Quote
Теша Тешановић Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Ma bilo bi bezveze da jedan tako veliki bend ne podrzava ni jedan klub...Valjda ce neki bolji poznavalac moci da mi odgovori na pitanje... poenta skrewdrivera je jedinstvo medju belim narodima.bila bi degradacija za skrewdriver da prave muziku o fudbalu Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 poenta skrewdrivera je jedinstvo medju belim narodima.bila bi degradacija za skrewdriver da prave muziku o fudbalu Zasto bi bila degradacija? U Britaniji nije kao kod nas...U Britaniji fudbal nije najvaznija sporedna stvar na svetu vec najvaznija stvar na svetu...Postoje citavi fudbalski kultovi...Svaki pristojan skinheds bilo radnih ili nacista ne propusta utakmice svog lokalnog kluba...Zasto bi podrska svom lokalnom klubu bila sramota i degradacija? To je deo stvarnog,svakodnevnog zivota... Quote
Feniks . Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 poenta skrewdrivera je jedinstvo medju belim narodima. Upravo tako Quote
Мајор Гашпар Posted May 14, 2008 Author Report Posted May 14, 2008 Vlasnik kluba je, cini mi se, bivsi premijer Tajlanda. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Ala ti imas bujnu mastu! Da mi je samo znati o cemu govoris... Glupa si ko raspali šifonjer. Lepo ti kaže čovek, o čemu se radi. Pesma street fight je nastala '77, i pevana je o životu punkera, ne o navijačima,e a kad je Ian video da je osvešćeni patriota, pesmi je tekst promenjen...i on to govori i na koncertima, uvek je pesmu najavljivao, kao ''this is the song, when we fought with the reds, back then couple years back in place called juvenile gardens, where's held that anti racial festival...there was about hundred of reds, and this song is called ''streetfight'' '' Zato devojcice, Skrewdriver na uši i slušaj o čemu su pevali... Nisu pevali oni o navijačima, lupetaš ko ulitani tetreb, pošto si verovatno čula samo par pesama tipa ''smash ira'' i ''europe awake'', pa ti deluju navijački...poslušaj ti lepo albume ''white rider'', ''voice of britain'' i ''boots and braces''... yu kno no shit! Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 (edited) Glupa si ko raspali šifonjer. Lepo ti kaže čovek, o čemu se radi. Pesma street fight je nastala '77, ...bla bla bla Da si u drugom razredu osnovne skole savladao latinicu i naucio da citas,procitao bi da sam ja govorila o pesmi On the streets a ne o pesmi Street fight.Nije rec o tome zasto je koja pesma menjana vec sta se peva u On the streets! tj. zasto se u toj pesmi pominju bas 'boys in blue'.A pravo pitanje je za koga su clanovi benda navijali (mislim da cak ni ti nisi sposoban da izvalis glupost kako nisu navijali ili bar simpatisali ni jedan Britanski klub) a posto takav Screwdrives guru nema pojma da odgovori na to pitanje,onda neka se ne mesa i neka to prepusti nekom strucnijem...I jos nesto...Ako hoces bez razloga da se izdrkavas na nekog ucini to na svojoj mami ili sestrici a mene ostavi na miru... Edited May 14, 2008 by demonical Quote
Recommended Posts