Теша Тешановић Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 A koji je pa tebi kurac? Dodjes na temu o Skrudrajveru da bi rekao da je neki deseti bend do jaja, iako isti sa pricom nema blage veze. I onda jos stavljas neke nebulozne tekstove, kao tekstove tvog zivota. Dakle, mozes li mi objasniti koji je tebi kurac u zivotu? Previse si slusao Garavi sokak pa ti se to tako odrazava? ma ja samo volim ono pank i te stvari.a dobar je anti-otpad ne vidim nista lose u njemu Quote
Svarog Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Јел слушао неко Skrewdriver Rockumentary - From Punk To Patriotism? Ту је баш лепо објашњена историја бенда. Ред музике, ред приче, а доста је добро. Quote
Теша Тешановић Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 jebote koji sam ja debil tek sada sam video da sam pisao o anti-otpadu na temu skrewdriver greskom Quote
Bojance Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Јел слушао неко Skrewdriver Rockumentary - From Punk To Patriotism? Ту је баш лепо објашњена историја бенда. Ред музике, ред приче, а доста је добро. Poslusah...ok je odradjeno...Skrewdriver je odlican bend. Quote
Bad_Ass_Skins Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 Bend je super, al pevac kao osoba sta znam... nekako mi se nije dopadao njegov stil da psuje, podriguje itd. ne odgovara mi to prici o nacional-socijalizmu i visoj rasi. Quote
Recommended Posts