Valkyra Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 pjesmica Die Fahne hoch die Reihen fest geschlossen S.A. marschiert mit ruhig festem Schritt |: Kam'raden die Rotfront und Reaktion erschossen Marschier'n im Geist in unsern Reihen mit :| Zastave visoko, redovi zbijeni S.A, maršira sa tihim čvrstim korakom Drugovi Crvene Fronte bez reakcije Marširaju zdušno u našim redovima Die Straße frei den braunen Batallionen Die Straße frei dem Sturmabteilungsmann |: Es schau'n auf's Hakenkreutz voll Hoffnung schon Millionen Der Tag für Freiheit und für Brot bricht an :| Ulice oslobađaju smeđi bataljuni Ulice oslobađa pješadija Gledaju u svastiku već miilioni,puni nade Dan za slobodu i za kruh dolazi Zum letzten Mal wird nun Appell geblasen Zum Kampfe steh'n wir alle schon bereit |: Bald flattern Hitler-fahnen über allen Straßen Die Knechtschaft dauert nur mehr kurze Zeit :| I zadnji put je poslan apel Za borbu svi već spremno stojimo Uskoro vijore Hitlerove zastave iznad svih ulica Isčekivanje još samo kratko traje Die Fahne hoch die Reihen fest geschlossen S.A. marschiert mit ruhig festem Schritt |: Kam'raden die Rotfront und Reaktion erschossen Marschier'n im Geist in unsern Reihen mit :| Zastave visoko, redovi zbijeni S.A, maršira sa tihim čvrstim korakom Drugovi Crvene Fronte bez reakcije Marširaju zdušno u našim redovima eto dušo Quote
Мајор Гашпар Posted April 19, 2005 Author Report Posted April 19, 2005 Jos jednom hvala Evo nadjoh verziju ove pesme u izvodjenju Nahkampf-a... Ako te zanima------>http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=187651 Nadji 3. post po redu pa klikni na onu podvucenu pesmicu i to je to Quote
Valkyra Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Jos jednom hvala Evo nadjoh verziju ove pesme u izvodjenju Nahkampf-a... Ako te zanima------>http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=187651 Nadji 3. post po redu pa klikni na onu podvucenu pesmicu i to je to Nemaš problema dušo. Oduvek dam na usluzi svojoj ćelavoj braći Quote
Мајор Гашпар Posted April 19, 2005 Author Report Posted April 19, 2005 Nemaš problema dušo. Oduvek dam na usluzi svojoj ćelavoj braći Nego, jel si slusala Stiggerov bend Warlord nekad? Quote
Valkyra Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Nego, jel si slusala Stiggerov bend Warlord nekad? Jesam, ali to je bilo davno. Sada sam više soft, shvataš me? Ipak sam curica, a ne veliki mišičavi ćelavi dečko kao ti Quote
Helle Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Vidis da zene nisu zlo sine... Samo ti se cHini! Sto se ticHe SKREWDRIVER-zivjeli SKINHEADZ! Quote
Мајор Гашпар Posted April 24, 2005 Author Report Posted April 24, 2005 Sinovko jel si poslusala one pesmice od Skrewdrivera sto sam ti preporucio? Quote
Helle Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Sinovko jel si poslusala one pesmice od Skrewdrivera sto sam ti preporucio? Tvoje preporuke Sinovac,me uvijek obraduju! SUPER! Pa SKREWDRIVER otkida! Obozavam im muziku,ma sve zivo! SJAJNI SU! Quote
Мајор Гашпар Posted April 27, 2005 Author Report Posted April 27, 2005 The strong survive, the strong survive Look at us baby, we’re still alive The strong survive, the strong survive Look at us baby, we’re still alive Quote
Guest Isus Banovanik Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 The strong survive, the strong survive Look at us baby, we’re still alive The strong survive, the strong survive Look at us baby, we’re still alive nadam se da ovo nisu stihovi skrewdrivera, posto bi u tom slucaju ironija picila sve do crnog humora. mislim "Look at us baby, we’re still alive " Quote
Krv i Cast Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 The strong survive, the strong survive Look at us baby, we’re still alive The strong survive, the strong survive Look at us baby, we’re still alive Muzicar koga trazis se zove Frank Ranneke i ima vise CD.Sve su to balade i super su.On nastupa svuda gde ga pozovu nacionalisti i patriote najvise na NPD skupovima.Zbog svojih Cd bio je u zatvoru dok je drzava htela cak i decu da mu oduzme jer je po njihovom on zli nacista. Skrewdriver su legende i to ce i ostati za uvek.Ian Stuart je bio sjajan muzicar pored Skrewdriver imao je jos nekoliko sjajnih projekata od balada do recimo Klansmen-a. Landser su odlicni 1998 godine jedan nas bend je svirao sa njima imao sam priliku da ih upoznam super ljudi ostali smo do dan danas u kontaktu.Pevac Luni je sada u zatvoru 3, 5 godine jer je Nemacki sud proglasio landser za kriminalno teroristicku organizaciju sto je vise nego glupost proglasiti jedan bend za kriminalce.naravno Nemacka vlada je to uradila jer im se ne dopada ono sto landser peva istina ih boli tako da su resili da zacepe usta clanovima Landser.Naravno Landser i dalje zivi izdali su dva nova CD pod imenom Der Lunikoff to je ime pevaca i sav novac od prodatih CD ide kao pomoc pevacu koji je u zatvoru.Oba CD su legalna tako da sud i policija nista ne mogu jer zakon nije prekrsen.Pesme su i dalje iste u fazonu starog Landsera samo sto su tekstovi sto se kaze political corect. Ima u Nemackoj dosta dobrih Ns bendova licno preporucujem Race war koji su odlican bend.Imaju dva CD i oba su prva liga. Naravno osim njih ima tu jos dosta dobrih bendova kako u Nemackoj tako i svuda u celoj Evropi. Quote
Мајор Гашпар Posted May 2, 2005 Author Report Posted May 2, 2005 Druze, jel znas gde mogu da se nabave radovi Ranneke-a?Ja imam jedan album(13 pesama). Quote
Valkyra Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Vidis da zene nisu zlo sine... Pa to ga ja pokušavam uveriti! Uf danas sam opet slušala Skrewdriver - veselo veselo Skoro sam odalamila taškom cigana koji me danas tražio novaca. Kaže mi ''Hab'n zi Geld???'' Eh ću mu ja dat Geld po tintari! Idi i zaradi!!!! Quote
Invictus Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Odlican bend, koji jako gotivim. Bijeli ponos, bijela Evropa!!! Quote
Rumenige Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Veliki pozdrav druze! Srbija Srbima! Srbin za Srbina! Quote
Sinstrel Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 E u cemu je ono fora sto sam video pre par nedelja u gradu. U pitanju su mali plakati sa Ianom i nekim aludiranjem na vaskrsenje. Jel ga to neko poredi sa Isusom?! Obelezavanje njegovog rodjendana, pogibije...?! Quote
Rumenige Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Cini mi se da je 24. septembra dan njegove pogibije. Quote
Rumenige Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Jebi ga, radio je ono sto se nekima nije svidelo. Quote
Ivan_Creed Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Sta to? Ganjao ne-belo stanovnistvo? Ubijao cigane? Crnce? Kaj kaj? Quote
Rumenige Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Jok..Stuart jeste robijao, ali zato sto ga je napala grupa crnaca i on ih je sam razbio. Pa, nekome nije odgovaralo osnivanje B&H pokreta i sve veci broj ljudi koji su prihvatali ideju tog pokreta. Quote
Ivan_Creed Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Steta... trebaju nam svi takvi ovde pa pravac Kosovo, da se dokazu kao pravi batinasi! Quote
Rumenige Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Ovom prilikom hocu da ti kazem da je veliki broj NS skinsa bio na Kosovu. Ziv bio Quote
Recommended Posts