SRLE Posted December 11, 2001 Report Posted December 11, 2001 Kakva su vasa misljenja o ovom bendu.Meni se jako svidjaju.Puno expermentisu ali su odlicni.Sta kazete za novi album Amnesiac.Meni je odlican najbolja pesma je Pyramid song,strava je.Po meni njihova najbolja pesma koja je ikada napravljena je Pranoid Android uzivam kada je slusam.Inace svi su mi albumi dragi.Hajde izdvojicu moj najdrazi "Ok Computer". Jedna od najpozitivnijih pojava u rock muzici ranih devedesetih. Quote
Sinstrel Posted December 12, 2001 Report Posted December 12, 2001 Mislim da su inovativni i znam da su izuzetno cenjeni u Britaniji... Nemam neko preterano visoko misljenje o njima, ali cenim to sto rade. Nisam neki njihov fan, a o tome vam govori cinjenica da od njih imam samo jednu pesmu "Creep" i to je sve! Quote
azal Posted December 12, 2001 Report Posted December 12, 2001 meni su mnogo gotivni..inovatvni sigurno.... ja cenim svakog umetnika i svaku grupu koja pokusava nesto novo i interesanto da radi. Sigurno jedna od najboljih i naj kvalitetnijih, ako se moze reci manstream "pop" grupa na svetu.... azal Quote
Sam djavo Posted December 12, 2001 Report Posted December 12, 2001 radiohead je ok, ima par finih pesama, mada je generalno smoran... coldplay je mnoogo bolji, kao i elliot... Quote
Nestvarna Posted December 15, 2001 Report Posted December 15, 2001 Uh, meni su strasno gotivni...imaju nesto... Quote
Sinstrel Posted December 18, 2001 Report Posted December 18, 2001 Evo mojoj Mp3 kolekciji sam dodao jos dve pesme od Radiohead: "Just" & "Street Spirit(Fade Out)"... mada to uopste nije vazno nego cisto da pomenem... Quote
Sinstrel Posted December 18, 2001 Report Posted December 18, 2001 A da... pocetak pesme "Just" uzasno podseca na "Smell like teen spirit"... inace me pomalo podsecaju na Nirvanu, I don't know why, ali je tako... Quote
Will-O-The-Wisp Posted January 3, 2002 Report Posted January 3, 2002 Nisam neki die hard fan, ali album "OK Computer" je remek-djelo. Svi ga kriticari smatraju da je jedan od 10 najboljih albuma rock muzike uopste. "Karma Police" je moja omiljena pjesma. Zasto podsjecaju na Nirvanu? Zato sto se taj brit-pop javio kao odgovor na americki grunge, pocetkom devedesetih. Kopirali su ejdni druge i eto to slicnosti! Quote
blondie`s friend Posted June 26, 2002 Report Posted June 26, 2002 Strava su, obozavam ih, narocito od kada su se preobrazili sa OK COMPUTER , koji mi je jedan od najomiljenijih albuma uopste! KID A je opste experimentisanje(molim vas, propustanje kitove pesme kroz distorziju????), AMNESIAC ponovo sjajan! Najjace:PYRAMID SONG, PARANOID ANDROID, SUBTERRANIAN HOMESICK ALIEN, STREETSPIRIT, MA SVE SA OK COMPUTER!!!! Quote
Dani Posted June 26, 2002 Report Posted June 26, 2002 Nemam neko preterano visoko misljenje o njima, ali cenim to sto rade. Nisam neki njihov fan, a o tome vam govori cinjenica da od njih imam samo jednu pesmu "Creep" i to je sve! Uze mi rec iz usta "Creep" je odlicna pesma a: a: Quote
blondie`s friend Posted September 17, 2002 Report Posted September 17, 2002 Nova vest: RADIOHEAD ulaze u studio,stara vest:meni nedostaju na forumu...Josh nekome? Quote
Hamsun Posted September 17, 2002 Report Posted September 17, 2002 Meni se od njih jedino svidja "Creep".Ne volim ih bas...Ali mi se svidja ta pjesma. Quote
blondie`s friend Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 Eh(zvuk dubokog razocharanja)...pa zar niko ovde ne slusha RADIOHEAD? Quote
killerwolf Posted September 26, 2002 Report Posted September 26, 2002 Slusha ih moj ortak A i ja malo uz njega Odlichni su samo tolko imam reci malo preterano paranoichni za moj ukus ali stvarno imaju dobre pesme.Ako volite Radiohed poslushajte i Primal Scream...nisu toliko slichni po muzici koliko po inovativnom duhu. Quote
Council A Posted February 5, 2003 Report Posted February 5, 2003 Radiohead! Radiohead! Kid A! Kid A! Amnesiac! Amnesiac! OK Ra..ovaj, computer!OK Computer! Ozbiljno, fenomenalan bend! Quote
CrniBombarder Posted February 20, 2003 Report Posted February 20, 2003 Најновија вест:Нови албум је готов и ускоро ће бити пуштен у продају у Усраном Краљевству,а код нас `бем ли га. Radiohead је један од најбољих и најоригиналнијих група икад.The Bends је ремек дело као и већина осталог,наравно има и неколико лоших (читај са јаким техно призвуком) али је то последица чињенице да је Том Јорк прво правио техно музику. Radiohead је потпуни закон,Coldplay је најнеоригиналнија,најкомерцијалнија обрада икад, кратко и јасно ПОТПУНА СРАЊЕ. Једина песма која и ваља је Yellow. !!! Quote
Kveld Posted March 16, 2003 Report Posted March 16, 2003 Tachno , Coldplay su totalni pacenici , ljigavi neo brit pop :roll: , nishta to ne valja ( mada ima jedna fina pesma , mislim da se zove Trouble). Ali zato Radiohead...moram da se pohvalim da imam sve njihove albume ukjuchujuci My Iron lung i akustichne stvari i dosta sam se lozila na njih zadnjih par godina .OK Computer je jedan od najdepresivnijih ( u stvari najsjebanijih ) albuma ikad napravljenih , takodje i The bends sa svojom textovima i melodijama koje seku utrobu (ne , ne govorim o Slayer) a i na Amnestiacu ima par gadnih stvari ( za ubiti se ) ex Dollars & cents , I might be wrong..Kid A me je malo razocharao , ali sad kad ste mi rekli ovo za kitove ,vidim da cu morati pazljivije da preslusham taj album .Btw.Radiohead imaju ubedljivo nabolesnije spotove....Just ,Paranoid Android i kao vrhunac bolesti Knives out ...ma , zakon su... Quote
azal Posted March 16, 2003 Report Posted March 16, 2003 Coldplay su odvratni. onaj pevac nemoze nijedan ton da odpeva kako treba. Stvarno su ultra ljigavi. Quote
Mjaua Posted March 16, 2003 Report Posted March 16, 2003 Evo mojoj Mp3 kolekciji sam dodao jos dve pesme od Radiohead: "Just" & "Street Spirit(Fade Out)"... mada to uopste nije vazno nego cisto da pomenem... Fade out se mnogo svidja mojoj sestri, pa se od tolikog slusanja i meni uvukla u glavu,... band je stvarno zanimljiv, i stvarno gotivim originalnost,... nista preterano, jednostavno simpaticno,... bez predrasuda,... 8) Quote
Kveld Posted March 17, 2003 Report Posted March 17, 2003 Street spirit je majka!Da samo znate kakav text ima...( a i spot je genijalan, mrachan uzasno). Quote
CrniBombarder Posted March 18, 2003 Report Posted March 18, 2003 Рецимо да је,ако би смо бирали (мада су скоро све сумануто добре), Street spirit [fade out] био најбоља њихова песма,у сарадњи са спотом наравно, зато ево речи: Street spirit [fade out] Rows of houses all bearing down on me I can feel their blue hands touching me All these things into position All these things will one day take control This machine will not communicate These thoughts and the strain i am under Be a world child form a circle before we all Go under And fade out again and fade out again Cracked eggs dead birds Scream as they fight for life I can feel death can see it's beady eyes All these things into frution All these things we'll one day swallow whole And fade out again and fade out again And fade out again and fade out again Immerse your soul in love Quote
blondie`s friend Posted March 19, 2003 Report Posted March 19, 2003 Oooo,pa nemogu da verujem al smo se odjednom raspisali o R'headu!!! A do skoro-nista! Tako,tako,samo nastavite! Inace,prvi put cujem ono za Yorka i tehno... 8O Quote
Dissolve Girl Posted March 27, 2003 Report Posted March 27, 2003 svidjaju mi se. narochito "creep" a: Quote
Marilyn Manson Posted March 27, 2003 Report Posted March 27, 2003 Radiohead stvara genijalnu muziku, ali zbog nekih sifofrenickih i psihodelicnih elemenata, ne mogu je konzumirati. :ne: Quote
Formentera Posted March 30, 2003 Report Posted March 30, 2003 Divni su! Divni! Divni! Obozavam ih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Slusam ih oko 10 god i uvek genijalni:))). Imam vecinu koncertnih verzija. Zvuce fantasticno!!!! Ocekujem njihov koncert. Amnesiac je ludilo!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts