Person Who Fart Bubbles Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Skinuo sam neki Greenpeace nastup sa neta od oko sat vremena, nije normalno... Milion ljudi, a Toma ubi trema... Quote
AquaZX Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Daj link ako je video... P.S. Na Szigetu bilo nenormalno dobro, highlight u zivotu.... Quote
AquaZX Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 U petak uvece na BBC2, sa Joolsom Hollandom, uzivajte: thomyorke_later.avi (40 MB) http://www.megaupload.com/?d=JQ953TNA http://download.yousendit.com/486F66A062C406B0 Quote
Nightwing Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 "Paranoid Android" by Radiohead je na brzinu postala moja naj naj naj pesma ever Quote
KRANG Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 SAD ti je postala? za ovih 10 godina cuo bi je milion puta i da si u amazonskoj prasumi ziveo (u plemenu kanibala). Quote
Nightwing Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 ali je nisam voleo... Think McFly, think Quote
ALEXIE_AIC Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Ne znam da li ste culi do sad: "Radiohead ubuduće samo na internetu Britanska grupa Radiohead počeće promociju novog albuma predstavljanjem dve nove pesme u emisiji "From The Basement", koja će moći da se gleda isključivo na internetu. U toj emisiji biće predstavljene pesme "Down Is The New Up" i "Videotape". Pesme će biti objavljene na novom albumu, čiji naziv još nije poznat. "Emisija From The Basement je zanimljiva samim tim što je nastala kao plod želje da se direktno obratimo našim slušaocima, i izbegnemo da nam se u posao mešaju egocentrični producent ili direktor", rekao je frontmen Tom Jork u svojoj emisiji. Svi obožavaoci Radioheada će od 18. decembra moći besplatno da skinu sa interneta i nove pesme omiljenog benda." Jedva cekam da cujem ove nove pesme. Quote
Haralampije Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 ovih nekoliko "novih" stvari sa koncerata, jedno 10ak možda, što sam slušao utisak je da su se potpuno okrenuli gitarskom zvuku ponovo arpeggi je super stvar recimo 15 step i videotape isto bangers n mash zvuči kao da je sa bendsa itd Quote
miss Penny Lane Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 street spirit spot je diwan ... drug mi je skoro narezao ... Quote
AquaZX Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Naravno da je divan. Eto, jos jedan Radiohead fan, svakim danom sve vise i vise Quote
miss Penny Lane Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 ja sam odavno njihov fan ali nikako nisam mogla da nabavim spotove i konacno sad imam street spirit i gledam ga min 5 puta dnevno Quote
miss Penny Lane Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 :) konstatovana dijagnoza : radiohead Quote
Kveld Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 konachno sam doshla do Thomovog solo albuma...shta da vam kazem?nisam ni ochekivala akustichne komade u stilu High and dry-a haha i otprilike sam znala shta me cheka.dakle , Thom je praktichno koristio isti ritam sa nekog trash muzichkog programa na kompu, to sve prati minimalisticha melodija i on peva, hm , rekla bih , u nekom chudnom old rock style fazonu.album , je , naravno genijalan Quote
Frizzle Fry Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 E a jel neko slushao Radiodread projekat ? one obrade radiohead-a u reagge,dub..ima i nekih electro obrada..znachi totalno ludilloool!!!! aaaaaaa!!! Quote
AquaZX Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Naravno da smo slusali - pa sta mislis ko smo mi? Budale neke, a? Quote
Defunctus Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Prica se da ovo ljeto trebaju doci u Pulu.Sto ih ovi nasi nesrecnici vec jednom ne dovedu,jebali ih Stonsi. Quote
AquaZX Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Prica se da ovo ljeto trebaju doci u Pulu.Sto ih ovi nasi nesrecnici vec jednom ne dovedu,jebali ih Stonsi. To za Pulu je samo u potencijalu, iz poluprice "znam nekog ko poznaje Edovu suprugu" itd itd.. No bio bi super da dodju u Pulu, zapravo bilo bi predivno.. Na komentar za Stonse nema sta da se doda osim da su Stonsi atrakcija, da ne kazem cirkuska. dok ne znam da li bi na RH doslo 10.000 ljudi..A i to je mnogo. Quote
Buddha Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 pitanje je da li bi RH skupili vise od 1000 ljudi u Srbiji Quote
AquaZX Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Pa realno je tako. Mozda bi tih 1000 dovelo jos 500, a i bilo bi valjda radoznalih, znaci 5-6 hiljada je puna kapa. Jos toliko iz CRO..Znaci sa prostora exYU bi se nakupilo 10ak hiljada u staroj drzavi Quote
CrniBombarder Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Ма нема шансе да дођу негде близу(ко је рек`о Егзит). Quote
AquaZX Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Jel postoji nekakav Radiohead tribute band u Srbiji? Jos nisam cuo ali ako sam propustio bio bih rad da cujem to.. Dakle, ko ima muda? Quote
ALEXIE_AIC Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Koliko ja znam, nema. Elem: Radiohead balet! Balet zasnovan na muzici sastava Radiohead premijerno će biti prikazan na festivalu u Edinburgu u avgustu ove godine. Balet pod nazivom ‘Ride The Beast’ sadržaće ukupno pet pesama benda, a balet će otvoriti pesma ‘Fitter Happier’ sa albuma ‘OK Computer’. Koreograf baleta je Stephen Petronio koji je ranije sarađivao sa umetnicima kao što su Lou Reed, Laurie Anderson, Rufus Wainwright i James Lavelle. ‘Ride The Beast’ prikazivaće se u Edingburgu od 18. do 20. avgusta. Hehe... Sto bi ovo bilo zanimljivo pogledati. Quote
Recommended Posts