zombie eater Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 (edited) Nema veze sto je minimalan,recimo i novi album Queensa je vecinom minimala pa je opet relativno dobar album...nije stvar u originalnosti nego se radi o tome da se bend distancirao od gitarskog zvuka i sve sto radi sada su neki bezidejni pokusaji da se napravi nesto a bice i da je Yorke sve uzeo u svoje ruke i usrao.Mada dobro ima jos nade za njih..posle ocajnog Kid A je usledio odlicni Amnesiac nadam se da ce se ta prica ponoviti ovde i sa sledecim izdanjem mozda... Edited October 10, 2007 by zombie eater Quote
darthmoog Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 (edited) dugo sam i ja mislio da je kid a dosadan album...ali je genijalan u svakom pogledu... edit: brate...gde si nashao da poredish qotsa i radiohead... Edited October 10, 2007 by darthmaul Quote
zombie eater Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 (edited) Jbg ukusi...meni je ocaj...Hail to the thief ima par super pesama ali mislim da je generalno slab album a ovaj "in Rainbows" mi je totalno njesra jbg....valjda ce da se dozovu pameti na sledecem albumu brate...gde si nashao da poredish qotsa i radiohead... pa poredim ih samo po pitanju minimalistickog pristupa inace bendovi svakako ne mogu da se porede jer je svaki iz neke desete price s tim sto je album Queensa dobar ) Edited October 10, 2007 by zombie eater Quote
blondie`s friend Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Slusa se,slusa;nista bez 5-6 natenane preslusavanja... A stvarno, gde da ti KID A ne valja!? Posle OK COMPUTER-a, sigurno najvredniji. Album koji ima National Anthem, Idiotheque (moji fav.), Optimistic, Everything In... i ovo je dovoljno... Uz to, niko ne pominje cini mi se HAIL TO THE THIEF; to je jedan fenomenalan album, samo mu treba dati vremena. Poslusajte samo Glastonbury 2003, puno stvari su tu odsvirali, sjajno! Quote
AquaZX Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Slusam album od jutros u 9am i mislim da polako ali sigurno pocinje da razvaljuje..Reckoner pogotovo veliko iznenadnjenje. Quote
darthmoog Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 @zombie Brate svaki qotsa album je minimalan...glupa rech btw...ali vidim da je vecina ljudi shokirana kada je primetila da radiohead nece doneti nishta novo sto se tiche napredka u zvuku sa ovim albumom Quote
niking Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 in rainbows is made of awesome and win Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Kupljena. Hvala. Dovidjenja. Denial, denial Denial, denial Your ears should be burning. Quote
niking Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 svaki put mi je album jos bolji i bolji Quote
Simadin Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Aha.. Ja bih rekao da je vrh, mozda cak vrh brate!!! Quote
marcoman Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 Radiohead Net 4.8million Pounds From 'In Rainbows' Average album price paid is 4 quid... Quote
Haralampije Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 ok album, možda malo podseća na amnesiac jer zvuči kao kompilacija b strana, ali ne opravdava hype i vreme koje je im je trebalo da ga snime. nije mi jasno šta će ih više toliko u bendu kad se ni ne čuju (druga gitara?), a posle godinu i po dana snimanja očekivao bi čovek malo bogatije aranžmane (bez gudača pls) i malo manje praznjikavu i sterilnu produkciju. Quote
AquaZX Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 Meni je utisak potpuno drugaciji. Quote
Little Butcher Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Zanimljivo da sam ovaj bend uvek izbegavao, ali jednom sam sedeo kod drugarice (koja inace sece vene na njih) i isla je neka laganica muzika, koja mi se neverovatno svidela... Ispostavilo se da je to druga polovina ovog novog albuma, i evo vec par dana pred spavanje samo slusam Rainbow Preterano dobro, cak sad jurim da preko nekih vezica ga nabavim na vinilu Quote
Haralampije Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 evo vec par dana pred spavanje samo slusam Rainbow reci kako svira onaj blackmore. stargazer je meni najbolja Quote
Baal Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Haha. Enivej, dobar album. Druga polovina bolja nego prva, pogotovo poslednje dve pesme na albumu. Quote
Buddha Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Weird Fishes meni najbolja pesma. i Videotape. 15 Step i Nude super isto. Quote
Buddha Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 ovaj uvodni klavir u Videotape malo podseca na Saturnine od The Gathering (akusticna Sleepy Buildings verzija) btw pojavili se tekstovi za In Rainbows http://www.greenplastic.com/lyrics/ Quote
BodyRemover Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 ima neko link za album snimljen sa diska a ne skinut sa sajta? Quote
darthmoog Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 mene zanima vishe da li neko ima bonus disk? Quote
Recommended Posts