Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nema veze sto je minimalan,recimo i novi album Queensa je vecinom minimala pa je opet relativno dobar album...nije stvar u originalnosti nego se radi o tome da se bend distancirao od gitarskog zvuka i sve sto radi sada su neki bezidejni pokusaji da se napravi nesto a bice i da je Yorke sve uzeo u svoje ruke i usrao.Mada dobro ima jos nade za njih..posle ocajnog Kid A je usledio odlicni Amnesiac nadam se da ce se ta prica ponoviti ovde i sa sledecim izdanjem mozda...

Edited by zombie eater
Posted (edited)

dugo sam i ja mislio da je kid a dosadan album...ali je genijalan u svakom pogledu...

edit:

brate...gde si nashao da poredish qotsa i radiohead...

Edited by darthmaul
Posted (edited)

Jbg ukusi...meni je ocaj...Hail to the thief ima par super pesama ali mislim da je generalno slab album a ovaj "in Rainbows" mi je totalno njesra jbg....valjda ce da se dozovu pameti na sledecem albumu :)

brate...gde si nashao da poredish qotsa i radiohead...

pa poredim ih samo po pitanju minimalistickog pristupa inace bendovi svakako ne mogu da se porede jer je svaki iz neke desete price s tim sto je album Queensa dobar :rockdevil::))

Edited by zombie eater
Posted

Slusa se,slusa;nista bez 5-6 natenane preslusavanja...

A stvarno, gde da ti KID A ne valja!? Posle OK COMPUTER-a, sigurno najvredniji. Album koji ima National Anthem, Idiotheque (moji fav.), Optimistic, Everything In... i ovo je dovoljno...

Uz to, niko ne pominje cini mi se HAIL TO THE THIEF; to je jedan fenomenalan album, samo mu treba dati vremena. Poslusajte samo Glastonbury 2003, puno stvari su tu odsvirali, sjajno!

Posted

@zombie

Brate svaki qotsa album je minimalan...glupa rech btw...ali vidim da je vecina ljudi shokirana kada je primetila da radiohead nece doneti nishta novo sto se tiche napredka u zvuku sa ovim albumom

Posted

ok album, možda malo podseća na amnesiac jer zvuči kao kompilacija b strana, ali ne opravdava hype i vreme koje je im je trebalo da ga snime. nije mi jasno šta će ih više toliko u bendu kad se ni ne čuju (druga gitara?), a posle godinu i po dana snimanja očekivao bi čovek malo bogatije aranžmane (bez gudača pls) i malo manje praznjikavu i sterilnu produkciju.

Posted

Zanimljivo da sam ovaj bend uvek izbegavao, ali jednom sam sedeo

kod drugarice (koja inace sece vene na njih) i isla je neka laganica muzika,

koja mi se neverovatno svidela... Ispostavilo se da je to druga polovina ovog novog

albuma, i evo vec par dana pred spavanje samo slusam Rainbow :mrgreen:

Preterano dobro, cak sad jurim da preko nekih vezica ga nabavim na vinilu :opusteno: