marcoman Posted July 5, 2003 Report Share Posted July 5, 2003 nisam cuo nesto puno pesama od njih, mozda 10-ak, ne znam nazive pesama, ali mogu reci da me je vecina odusevila a: Radiohead ima i veliki uticaj na muziku koju je radila Anathema na poslednjih par albuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azizam Posted February 2, 2004 Report Share Posted February 2, 2004 pre mozhda 3 ili 4 meseca sam ih prvi put chula za sada imam sve regularne albume *i smenjuju se svako toliko u winampu *celi, zasebni Amnesiac *poslednjeg sam ga chula, je album koji "izvlachi" bar sam ja dobila utisak da su pochele da mi rade vijuge za koje nisam znala da postoje *i stomak* leptirici pre bih rekla dok sam ga slushala OK computer je odlichan kao i The Bends Kid A nisam toliko svarila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mjaua Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 Street spirit je majka!Da samo znate kakav text ima...( a i spot je genijalan, mrachan uzasno). Nisam videla spot, nazalost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mjaua Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 Inace moram reci da me Creep uzasno uzasno smara. Mada radio verison creep -a nije los. Cudna je to verzija. a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mengesh Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 ma radiohead mi je najomiljenija grupa tako da ne treba da komentarisem nista... a i kao da vas to pretjerano zanima. mislim cucete sve najbolje od jednog obozavatelja ovog benda. zamolio bih nekoga, ako ima, da mi posalje njihovu demo pjesmu 'the chains' jer mi samo ona fali sa ove liste www.greenplastic.com/lyrics inace preporucujem da posjetite najbolji radiohead fan site www.greenplastic.com kojeg je producentska kuca namjeravala da zatvori, ali clanovi radiohead-a su bili protiv toga:). ali sajt je stvarno vrh. tip je ludak, vjerujem da ga apdejtuje svakog dana. i sadrzi masu informacija... nevjerovatno! i Majo kad si vec prokomentarisala spot 'street spirit' i ocjenila ga dobrom ocjenom preporucujem ti da odgledas 'knives out'. vrhunski bolesan spot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mengesh Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 that's it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mengesh Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 pre mozhda 3 ili 4 meseca sam ih prvi put chulaza sada imam sve regularne albume *i smenjuju se svako toliko u winampu *celi, zasebni Amnesiac *poslednjeg sam ga chula, je album koji "izvlachi" bar sam ja dobila utisak da su pochele da mi rade vijuge za koje nisam znala da postoje *i stomak* leptirici pre bih rekla dok sam ga slushala OK computer je odlichan kao i The Bends Kid A nisam toliko svarila potrebno je slusati sve redom. pablo honey i the bends to se lako svari:) ok computer se mora svarit:) album koji je dobijao desetke na najboljim svjetskim sajtovima zasnovanim na kritikama albuma i sl... (jedan od njih www.pitchforkmedia.com ) ali bez njih se ne moze svarit kid a, a bez kid a ne moze amnesiac. ja sam oba prilicno brzo svario. vjerovatno mi bolje leze:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 Evo ja da ponovim da je OK Computer najbolja muzika koju sam cuo u dosadasnjih 25godina mog zivota. Album dovoljan da mi band bude 2nd fav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azizam Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 potrebno je slusati sve redom. pablo honey i the bends to se lako svari:) ok computer se mora svarit:) album koji je dobijao desetke na najboljim svjetskim sajtovima zasnovanim na kritikama albuma i sl... (jedan od njih www.pitchforkmedia.com ) ali bez njih se ne moze svarit kid a, a bez kid a ne moze amnesiac. ja sam oba prilicno brzo svario. vjerovatno mi bolje leze:) prvi sam chula OK Computer *sa originala* bilo je slinjenje po bukletu i bukvalno izbuljene ochi u nazive pesama onda grebovanje i smaranje danima sa tim albumom tek sam se "navikla" na njih, odmah mi je isporuchen Kid A, josh uvek ga nisam "shvatila" do kraja *treba mi malo vremena* uglavnom kada mi je drugarica donela The Bends *zazirala sam, zbog Kid A-a, medjutim totalno su razbili na tom albumu sledeci je bio Pablo Honey *moram reci da odatle sam samo Creep slushala da bi na kraju dobila Amnesiac u ruke *jao jao jao jao, zalepila sam se za disk *toliko mi se svideo da sam morala da ga narezhem kao audio disk hehe ne vadim ga iz pleyera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azizam Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 ah da upravo sam skapirala da nisam ni jednom odslushala Hail To The Thief blesavo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrniBombarder Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 ah da upravo sam skapirala da nisam ni jednom odslushala Hail To The Thief Па шта чекаш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mengesh Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 pa da! sta cekas!? odlusaj i b-sides, collaborations, demo songs, ep's... unreleased preporucujem sve ali izdvojicu sve ma evo najuzi izbor: talk show host (jedna od najboljih b-side pjesama ever) pearly* necu vise... mada ima... samo pozelite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 al smo se odjednom raspricali o radioheadu a super, eto i ja sam dosla do amnesiaca i hail to the thief-a (zahvaljujuci blondie's friendu) i vrte se u mom plejeru vec... neko vrijeme i super su u komadu, naravno, ne tvrdim vise da obozavam samo ok computer i the bends, ali i dalje su mi favoriti i amnesiac i hail... imaju predivne momente, mada i par koje nisam bas 'svarila'...ustvari, nisu me bas dotakli, myxamatosis npr... sve u svemu, jedva cekam da odem na njihov koncert aaaa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 Inace moram reci da me Creep uzasno uzasno smara. Mada radio verison creep -a nije los. Cudna je to verzija. a: a kakva je razlika izmedju te dve verzije? nisam dugo slusao, ali koliko se secam radio edit se razlikuje samo po tome sto nema ono fucking (special), vec very.... ili sam se ja to istripovao.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mengesh Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 al smo se odjednom raspricali o radioheadu a super, eto i ja sam dosla do amnesiaca i hail to the thief-a (zahvaljujuci blondie's friendu) i vrte se u mom plejeru vec... neko vrijeme i super su u komadu, naravno, ne tvrdim vise da obozavam samo ok computer i the bends, ali i dalje su mi favoriti i amnesiac i hail... imaju predivne momente, mada i par koje nisam bas 'svarila'...ustvari, nisu me bas dotakli, myxamatosis npr... sve u svemu, jedva cekam da odem na njihov koncert aaaa! jel to dolaze radioheadi u jugu? ja ovamo u podgorici ne mogu bit u toku nikako : jebes pg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mengesh Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 Inace moram reci da me Creep uzasno uzasno smara. Mada radio verison creep -a nije los. Cudna je to verzija. a: a kakva je razlika izmedju te dve verzije? nisam dugo slusao, ali koliko se secam radio edit se razlikuje samo po tome sto nema ono fucking (special), vec very.... ili sam se ja to istripovao.... uk verzija ima very umjesto fuckin... englezi su pristojni ljudi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 naravno da ne dolaze... heh, nego se ja nadam da cu nekad mozda skoknut preko grane na neki koncert... u zivotu!... doduse za radiohead bi trebalo otic do njemacke, italije... to je najblize gdje su bili mislim... slaba sansa da ce na radiohead na balkan zaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mengesh Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 bar sam se ponadao ne treba niko da nam dolazi! kad sam cuo kako drzava oporezuje koncerte prestravio sam se... cuo sam i da su organizatori koncerta 'deep purple' ostali u minusu... bruka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 stvarno uzas....... kad vlada provali koliko muzika znaci ljudima..onda moza nesto bude od ove zemlje...do tad..... moracemo da jurimo Radiohead :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mengesh Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 ma nemamo uslova ni da ih jurimo a ne da ih dovedemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicksoul Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Iako mi se poslednji albumi i ne svidjaju toliko, volim da slusam neke starije stvari radiohead-a. Najdraza pjesma mi je jos uvjek CREEP ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Pablo Honry je jedini album koji mi se uopste ne dopada. mada ima par ok stvari....Creep moze da prodje. ali kad uporedis sa OK COmputer pa nadalje....prvi album je smesan IMO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Pablo Honey uopste nije los album! na Alogija temi sam sve rekao :D:D (poz compadres) ljudi nisdta ne bi imali lose recji o tom albumu da posle njega nije doslo ono sto je doslo. Pablo Honey - RESPECT! poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pearLgirL Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 pda...u principu to je neka evolucija ebi ga, a to je ok, ...ne mozes zbog toga potcjenivati prvi album *mada ga ja nisam slusala , al vjerujem da nije tako los Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie`s friend Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 Ma Pablo Honey je polu-produkt. Anyone can play guitar i slicne svrstale bi ih u more brit-pop bendova....da nije bilo Creep-a. The Bends,eeeee to je vec nesto sasvim drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts