BodyRemover Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 vi jos imate o cemu da pricate? majku mu! poz Quote
Mistress9 Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 ok mozda sam trebao reci: slusajte kako JA slusam i shvatite kako JA shvatam ali to naravno ne mozete? mozete li...? Quote
CrniBombarder Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 (edited) definisi mi 'pravilno' shvatanje radiohead -a. Хтео сам да кажем да само Том,сигурно зна о чему је која песма,а да нама,обичним смртницима,остаје само нагађање и прављење сопствених трипова. Edited May 18, 2004 by CrniBombarder Quote
Kveld Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Hail to the thief je @#$%beno dobar album......nemam obichaj da slusham ovakvu vrstu muzike ali stvarno moram da priznam da je album mnogo dobar (moj rechnik je danas neobichno bogat epitetima )...ne znam za vas ,ali su meni Radiohead uvek delovali nekako futuristichki ... Quote
Mengesh Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 hail to the thief je odličan. što bi rek'o jedan moj jaran (zaboravio sam koji): 'oni više ne znaju šta će od sebe...al' opet,šta god naprave odlično je!' Quote
Buddha Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 jos nisam slusao hail to the thief.. kada sam video spot i pesmu there there toliko sam se razocarao.. a i uplasio me nikola vranjkovic kad mi je rekao da je sranje.. (a on je ipak jedan od najvecih fanova.. uzimajuci u obzir koliko ok computer uticaji izbijaju iz njegovih radova) meni je ok computer neprevazidjen u svakom pogledu kid a je odmah posle njega - bruka u smislu koliko se sam bend odrzao u smislu OGROMNOG pritiska koji su imali nakon proglasavanja ok computer-a za "najbolju i najvaznjiju ploce u poslednjih ko-zna-koliko godina" od strane cele kug(l)e zemaljske.. a oni sve lepo izjebali i umesto ok com2 snimili elektroniku (koja je bruka) btw, gledao sam neki bbc live i ovaj bend jednostavno mora da se vidi uzivo onaj ludi gitarista ima celu jebenu telefonsku centralu i tv pa se drka s tim.. najbolji od 'najvecih' (velikih) bendova na svetu. Quote
azal Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Hail to the Thief je bruka. poslusaj ga obavezno. sig ti je konza! Quote
Kent Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 hail to the thief je meni bolji od kid a i narocito od amnesiaca... no bratstvo ok & the bends se nece nikada prevazici... me no like electro, zato ne cenim taj kid a kao vi... poz Quote
Kent Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 mada kontam kada je nesto epohlano, kao music has the right to children, no kid a mi nikako ne biva prijemciv... poz Quote
azal Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 "The Gloaming" je najbolja pesma na HTTTu. no guitars baby! Quote
Kent Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 maybe, ali je httt ipak bazicno rock album, zar ne? Quote
Kent Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 mada kontam kada je nesto epohlano, kao music has the right to children, no kid a mi nikako ne biva prijemciv... poz io da citiram ovo, posto ti je promaklo Quote
Buddha Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 ocu al nkekako mi bezveze bez omota jebiggah ok comp omot kad sam uzeo od kentise pojacao mi utisak albuma 7x kid a omot je isto bolesnisha imam koncert live holland 2000 na 2cd, bruka zvuce par stvari.. ali ih treba i videti definitivno Quote
CrniBombarder Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Пун ефекат имаш тек кад уз аудио имаш и видео компоненту,некад ти дође да се најежиш на шта то личи. Quote
Milkica Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Najdosadnija grupa u paketu sa Muse-om Quote
thumb Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Za mene su oni najznacajniji Engleski bend 90-ih.Tomov vokal je iskopiralo milion ostalih bendova tipa Muse,Coldplay....Vrhunac su dostigli sa O.K. Computer i na vrhuncu popularnosti kada su razni likovi tipa Justin Timberlake poceli da izjavljuju kako slusaju Radiohead jer su in,poceli da polako prelaze u underground i prave muziku koju oni vole i koju ostali ne mogu da slusaju i to je za postovanje.Skoro sam gledao Glastonbury 2003 i Climbing up the walls,Fake plastic trees.... su odlicni. Quote
Kent Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Za mene su oni najznacajniji Engleski bend 90-ih. I ja bih rekao... Suede, Pulp i Blur su odmah iza po znacaju... Oni su odrzali scenu, ali Radiohead je OK Computerom probio granice koje niko nije sanjao. Album 20 godina ispred vremena, znalo se to 1.jula 1997. poz Quote
Buddha Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 slusao hail to the t. nijesam zadovoljan. ima dobrih pesama, ali.. prva 2 singla su najlosije pesme na albumu. 2+2 je dobra, kao i the gloaming i onih nekoliko na kraju.. medjutim, imam neki osecaj nedovrsenosti dok ga slusam.. jebemliggah Quote
CrniBombarder Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 `е си ти луд? Да не пијеш можда Би Воду? ,,There,There" и поврх свега ,,Go to Sleep" најлошији?Јест` да се о укусима не ...,али ово је стварно конза,а тек спотови... Quote
Buddha Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 nemam pojma po meni najbolje pesme na albumu su 2+2=5 sit down stand up where i end and you begin myxomatosis po meni su kid a, ok comp i amnesiac Holy Trilogy Quote
Kent Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 ako su kid a i amnesia holy, ja sam armadilo ok kompjuta & the bends... ostalo meh Quote
azal Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 e rodjace, neces se ti 'leba najesti... Quote
CrniBombarder Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Да ,,2+2=5";,,Where I end and you begin" ,,Go to Sleep" су кева,па онда све остале. Ко воли те техно примесе онда му је то засигурно tHT,али ко не ... Quote
blondie`s friend Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 Oce l' mi ko reci valja l' sta ovaj najnoviji? Quote
Buddha Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 mislis na Com Lag? zanimljiv je, ali su uglavnom drugacije verzije starih pesama.. nisam ga podrobnije preslusao, vise sam slusao hail to the t koji je poceo opasno da mi se svidja.. Quote
Recommended Posts