Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Хм,у $,не обећава,али видећемо...

sto bre jebote?

hteo sam to vece da te zovem da idemo, ali sam onda izvalio da ne mogu da idem(to vece inter + sutra 9.30 referat na faxu)

ima i veceras neki urnebes u dolaru, ali i vec ovo je bilo dovoljno skretanje sa teme... icon_mrgreen.gif

Edited by sabre
Posted

Па како што?

Треба ли да те подсећам да смо тамо отпичили на као Дипеш+Смитс+Кјур+Инди вече,а чули смо по једну ствар од сваког,а остало је било све и свашта,почевши од неког кршног непознатог енглеског панка са краја `70.(Руку на срце има и горих,човек је на сличној вечери у КСТ мртав ладан пустио Tonight од Рамонса,тако да...)

Ма и ја бејах у некој гужви,а и простор ми је некако мали,нема скочности за губљење(којег би било),тако да нисам ни кренуо да скупљам масу(к`о да би је било).

Но,надам се да су се они који су били добро провели(да не буде потпуно скретање са теме).

• 2 weeks later...
Posted
ne podrazavam samo iz jednog razloga- odlepis i pocnes da mrzis street spirit i creep icon_cry.gif

Немогуће је,једноставно је немогуће...

Ево управо улеће Клипан на суфлеу(како би то неки рекли).

(Срећом је просторија осветљена и превише је људи около за ...,иначе...)

`тедох рећи,заправо,спот за Fade Out треба гледати у ретким тренуцима,не увек...

Posted

Ehh taj Radiohead, sviraju na Pepsi Zigetu. Sta bih dao da odem tamo da ih cujem.

Znam... prodacu auto-ali ja nemam auto, prodacu gitaru-ali ona je slomljena, prodacu mobilni-ali ja mrzim mobilni, zato ga i nemam... Izgleda da cu morati da igram kladionicu, dajte mi neki fix...

Posted

Ма тај Сигет се тако подразумева(мислим да себи то не би` опростио),само да ме(нас) северњаци не сјебу за визе(пизда им материна Шенгенска).

А ако сјебу,пливаћу и узводно ако треба(Што би неки рекли:,,I would walk 500 miles and I would walk 500 more.")

Posted

Potreban muski vokal za autorski bend tipa TooL, sa vokalom koji poseduje emociju Tom York-a. Textovi i instrumental pripremljeni. Oprema pozeljna, kao i iskustvo. Godiste u rasponu 75-85. Samo za podrucje Beograda, Panceva i uze okoline. Zainteresovani neka se jave na pp.

Pozz

pivopije.gif

Posted
Potreban muski vokal za autorski bend tipa TooL, sa vokalom koji poseduje emociju Tom York-a. Textovi i instrumental pripremljeni. Oprema pozeljna, kao i iskustvo. Godiste u rasponu 75-85. Samo za podrucje Beograda, Panceva i uze okoline. Zainteresovani neka se jave na pp.

Pozz

pivopije.gif

Уф...

Posted (edited)

i ja se pridruzujem...

vuche, potpis ti je nenadjebiv icon_da.gif

Lagano, organizujemo masovno plivanje Dunavom i to u najtezoj disciplini - uzvodno. Start neki BG ili NS splav destinacija Pepsi Ziget>Radiohead.

azra crew ;]

Edited by Byk