CrniBombarder Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Да,да и сад почиње јебада са болидима око визе(не знам који им је курац па су га нешто мрачно закомпликовали). Quote
ObiHobit Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 sad će opet da ih skinu... dok ne izručimo karadžića... Quote
CrniBombarder Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Не дамо Младића,ево вам Тадића! Quote
Epitaph Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 u utorak 4.4. u klubu Dolar vece posveceno Radiohead-u....... bice zezanje..... Quote
CrniBombarder Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Хм,у $,не обећава,али видећемо... Quote
sabre Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 (edited) Хм,у $,не обећава,али видећемо... sto bre jebote? hteo sam to vece da te zovem da idemo, ali sam onda izvalio da ne mogu da idem(to vece inter + sutra 9.30 referat na faxu) ima i veceras neki urnebes u dolaru, ali i vec ovo je bilo dovoljno skretanje sa teme... Edited April 7, 2006 by sabre Quote
CrniBombarder Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Па како што? Треба ли да те подсећам да смо тамо отпичили на као Дипеш+Смитс+Кјур+Инди вече,а чули смо по једну ствар од сваког,а остало је било све и свашта,почевши од неког кршног непознатог енглеског панка са краја `70.(Руку на срце има и горих,човек је на сличној вечери у КСТ мртав ладан пустио Tonight од Рамонса,тако да...) Ма и ја бејах у некој гужви,а и простор ми је некако мали,нема скочности за губљење(којег би било),тако да нисам ни кренуо да скупљам масу(к`о да би је било). Но,надам се да су се они који су били добро провели(да не буде потпуно скретање са теме). Quote
miss Penny Lane Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 poceli su toliko da me ubijaju u pojam da sam prestala da ih slusam... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 da. ali . ja i dalje se drogiram njima. Quote
miss Penny Lane Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 ne podrazavam samo iz jednog razloga- odlepis i pocnes da mrzis street spirit i creep Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 mmmmmmda.da.da there. there. Quote
CrniBombarder Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 ne podrazavam samo iz jednog razloga- odlepis i pocnes da mrzis street spirit i creep Немогуће је,једноставно је немогуће... Ево управо улеће Клипан на суфлеу(како би то неки рекли). (Срећом је просторија осветљена и превише је људи около за ...,иначе...) `тедох рећи,заправо,спот за Fade Out треба гледати у ретким тренуцима,не увек... Quote
miss Penny Lane Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 potpuno se slazem jbg, ne treba se emotivno vezivati za creep Quote
Peti.Maj Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Ehh taj Radiohead, sviraju na Pepsi Zigetu. Sta bih dao da odem tamo da ih cujem. Znam... prodacu auto-ali ja nemam auto, prodacu gitaru-ali ona je slomljena, prodacu mobilni-ali ja mrzim mobilni, zato ga i nemam... Izgleda da cu morati da igram kladionicu, dajte mi neki fix... Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Ima da odem, pa makar crkla... To ce biti onaj raspust kada ce ti biti DO SVEGA... upishesh fax i svet je tvoj... Mada, bice mi chudno slushati ih live... No... Quote
miss Penny Lane Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 idem na siget da ih slusam ... sa sekom Quote
CrniBombarder Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Ма тај Сигет се тако подразумева(мислим да себи то не би` опростио),само да ме(нас) северњаци не сјебу за визе(пизда им материна Шенгенска). А ако сјебу,пливаћу и узводно ако треба(Што би неки рекли:,,I would walk 500 miles and I would walk 500 more.") Quote
Peti.Maj Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 А ако сјебу,пливаћу и узводно ако треба Count me in. Quote
miss Penny Lane Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 (edited) i ja se pridruzujem... vuche, potpis ti je nenadjebiv Edited April 29, 2006 by moni-zvonchica Quote
Dave GROHL Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Potreban muski vokal za autorski bend tipa TooL, sa vokalom koji poseduje emociju Tom York-a. Textovi i instrumental pripremljeni. Oprema pozeljna, kao i iskustvo. Godiste u rasponu 75-85. Samo za podrucje Beograda, Panceva i uze okoline. Zainteresovani neka se jave na pp. Pozz Quote
miss Penny Lane Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 otvori to na mestu za muzicare Quote
CrniBombarder Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Potreban muski vokal za autorski bend tipa TooL, sa vokalom koji poseduje emociju Tom York-a. Textovi i instrumental pripremljeni. Oprema pozeljna, kao i iskustvo. Godiste u rasponu 75-85. Samo za podrucje Beograda, Panceva i uze okoline. Zainteresovani neka se jave na pp. Pozz Уф... Quote
Peti.Maj Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 (edited) i ja se pridruzujem... vuche, potpis ti je nenadjebiv Lagano, organizujemo masovno plivanje Dunavom i to u najtezoj disciplini - uzvodno. Start neki BG ili NS splav destinacija Pepsi Ziget>Radiohead. azra crew ;] Edited May 5, 2006 by Byk Quote
CrniBombarder Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 azra crew ;] Whatever,i`m so there(Азра+Radiohead)... Quote
Recommended Posts