poison girl Posted December 17, 2001 Report Posted December 17, 2001 da li ste culi njihov novi singl IN JOY AND SORROW? Quote
Sinstrel Posted December 18, 2001 Report Posted December 18, 2001 Da... i ne svidja mi se... HIM se MNOOOOGO pokvario sa ovim zadnjim albumom. Starije (prve) pesme su mnogo bolje! Ma HIM smara! Sorry Posion Girl ali takvo je moje misljenje! Quote
Mariyeta Posted January 31, 2002 Report Posted January 31, 2002 Ja gotivim HIM pogotovo baladice tipa Bury Me Deep Inside Your Heart i Please Don't Let It Go (Acoustic Version)...vili ima ql glas al' ovaj poslednji album im je nekako bezveze Quote
Fiery Posted February 3, 2002 Report Posted February 3, 2002 ne volem him doduse gitarista ima dobre dredeve Quote
Black Knight Posted February 4, 2002 Report Posted February 4, 2002 Dobio sam informaciju da Vil Vilo dobro govori srpski da je ovde valjda ziveo nekih sedam godina pa me zanima da li neko zna sta je uopste ovde radio za to vreme?Sigurno nije na gradjevini!!!!!!! Quote
lemmy sixx Posted February 14, 2002 Report Posted February 14, 2002 Ja ih nisam nikada voleo,iako im je prvi album bio dosta dobar.Ali ovaj drugi je tesko sranje. Quote
Mariyeta Posted February 15, 2002 Report Posted February 15, 2002 drugi je najbolji ville ima strasan glas! mlogoooooo mi se svidja! Quote
Omega Posted April 22, 2002 Report Posted April 22, 2002 Prvi album je mnogo bolji,ovaj drugi stvarno smara.....neke pesme su im stvarno dosadne...... Quote
Satanic Witch Posted April 23, 2002 Report Posted April 23, 2002 Pa ponekad kad hocu da se "odmorim od blacka" pustim HIM,mada mislim da su se mnoooogo iskvarili,prvi album im je bio najbolji.Neko je to ranije rekao da je odlica za odredjene situacije,e pa ja se ne bih slozila sa tim mislim da druge grupe (Manson npr. )imaju mnogo bolje balade neki neki HIM-ov ceo album! Quote
michelle Posted April 23, 2002 Report Posted April 23, 2002 Imaju jako simpaticne pesmice: Join me in death, poison girl,the reaper, Lose you tonight, ali i nevidjeno teskih sranja mednju kojima nikako ne mogu da svarim Gone with the sin i In joy and sorrow. Odvratno zvuce uzivo i zato nisam njihov ljubitelj. Quote
PanzerGoth Posted September 26, 2002 Report Posted September 26, 2002 ja ih vec 3 godine fanaticki gotivim i nema sta nemam od njih.i pre nego sto se jos vise izlajete i ispalite poslusajte Dark Secret Love ili Borellus ili cak Serpent Ride.ako im je zadnji album bio govno ne znaci da su sve pesme takve...novi album izlazi krajem ove godine i kako sam cula bice u fazonu prvog. niko od njih nikada nije video YU osim na TVu.glupi VJ Deja ili kako li se zove ima poprilicno dugacak jezik!i savrsene snove... :x Quote
Midnight Madness Posted September 26, 2002 Report Posted September 26, 2002 ja takodje gotivim HIM.... and... istina je da im je PRVI album zakon! a: pogotovo pesma "Don't Fear (the reaper)" a: a drugi i treci.. hmm.. pa ono mogu da prodju (naravno)....samo... treci mi se nekako vise svidja... bez obzira sto maltene svi govore da je komercijala :roll: Quote
fiction Posted September 27, 2002 Report Posted September 27, 2002 Dobri su,Najbolji album razorblade romance. Quote
Ianna Posted September 27, 2002 Report Posted September 27, 2002 Imaju par dobrih pesama(npr. Don't Fear The Reaper ili Poison Girl)....inace mi se ne svidjaju preterano. Quote
Feanor Posted September 27, 2002 Report Posted September 27, 2002 Muzicki su nekomplikovani, tekstualno radjeni po sablonu, pozercine su teske, ali... ipak moram da priznam da ima nesto cime njihova muzika zraci. Postoji jedno moje raspolozenje kada mi HIM zaista prija. Necu da lazem sebe da mi se nesto ne dopada... Quote
Midnight Madness Posted September 27, 2002 Report Posted September 27, 2002 Muzicki su nekomplikovani, tekstualno radjeni po sablonu, pozercine su teske, ali... ipak moram da priznam da ima nesto cime njihova muzika zraci. Postoji jedno moje raspolozenje kada mi HIM zaista prija. Necu da lazem sebe da mi se nesto ne dopada. "....She'll be RIDING in my arms So in Love She'll be RIDING in these arms She can't let go..." Quote
PanzerGoth Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 na www.volume666.narod.ru mozete naci jos pesama poput Dark Secret Love ili Borellus.te pesme rasturaju! "...we are so young our lives have just begun it's already, we are considering escape from, this world..." Quote
Hamsun Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 Ja ne slusam nesto puno HIM...mada imam Razorblade romance... Negdje sam procitao,kao,stvorili su Love Metal :? 8O :? Quote
Blackmore Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 Don`t fear the reaper je mnogo bolji u originalu. Quote
403 Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 bez obzira sta svi kenjaju po njima imaju him svojih dobrih momenata - npr. for you je jedna od boljih stvari, od njih i opcenito, resurrection je isto ok. inace covjek zna zabrazdit sa knjaki knjaki tekstovima hehe Quote
PanzerGoth Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 Ja ne slusam nesto puno HIM...mada imam Razorblade romance...Negdje sam procitao' date='kao,stvorili su Love Metal :? 8O :?[/quote'] svuda to pise.zvanicno ta vrsta muzike i postoji. Love Metal Quote
Prince of Stories Posted October 25, 2002 Report Posted October 25, 2002 >Zvanicno ta vrsta muzike i postoji Zvanicno je sve sto sam cuo od njih pop i parodija na gothic. Quote
Sinstrel Posted October 26, 2002 Report Posted October 26, 2002 Vecj sam pisao o ovom bendu al' 'ajde opet... Kao prvo ovu temu treba prebaciti na gothic... love metal ne posotoji za tako nesto postoji naziv a to je sweet metal... takodje glupa kategorizacija ali shta je tu je... a HIM nikako nije sweet metal bend vecj gothic! Poceli su kao gothic i koliko cujem jos uvek su... istina veoma komercijalan gothic ali opet ne toliko komercijalan da je i los... Hiljadu puta sam rekao a i opet cju ovaj bend bi meni skroz ok da u njemu ne peva Villi, nikako ne mogu da ga svarim! Ne peva toliko on lose ali njegova pojava mi je uzasno odbojna! Razorblade Romance je album skroz na mestu... a: Quote
PanzerGoth Posted January 30, 2003 Report Posted January 30, 2003 da se vratimo na Love Metal.to je naziv novog HIMovog albuma koji izlazi u Nemackoj, Finskoj, Svajcarskoj, UK, Danskoj, Norveskoj, Belgiji, Ceskoj Republici i Grcoj 14 aprila. pesme ce ovaj put biti mnogo bolje,vec sam dve poslusala.i imce sve ukupno 11 traka. kako je to slatko! Quote
Cypher Posted January 30, 2003 Report Posted January 30, 2003 Slazem se Stvarno,da nije toliko smesno,bilo bi zalosno....... :roll: Uopste mi nije jasna njihova tolika zelja da budu 'nesto novo',pa makar u bilo cemu....... Iako zaista volim njihovu muziku,uopste mi nije jasan njihov ocajnicki pokusaj da budu prvi na svim top listama.A tek ona prica sa onim pacenikom Bam Margerom(ili kako vec) 8O .Coveka bi trebalo zatvoriti kao ozbiljan slucaj poremecaja licnosti,a oni koriste njegovu psihicku bolest da bi se probili u SAD. KATASTROFA 8O Ili ja vise nisam u toku........Mozda su 'raskinuli' prijateljske odnose....... :roll: Sve u svemu,razocarala sam se,potpuno :ne: Quote
Recommended Posts