Mikkah_Pickkah Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ...jer prave vrednosti su hevi-metal-hej-hard-n-heavy-ho-znoj-metAAAAAAl-griva iz praistorije.. Nastup ce biti defintivno poseceniji i od FF-ovog .. i bilo cijeg (ako ne racunamo dance arene i blah gde ce biti svako i koga zanima i kome je dosadno) ove godine a bolje je da tece i 15godisnji vaginalni sekret nego 15godisnji znoj i mast sa kose mladih tr00 black-tash-iron-maiden stvorenja.. ..ili ne daj boze 30ogodisnji, jos gore.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black~Cat Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 a bolje je da tece i 15godisnji vaginalni sekret nego 15godisnji znoj i mast sa kose mladih tr00 black-tash-iron-maiden stvorenja.. ..ili ne daj boze 30ogodisnji, jos gore.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 bolje je da tece i 15godisnji vaginalni sekret nego 15godisnji znoj i mast sa kose mladih tr00 black-tash-iron-maiden stvorenja.. ..ili ne daj boze 30ogodisnji, jos gore.. ejmin tu det 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Suzanne Vega vredi 5000 Mozda tebi... meni ne vredi ni 500 jer ne slusam to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) ...jer prave vrednosti su hevi-metal-hej-hard-n-heavy-ho-znoj-metAAAAAAl-griva iz praistorije.. Ajd idi malo na terasu, izduvaj se. Edited March 15, 2006 by Metal_Heart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 nemoj tako, nije lako. uzbudzenje raste, vili dolazi. suze ce teci u rijekama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 @metal heart - Ajde ti idi skochi s mosta, ali se ne vracaj. Suzanne Vega vredi ! NO...razumem ja taj poriv za tim stvarima AKA zli metal Mene to brzo proshlo dodushe! @blodnie- Ja vec polako spremam maramice. shto za suze shto za sekret :ohBozhe: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 joj, upravo si mi zgadila kolac ali ajde. uloske spremite obavezno evo ja nisam zli opasni metalac, ali opet ne volim vegu, jebi ga. tako da, lijepo se provedite u svakom slucaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Ma, ok..kontam ... poshtujem ukuse, svakako, ali....zasluzhuje po meni poshtovanje Vega ..... Sorry za kolach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ...jer prave vrednosti su hevi-metal-hej-hard-n-heavy-ho-znoj-metAAAAAAl-griva iz praistorije.. Nastup ce biti defintivno poseceniji i od FF-ovog .. i bilo cijeg (ako ne racunamo dance arene i blah gde ce biti svako i koga zanima i kome je dosadno) ove godine a bolje je da tece i 15godisnji vaginalni sekret nego 15godisnji znoj i mast sa kose mladih tr00 black-tash-iron-maiden stvorenja.. ..ili ne daj boze 30ogodisnji, jos gore.. Jebote,sto se primas...Da se nisi prepoznala u mom postu?Nemam nista protiv sekreta,stavise vrlo je koristan Zato - lep provod i obilni sokovi svima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 hvala.cao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 NO...razumem ja taj poriv za tim stvarima AKA zli metal Izini jel ti mene mozda poznajes pa tako seres? Gde si ti to videla da sam ja ZLI METALAC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ...jer prave vrednosti su hevi-metal-hej-hard-n-heavy-ho-znoj-metAAAAAAl-griva iz praistorije.. oj da da da oj da da da daaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 @metal heart - Ajde ti idi skochi s mosta, ali se ne vracaj. Suzanne Vega vredi ! Rekao sam, mozda vama vredi, meni ne vredi... ne znam u cemu je tvoj problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Ma, ok..kontam ... poshtujem ukuse, svakako, ali....zasluzhuje po meni poshtovanje Vega ..... Pa da postujes ukuse ne bi mi rekla da skocim sa mosta... Jos mi kaze da se ne vratim, da li to znaci da moram dasku da skocim? A i to sto PO TEBI vredi ne znaci da i PO NAMA mora da vredi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 @Metalno srce { ovo je tako iskreno }Poshtujem ukuse, ali nisam rekla zbog toga.... Mozhesh da birash nachin skakanja To ostavljam tebi Da....ja npr ne volim ....hm.. ne znam lupicu sada shta god da kazhem. Neshto prosto ne ovlim da slusham, ali smatrram da vredi i da poshtuje respect. Ali ovo je vec 5i put da se odjavljujem. sa Zdravo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Mozda tebi... meni ne vredi ni 500 jer ne slusam to. ali vidim dao si pare... ne znam u cemu je problem??? ja cu ici samo onaj dan kad HIM nastupa da vidim i to cudo uzivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Nisam u toku... HIM je bend koji povezuje na najizlizaniji nacin dve skoro nespojive stvari - ljubav(kao finta) i metal. Love metal? WTF!?!?! Kakve su to gluposti, to je muzika za nalozene klinke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ali vidim dao si pare... ne znam u cemu je problem??? ja cu ici samo onaj dan kad HIM nastupa da vidim i to cudo uzivo Pa samo komentarishem... dao sam pare ali ne zbog njih. Nadam se bar da ce bar na Metal Hammer stage-u da bude dobro... Prosle godine sam se na Ritmu Nereda skoro bolje proveo nego na Slayeru... Podsetio sam se starih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 to je muzika za nalozene klinke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Otkud se umete taj UHOH smiley tu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 *MISLITE O TOME* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 *Pall Mall* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 *Pali Mali* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platina Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Nisam u toku... HIM je bend koji povezuje na najizlizaniji nacin dve skoro nespojive stvari - ljubav(kao finta) i metal. Love metal? WTF!?!?! Kakve su to gluposti, to je muzika za nalozene klinke. Iskreno ti i nije bas tako jednostavno kao sto mislis, a generalno ni tako kao sto si rekao. Mrzi me da se ponavljam. A to da je za nalozena klinke, apsolutno se slazem, jer zaista i jeste tako. Par malo emotivnijih tekstova, malo tematike o smrti i ljubavi i ajde klinkice secite vene. Pateticno. Ima toliko boljih bendova od Hima na tu foru, pa opet nikad nece steci popularnos na mtv-ju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts