suicide_angel Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Kiss of Dawn(full album version) : http://www.youtube.com/watch?v=ymhxqabC3_w da li mi se samo cini ili se HIM vratio na greatest lovesongs period? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Jedva cekam album, svidja mi se Bleed Well, Kiss Of Dawn mi je onako nista posebno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suicide_angel Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 super je kraj pesme.skroz u greatest lovesongs fazonu...inace album ce biti sve samo ne razocarenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 nov album ce biti odlican, s obzirom na ove nove pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Kad li ce se pojaviti na netu vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 (edited) Odavno ne čuh tako BEDNU pesmu poput "Summer Wine"... Čemu skrnavljenje "Where The Wild Roses Grow", da mi je znati... Edited August 21, 2007 by Snouvi Džamejkan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Odavno ne čuh tako BEDNU pesmu poput "Summer Wine"... Čemu skrnavljenje "Where The Wild Roses Grow", da mi je znati... Stvarno je jadna pesma kada sam cuo prvu obradu "Wicked game" pao sam na teme koliko je to zvucalo dobro, pravi hevi zvuk, a sad kad cujem ovo....muka mi je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Odavno ne čuh tako BEDNU pesmu poput "Summer Wine"... Čemu skrnavljenje "Where The Wild Roses Grow", da mi je znati... hm..a da se malo raspitas pre nego sto pocnes da prosipas pamet? (1967) Summer Wine is a song originally sung by Nancy Sinatra and Lee Hazlewood. It was later covered by Bono of U2 with The Corrs, Gry with FM Einheit and his Orchestra, Scooter , and by Ville Valo & Natalia Avelon for the soundtrack of Das Wilde Leben. It was also covered by Ed Kuepper and Clare Bowditch on the cult Australian Music gameshow Rockwiz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ ت ~ Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Hm, a zašto ti prvo prdneš na moju "neobaveštenost", a ne pitaš zašto izjavih to što izjavih? Šalim se... Kombinacija vokala je u totalu imitacija spoja Kajli/Kejv. Objektivno, pesma je ne limunada, nego voda. I nemoj reagovati na ovo, ne bi bilo "pametno". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Sorry ali moram da ti odgovorim...ne zbog HIMa vec Nancy Sinatre Pesma je radjena za film a radnja filma se desava u vreme kada je ta pesma bila hit evo i link ako te zanima - Das Wilde Leben Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suicide_angel Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 o boze,kao mozete da se raspravljate o tako jadnoj pesmi,koja nema veze sa HIMom,vec je samo obicaj duet Villea i sisate nemacke glumice preslusao sam skoro sve klipove,a bogami i cele pesme sa novog albuma i zakljucak je da ce ovo posle Greatest lovesongs vol.666 biti njihov najbolji album Venus Doom - da je Metallica kojim slucajem nastala u Skandinaviji,predpostavljam da bi zvucali isto kao ova HIMova pesma...puno dobrih metal rifova,solo koji niko ne moze da ospori,ukratko ovom pesmom je odana pocast starom "metal: HIMu kakvog ga svi volimo Love in Cold Blood - po onome sto sam cuo,cini mi se da ce ova pesma biti fantastica,sa par M.Manson rifova,zaraznim refrenom i takodje se moze staviti u kos sa predhodnom pesmom Passions killing floor - je mozda najslabija pesma na albumu.vrlo je zarazna,ali ta "bolest" jako brzo prodje..zvuci kao da 69 eyes pokusava da bude nu metal,ali mu to ne uspeva Kiss of Dawn - singl koji polako pocinje da se vrti...pesma je odlicna,Valo opet posle dugo vremena koristi svoj duboki glas sto je za pohvalu...dobar solo,neocekivano dobar kraj - pesma za svaku pohvalu Sleepwalking Past hope - nisam preslusao i necu je komentarisati Song or Suicide - nisam preslusao ali znam da je pesma akusticna i da traje samo minut i po Dead Lovers Lane - mozda moj favorit,zvuci kao da je ispala sa Love Metal albuma...Crawl down,dead lovers lane,the maze of memory stained and suck the blood right out of my heart.zarazan refren,dobar solo i par heavy rifova cisto da nas podseti na to da HIM voli da kombinuje rock i metal. Cyanide sun - nisam je cuo celu,ali ono malo sto sam cuo zvuci jako dobro...Valo kao pesnik dolazi do svog vrhunca sa ovom pesmom...balada je u pitanju i nadam se da ce bas ona biti neki sledeci singl. should've known how hard it is to stop Tearing each other apart Separating souls entwined in all these labyrinth and lies I'll be drowing you in this river of gloom Forever in my heart In my love This emptiness that I've made my own Embracing memorys of dreams long gone One last caress from the corpse of love Is all I want underneath the Cyanide Sun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poison Ivy Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Kad ce album??????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R'N'R GIRL Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Ja sam bas pre neki dan cula ''summer wine'' i bas mi se svidela...ima neku sablasnu atmosferu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Dead Lover's Lane http://download.yousendit.com/A267C2951D18B883 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Full album: http://www.bestsharing.com/f/cfRpbU331945 http://www.mediafire.com/?cb9ecyt9zxe http://www.megaupload.com/?d=D15WZH7I http://www.ichigo.ho8.com/music/VD/ http://rapidshare.com/files/53492666/HVD44.rar Album je FENOMENALAN!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Brate hvala puno za linkove! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Ma opusteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 hvala za linkove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 novi album mi je preteran! brate, nesto se esilo i promenilo sve na bolje... kako su HIm albumi napredovali cenio sam da ce u jednom momentu poceti da zvuce kao jebeni the rasmus...ali ovo je mracnije, cvrsce...ma odusevljen sam. ima tih new orleans momenata, da poverujes da slusas neku metaliku sa reloada(i iza ovoga stojim, konkretno mislim na stvar ove in cold blood... pesme duze u proseku, padaju neka muziciranja, neocekivani brejkovi. ma vrh! najprijatnije iznenadjenje ove godine sto se albuma tice. jdino sto je minus je sto mi se cini da su txtovi ljigaviji nego ikada, mada postujem villeove akcije sa spustanjem u donje registre kao u venus doom u onom brejku... sve u svemu, ja prezadovoljan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 extra je...znao sam da ce biti kewl hvala bogu sto je tako..sve pesme koje sam do sada cuo su odlicne...emo gothicari pushite ga nema novog dark lighta...him se vratio na staro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 odlican album! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azizam Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Jes' bome, osećam se kao da opet imam finih 16 godinica i sečem vene za HIM-om. Pre onih nesrećnih albuma posle Razorblade Romance... Kakav početak jeseni lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 sad provalih da je izasao album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Sleepwalking Past Hope je vrhčina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 love in cold blood metalcore pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts