The Princess of Darkness Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 da li se culi sledece pesme:Borellus Dark Secret Love Paratiisi Ikkuna Prinssessa Valo ili obrade poput Enjoy the silence(Depeche mode) Larger than life(BackStreetBoys) I just died in your arms tonight...??! prvih 5 pesama rasturaju! ah da, takodje su obradili i pesmicu Rendezvous With Anus od Turbonegro-a. a: ova pesma je genijalna... "Borellus" i "Dark Secret Love" su jedne od najkvalitetnijih HIM pesama...recimo da je "Dark Secret Love" moja najomiljenija, pored "For You" i "When Love and Death Embrace"...to je moja HIM trijada! Ja bih jos na tvoj spisak dodala "Serpent Ride" koja je takodje super. Sto se pesmica na finskom tice...to uopste nije HIM...I jedna se od njih zove "Valo Yossa"...simpaticne zezalice...a sto se obrada tice...hehehe...meni se "Enjoy the Silence" vise svidja i od originala! A "Rebel Yell" je takodje strava! Quote
The Princess of Darkness Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 "The Funeral of Hearts" im je najbolji spot ever! I pesma je predivna! Quote
Dolly Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 Ma, meni je 'icy' verzija stvarno extra- sto se tice video izdanja... A i neko je pomenuo It's all tears aqustic- to je stvarno fenomenalna stvar--- A, spotovi... Gone with the sin mi je favorit, i When love and death embrace... Quote
Grifon Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 a: a: Gone With The Sin je strava spot...a moj drugi favorit je spomenuta druga verzija spota Wicked Game a: Quote
Grifon Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 I live It's All Tears mi se vise svidja nego ona s albuma...e da su bubnjevi onako zvucali na albumu... a: Quote
PanzerGoth Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 Jedina akusticna stvar koja je fenomenalna je Salt in our wounds... Cuo neko? a: a: a: i endless dark acoustic, kao i gone with the sin -orchestra version Quote
Grifon Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 vidis majku mu tu nisam cuo... gde mogu da nadjem tu orkestarsku... Quote
PanzerGoth Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 ja sam je skinula sa www.volume666.narod.ru desni klik, pa save link target as... i tako sam sacuvala.doduse, trajalo je 2 sata, ali se isplatilo. Quote
PanzerGoth Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 EARLY JOIN ME Baby join me in death We are so young Our lives have just begun But already we're considering Escape from this world And we've waited for so long For this moment to come We're so anxious to be together Together in death Won't you die tonight for love Baby join me in death Won't you die I want you to join me in death Won't you die tonight for love Baby join me in death Join me in death It's none of your kind And my wrists are open wide for you Turning fatal oh I'm dying Just to be with you And there is no way now No way we can lose But before life tears us apart now Let death come to you Won't you die tonight for love Baby join me in death Won't you die I want you to join me in Won't you die tonight for love So join me in death I want you to join me in death And you're all I want And you're all I have So let this be the end the world is a lonely place for you Won't you die tonight for love Baby join me in death Won't you die I want you to love me in death Won't you die tonight for love Baby join me in death I want you to join me in death I want you to join me in death This live ain't worth living I want you to join me in death So want you join me in death Join me, babe Join me in death Quote
Dolly Posted October 1, 2003 Report Posted October 1, 2003 Da, imam taj text odavno, a verziju sam negde cula, samo nemam nista snimljeno. A ni ja nisam cula tu orkestarsku verziju- daj objasni je malo... misli zvuk, da li se dosta razlikuje od originala, klavir ostalo???? Quote
PanzerGoth Posted October 1, 2003 Report Posted October 1, 2003 pocetak je malo duzi nego obicno, i pocinje gudackim isntrumetnima-violina se najjace cuje.i celo vreme ga prati samo ova vrsta instrumenata.nije lose.ne secam se da sam cula klavir negde. Quote
tovar Posted October 1, 2003 Report Posted October 1, 2003 i evo moje kompletne diskografije... albumi: greatest love songs vol. 666 razorblade romance deep shadows and brilliant highlights love metal bootlegs: rock am ring 2001 live: rebell yell join me (early version) poison heart right here in my arms poison girl it's all tears bury me deep inside your hear beautifull soul on fire enjoy the silence burried alive by love unknown 30 sec medley from hamburg unpublished: none shall defy borellus again i've crossed oceans of wine to find you dark secret love serpent ride stigmata diaboli sigillum diaboli the phantom's gate covers: randezvous with anus oldman fade away interviews: rockplast '99 ville (2001) HIM covers: Humpa cover of Join Me The Agents: Hunningola Jykevaa on Rakkaus Paratiisi Valo Yosa Accoustic: heartache every moment salt in our wounds pretending please don't let it go it's all tears in joy and sorrow for you close to the flame funeral of hearts alter versions: beautifull (rock version) gone with the sin (ville & apocalyptica) the begining of the end (tanderberg b74 mix) the heartless (deleted finnish version) salt in our wounds (thulsa doom version) pretending (cosmic pop jam mix) lose you tonight (caravan version) in joy and sorrow (strings version) the 9th circle (OLT) beautifull (3rd seal) edits: funeral of hearts (from radio ylex) Quote
AZRAEL Posted October 1, 2003 Report Posted October 1, 2003 HIM nije ni doom a ni gothic metal, nije ni metal ali ajd sad.Dokle cete da trpate HIM na ovaj forum , samo deca slushaju HIM.Prvi album gde nemaju nijednu svoju pesmu je najbolji ostalo je sranje,shit,merde... Quote
PanzerGoth Posted October 1, 2003 Report Posted October 1, 2003 na prvom albumu su samo 2 pesme koje nisu njihove. ako ti se pljuje, izadji na ulicu pa pljuj okolo.okani se ovakvih sranja po forumu.koliko znam, HIM je za decu, tako da ti ne pripadas ovde. Quote
The Princess of Darkness Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 Videla sam napokon spot za pesmu Buried Alive by Love. Koj shit, covece! Bas je bez veze. Stvarno, i spot za Sacrament je bez veze ali ovaj je bas bez veze! Ne razumem...spot za Funeral of Hearts je fenomenalan, sadrzi neke motive vezane za finsku mitologiju, ima nesto u sebi, nosi neko osecanje...sav taj sneg, sva ta zima...i Ville koji se na tren pretvara u vuka...bas je dobro osmisljen spot! A ova dva...bruka! Skroz su promaseni! BAbL se cak ni sa pesmom ne uklapa...ja sam sve vreme navijala da neko na kraju spota umre! Da se, recimo Ville ili ona teta baci sa balkona! A ono...nista! Ja bih spotu dalanaslov:" How much a singer can smoke" ili tako nesto...ili "The Next Stupid Thing". Srvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarno razocaravajuce! Ocena za spot Buried Alive by Love : 0 Quote
The Princess of Darkness Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 @ lestate: Hej,ja imam sve sto si naveo osim: live: join me (early version) poison heart it's all tears unknown 30 sec medley from hamburg unpublished: the phantom's gate accoustic: heartache every moment salt in our wounds pretending please don't let it go it's all tears close to the flame funeral of hearts Mislim da imam cak i vise...trebalo bi da dobijem jos nesto...a sto se tice bootlega tice imaju ih mnoooooooooooogo vise. Mislim da se spisak moze naci na heartagram-u.Pa...mogli bismo da se menjamo, ako ti sve to imas Quote
Chlan 787 Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 Imam osecaj da su sve te pesme koje se ne nalaze na offical albumima mnogo bolje od ovih poznatih. Quote
Dolly Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 Da, da... svaka vam cast kad imate energiju da prikupljate sve te snimke, ja vec duze vreme zaostajem... Quote
Rob Swire Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 Jebote, ja imam samo Best Of i to je to. Jel' zna neko, mozda, da li neki od tih retkih snimaka ulaze na onu rusku mp3 kompilaciju? Quote
tovar Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 ja sam uvek za razmenu... sto se tice ruske kompilacije, sumnjam, mozda jedino nesto sto je bilo na single box-u, ali ne verujem ni to... ako hoces, ja cu ti napraviti kompilaciju. jebes njih... da li su HIM mozda strpali zajedno sa mansonom? ja sam video jednu takvu... Quote
PanzerGoth Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 dolly, zar to nije ona finska manekenka, koja je bila u Right Here In My Arms? Quote
Dolly Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 Da, Nina Sarasalo, to sam ti vec negde napisala, cini mi se... A ova na tvom avataru ima istu frizuru kao ja, mislim ja imam kao njenu Quote
PanzerGoth Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 oh, jesi?! :oops: izvini, nisam procitala.... moracu da te razocaram-ova na mojoj slici nosi neku kapuljacu tako da ne moze da se vidi koju frizuru ima. Quote
The Princess of Darkness Posted October 3, 2003 Report Posted October 3, 2003 @ Angel of Desire Ma da...gomila tih stvari koje nisu na albumima su strava! Nadji moje ranije post-ove ovde i vidi komentare...ako zelis, mozemo se nekako razmeniti... Quote
Recommended Posts