Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wicked game ima necenzurisana verzija spota,ali ja imam i nesto ripovano sa dvd nekog na kome oni kao sviraju uzivo,u pozadini se vidi Bam Magera kako se gubi.

A sto se tice filma the 13th Floor meni je bio skroz gotivan. biggrin.gif

Posted
jel si ti to neki Lestatov rodjak? icon_razz.gif

grrrr....

lestate se privatava uz tu stvar samo sa uvoznim virtuoznim okretnim igracicama.

Posted

dakle, ja sam znao do sada za 3 verzije join me, ali me ne cudi sto se pojavila i nova. naime, ima 2 verzije 13th floor (sa insertima i bez istih) i bila je ice verzija koju su uradili kad je burton vec bio u bandu, dakle mozda u ds&bh eri, ili cak pred LM fazu jer ga ja nisam nasao pre pretending i in joy and sorrow recimo, a znate koliki sam freak.

za wicked game znam da ima bar 4. cenzurisana i necenzurisana verzija sa striperkama, zatim britanska crvena verzija (ville ima kosu do bulje i smara se sa nekim kericem) i verzija sa lepotice u tami sa losom kopijom morticia-e adams, kisom i nepotpunom postavom.

13th floor je keva!

Posted

mai, zar ja da te ignorisem? ako i jesam, veruj mi nisam namerno, ili prosto nisam imao sta (konstruktivno) da kazem, ili sam samo prevideo pitanje...

join me, nema i nece biti nikakvih konfrontacija oko mene, iz gomile ociglednih razloga...

Posted
Lestate, je l' si ti to na avataru???? Ako jesi, onda te vidjam svaki dan po gradu icon_smile.gif

Btw. ja josh uvek nisam nabavila onu verziju "Lose You Tonight" icon_mad.gif

da, ja sam. kad me na'vatas u gradu, uvali mi disk da ti narezem, posto preko maila ne mogu da ti posaljem, mali ti je inbox.

Posted (edited)

uuu, girl-dvoboj na HIM temi.

vau.

someone's jealous. icon_razz.gif

hahaha icon_smile.gif vidi se da me ne poznajesh icon_wink.gif hehe

@lestate: biggrin.gif

Edited by mai