Jump to content

Recommended Posts

Posted
ne verujem da ce ti to znaciti. negde u nemackoj. nadam se da cu uskoro zapaliti preko i kupiti disk.

mislish diskove icon_mrgreen.gif

Posted
ja samo da na ovom (za njega) svetom mestu cestitam Lestatu rodjendan icon_biggrin.gif

sve najHIMskije i u narednoj, najLOVE godini zivota! nek je sa HIMom icon_biggrin.gif

e ovo je prava cestitka..odusevljena!

Posted

Kakve su to slike gore? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Lestate, srecan rodjendan (sa malim zakasnjenjem) i jos jednom: veliko HVALA za disk!

Najvise su mi se dopale verzije The salt in our wounds i Lose you tonight. Bilo bi cool da su nastavili u tom pravcu. Ovako... no.gifno.gifwallbash.gif

Posted

ziva istina. kazem ti, zajeb u postprodukciji. taj album je trebalo da bude melanholicniji, tako je i bio zamisljen, ali jebiga... nadam se da ce "fleke" biti izvadjene kasnije. uostalom, LM delimicno obeava korak u mracnijem pravcu.

Posted

Slika je totalno ludilo!Nego,meni se Him mnogo svidja,i imam samo dva albuma.Love Metal,i na nekom Cd-u,ceo album cije ime ne znam,ali tu ima pesma Join Me In Death!Moze li neko,ako mu nije tesko,da ispise nazive albuma i godine kada su objavljeni!Poz. icon_wink.gif

Posted

1. Greatest Lovesongs Vol.666 - 1998

2. Razorblade Romance - 2000

3. Deep Shadows and Brilliant Hightlights - 2001

4. Love Metal - 2003

i sad brrrrzo nabavi sta ti fali icon_wink.gif