Jump to content

Recommended Posts

Posted
Jos se zove Kinslayer...mali skrnavi sve sto volim...

ban,ban,ban,ban..............

Joj izgubio sam And Love Said No...a to mi je poklon..od bivse...ubice me...jos ima posvetu...sranje icon_redface.gificon_redface.gificon_redface.gif Samo se meni desavaju takve gluposti...

ja sam dva puta izgubio glsv666... jednom mi neko (ne mogu da se setim ko) nije vratio, a drugi put mi je bivsa posejala negde... sa trecim primerkom jos nisam imao zlu karmu...

@talicni:

jako malo. mada...

Posted

Jao, ne spominji mi gls666...

Prvo sam ga trazila tri meseca, kad sam ga konacno nasla i kupila, sva srecna dosla kuci, stavila ga u play-er, kad ono nece da ga pusti. Dobro, pokusam ja da ga pustim putem komp-a i opet ne moze. Odem da ga zamenim, dodjem sutra po njega jer ga nije bilo taj dan, kaze dodji sutra. Dodjem ja sutra i dobijem disk... biggreens.gif

Prosle godine sam ga pozajmila nekom drugu koji ga je vratio izgrebanog, pa nije mogao da radi... Onda sam rekla drugarici da mi nareze, ona mi narezala LM... Na kraju me je spasla drugarica, koja mi je dala svoj... Hvala Mariyeta icon_biggrin.gif

Posted

cekaj, ti znas branu, maksu i tu zemunsku ekipu sa foruma?

reci mi sta ti treba od HIM-a, ok, neobjavljene stvari i da li nesto preko toga?

Guest Akasha
Posted
HIM JE JEDNO OGROMNO SRANJE KOJE NE ZASLUZUJE NICIJU PAZNJU I KOJE MOGU DA SLUSAJU SAMO JEBENI IDIOTI SA 2g MOZGA!!!!!!!!

Ubij se tupom kasikom...

Hm,Mortis kao vokal HIM...zanimljivo.Kao da ubacis Indiru u Ramstajn... wallbash.gif

Guest Akasha
Posted (edited)

lestate,pominjao si DVD,sta tacno ima na njemu? user posted image

Edited by Akasha
Posted
zvanicni spotovi, poslednji je buried alive, nesto live snimaka, filmovi o snimanju nekih spotova i tako...

meni treba taj dvd... icon_mrgreen.gif

lestate, ajd mi posalji spisak stvari od him-a shto imas... spotovi, muzika... sve...

pa da se dogovorimo oko nekod trade-a...

ok?

Guest Akasha
Posted (edited)

Aha,dobro,to vec imam.Mislila sam da se nije mozda nesto novo pojavilo.user posted image

Edited by Akasha
Posted

el nino, nema frke, narezacu ti HIM colection, znaci mp3 + video, a ti ponudi sta imas za razmenu. za dvd cu pitati ortaka...

angel of desire, jel uzivas u cd-u?

Guest Akasha
Posted
icon_da.gif ima dobrih stvari...

Ali, HIM je S R A NJ E!! icon_smile.gificon_rockdevil.gifmhihi.gif

Eto novopecenog no#1 fana!Jos da to shvati... icon_smile.gificon_smile.gificon_da.gif

Guest Akasha
Posted
Brzo ce svi da se okupe!Nemoj da brines.Doci ce........!Poz. orangelistening.gif

hvala na tesenju... icon_wink.gificon_cool.gif

Posted

Lestate, nemoj da mi rezes albume, to imam, snimi mi samo maxije, live, rare i te neobjavljene stvari, spotove i taj dvd!

sta tebi treba? ajd mi se javi na pp da se dogovorimo i da ti dam adresu!

Posted

za dvd treba da ulovim gwidiona da on ulovi tog lika iz novog sada, ili da se iscimam sa gazdama voodoo-a, ali nije bitno. ok, znaci sve albume imas... nema frke...

sta imas da ponudis?

@akasha,

AoD ima koncept da prica suprotno od veceg broja ljudi u datom trenutku, tj. ona sad pljuje HIM, a kroz par strana ce reci da je najbolji band, samo ako neko krene da ih pljuje.

Posted

I am back! Nemam pojma o čemu se priča ovih dana, ali ja reko' da svratim čisto da se vidi da sam živa... Jel svira HIM na Pepsiju ove godine?

P.S. Lestate, KM se sad skoro re-otvorio, biće sreće i veselja u ovom smoru od grada. icon_biggrin.gif

Posted
AoD ima koncept da prica suprotno od veceg broja ljudi u datom trenutku, tj. ona sad pljuje HIM, a kroz par strana ce reci da je najbolji band, samo ako neko krene da ih pljuje.

grrrrrr...... mad.gif

meni je bas dosadno u zivotu... icon_smile.gif

HIM konZa! icon_rockdevil.gif

Evo nesto konstruktivno ( pukeface.gif ): sta mislite koliko ce ovaj bend izdrzati da ne ponovi apsolutno sve odsvirane melodije i otpevane txtove? Ja im dajem rok od jos jednog albuma. icon_smile.gif (ovo je sad ozbiljna pljuvacina) Sto kaze Les(tate), oni najbolje stvari bacaju na neke shlj diskove i muce fanove da pronadju ono sto zaista vredi. Mozda to i nije tako lose. Zgrnu dosta love na ovo sranje koje prodaju kao zvanicne albume, a onda za one posvecene (smrt laznjacima! mad.gifmad.gifmad.gif ) snime remixe istih i ispadne nesto (u ovom slucaju, "nesto" je pohvala u odnosu na upotrebljenu rech "sranje").

Your opinion?

P.S. Slusajte Sentenced!! Veci su shmekeri i muzicki su kvalitetniji (miljama iznad HIM-a), a, zamislite, takodje su iz Finske! icon_smile.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Posted

Nemojmo biti srca kamenoga icon_mrgreen.gif Imaju i dobrih ''albumskih'' stvari, a shto se tiche onih drugih,sve je ok dok mozemo da ih nadjemo... icon_mrgreen.gif AoD, cool ti je potpis, ta pesma je strava, htela sam ja da je stavim u potpis, damn you icon_mad.gificon_mrgreen.gif

Guest Akasha
Posted
grrrrrr...... mad.gif

meni je bas dosadno u zivotu... icon_smile.gif

HIM konZa! icon_rockdevil.gif

Evo nesto konstruktivno ( pukeface.gif ): sta mislite koliko ce ovaj bend izdrzati da ne ponovi apsolutno sve odsvirane melodije i otpevane txtove? Ja im dajem rok od jos jednog albuma. icon_smile.gif (ovo je sad ozbiljna pljuvacina) Sto kaze Les(tate), oni najbolje stvari bacaju na neke shlj diskove i muce fanove da pronadju ono sto zaista vredi. Mozda to i nije tako lose. Zgrnu dosta love na ovo sranje koje prodaju kao zvanicne albume, a onda za one posvecene (smrt laznjacima! mad.gifmad.gifmad.gif ) snime remixe istih i ispadne nesto (u ovom slucaju, "nesto" je pohvala u odnosu na upotrebljenu rech "sranje").

Your opinion?

P.S. Slusajte Sentenced!! Veci su shmekeri i muzicki su kvalitetniji (miljama iznad HIM-a), a, zamislite, takodje su iz Finske! icon_smile.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Polazem nade u next cd i u smanjenje kinte na racunima clanova grupe, jer ne mogu bas preterano dugo da uvaljuju sranja, kad ostanu bez kinte ima da prorade hitovi.Pa iz cistog smora su izbacili And love said no sa samo 1 novom pesmom(traljavo!) i bljutavom obradom,sve ostalo i vrapci na grani znaju... violent.gif Elem,bolje bi bilo kad bi izbacili cd sa neobjavljenim stvarima.