Blacksunray VerbDelikvent Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 i da....publika u japanu ima istančan ukus, stoga, tamo bendovi kao him ne mogu proći.... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 ukoliko sviraš HM il' HR da.... Quote
tovar Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 kako to da oni već nemaju worldwide distribuciju!? nije trebalo da otkriješ da je zajebavanje, sram te bilo zbog toga a jackson gitara me naravno interesuje i da znaš da sam solo gitarista....toliko o tome.... 'animetal' ???? taj partikularni jackson ima najogavniji zvuk ikada i dobar je samo za poziranje zbog zvezdastog oblika. animetal = japanski power, muzika iz anima, tj. japanskih crtaca inace, japanska publika ume da proguta sve i svasta, a njihov hard rock i heavy metal je potresan da ne bude spam, HIM je distribuiran samo u evropi i u ogranicenoj kolicini u USA Quote
TheBlackGoddess Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 HIM je po meni patetika za 5 centi...nego dobro..nemojte se ljutiti..samo ispoljavam svoje mishljenje...HIM sam slushala prije neke 2 godine...mada zaista i dalje mogu da se pronadjem u Gone with the sin,Beautiful,Dark Secret Love... Razorblade Romance je najbolji album po meni Eh da postojala je jedna divna epoha u mom zivotu zvana "Poson girl" Quote
Nightwing Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Razorblade Romance je najbolji album po meni Quote
Tatyannahhh Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 prvi album rula ostali manje-vise Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 taj partikularni jackson ima najogavniji zvuk ikada i dobar je samo za poziranje zbog zvezdastog oblika. animetal = japanski power, muzika iz anima, tj. japanskih crtaca inace, japanska publika ume da proguta sve i svasta, a njihov hard rock i heavy metal je potresan da ne bude spam, HIM je distribuiran samo u evropi i u ogranicenoj kolicini u USA ne volim zvezdasti oblik imam svoju gitaru sa više nego solidnim zvukom muzika iz tih crtaća je veoma dobare heavy često.... poenta je da him nikad neće puniti stadione po japanu kao purple, maiden i mnogi.... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 ....i nisu nešto posebno ni komercijalni, sada su me totalno razočarali.... Quote
tovar Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 videcemo na sta ce liciti novi materijal, posle nadam se dovoljno dugacke pauze. Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 ma bend propada u očima fanova (čitaj:VaS) tako da....khkh.... Quote
tovar Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 ne pada, bar ne mnogo. malo su prolupali, svima se desava, ali sta sad. da su izdali samo jedan album, opet bi bili legendarni. Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 jebo bend koji izbaci jedan jak album, u principu govoreći, to je dovoljno samo za kultni status koji je na thin line-u underground/mainstream vrlo često.... Quote
TheBlackGoddess Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 wazno da je His Infernal Majesty ili ti His Evil Royalty...ili kako ja volim da ih zovem 5 cent Pathetic dobio 114 strana na ovom forumu...uzalud bacheno no aj...mislim ima ljudi koji vole HIM ...ali ponavljam dobar im je 2. ali ovaj Love Metal....Freyo sachuvaj me... Quote
Dark angel 666 Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 mene je him poceo da smara,a bila sam nikad veci fan. Quote
greeter of the rising sun Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 e, ljudi nisu prolupali, samo uzivaju u medenom mesecu... baj D vej, novi album Love metal je super... ja cak i ne volim ovaj bend nesto posebno, ali mi se album stvarno svideo Quote
tovar Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 medenom mesecu? ok, linde, giutarista, je otac jednog deteta. mige, basista, je pred vencanjem sa svojom verenicom vedranom, burton je gay, ali se ne izjasnjava po tom pitanju, gas je debeo i stidljiv, a ville je upao u cudne kombinacije sa kojekakvim fuksama. toliko o medenom mesecu. mene samo smara cinjenica da jos od izdavanja LM, a proslo je vise od godinu dana, nisu bili u istocnoj evropi... Quote
Ivan_Creed Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 A mozda su se nakupili para, pa oce malo da odmore? Oni onako mali i mrsavi, mora da su se ubili na turneji... Quote
Chlan 787 Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 ... i jos jednom da nazdravimo za novi BOLJI album! Quote
mai Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 hmm .. ville je u nekoj (kao) ozbiljnoj vezi..(ne bih da komentarishem izjavu njegove drage ) ali su zajedno intervjuisani skoro i rekli su da su srecni i da zive zajedno .. nego, pitam se kakav ce to biti album ako mu "ide" u ljubavi ... veseli love metal? zato, nadajmo se da ce ga draga ipak ostaviti na vreme od tolike priche o LM albumu , podstakli ste me da ga ponovo preslusham .. nisam ga slushala od kad je izashao .. skroz sam zaboravila kako zvuchi.. l8r <---za BOLJI album! Quote
tovar Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 za jos bolji album a sta, vise ne ganja fukse manekenske? Quote
mai Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 pa izgleda manekenski , a(li) radi od skoro na nekoj finskoj televiziji .. a shto se tiche priche o turneji .. pa znamo svi da su se sada bacili na osvajanje americhkog i UK trzishta.. u istochnoj evropi imaju sigurne fanove, chak i ako ih ne obuhvate turnejom .. hehe mada mislim da je doshao red i na bgd, zar ne? nadam se da ce i seppo to shvatiti Quote
tovar Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 i da ce se neko odavde ko ima toliko love setiti da ih dovuce. Quote
Dark angel 666 Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 ha ha pusti snovi,mi smo zadnja rupa na svirali. Quote
tovar Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 believe it or not, nismo. rumunija je mnogo gora, a i makedonija. tamo niko ne dolazi, a mi smo jos i ok kakvi smo bili. Quote
Recommended Posts