angela287 Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 ti bas hoces da me iznerviras? veruj mi ne delujem ni slatko ni umiljato. znam da si ruzan k'o grob,samo te zajebavam btw,sto se tice gregoriana nije nista posebno, OK je osim sto zvuci malo gay Quote
tovar Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 bestia, budi dobra... angela287, da, jako sam ruzan i nadrkan, imam 2m i 300 kila i kromanjonski izraz lica. Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Ma, nemoj... Inače šta? Da nećeš možda ti MENE da ubiješ? Noooo, noooooo, noooo... Quote
tovar Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 ma necu. znas ti da sam ja dusa od coveka. Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Znam? Aj' da ne spamujemo više... Quote
mai Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 actually, pustili su ga 2 puta sinoć .. jednom odmah oko 00.10, a drugi put (što imam sreće .. slučajno okrenula ponovo metropolis) oko 1.50 .. biće ponovo sigurno .. da pitamo fantasmic-a? @lestate - eh, lako je tebi .. bez 3 ispita za oktobarski... @bestia - mtv masters - him .. kad je to bilo? .. hoće li puštati opet? Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 @bestia - mtv masters - him .. kad je to bilo? .. hoće li puštati opet? Bilo je daaaavno... ustvari, pre pola godine. Ma, biće ponovo sigurno, nemački MTV je beda živa, stalno se ponavljaju, ponoviće i to... jednog lepog dana. Quote
Nightwing Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 actually, pustili su ga 2 puta sinoć .. jednom odmah oko 00.10, a drugi put (što imam sreće .. slučajno okrenula ponovo metropolis) oko 1.50 .. biće ponovo sigurno .. da pitamo fantasmic-a? ma ko zna kad ce opet pustiti... problem je to sto Nwoggy (koji uredjuje listu) mrzi HIM sve mu je to gay... jedva sam ga izmolio da pusti spot sad u petak ( a btw. nisam bio gajbi pa nisam ni pogledao) videcemo...trazicu mu opet da pusti... Quote
mai Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 @bestia - ja već duže vreme nemam nemački mtv .. nego .. ph .. ne znam ni koji je .. @fantasmic - diiiivan si đuro! Quote
Nightwing Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 @fantasmic - diiiivan si đuro! Znam,znam...to mi svi kazu... Nista ne obecavam jer,ko sto rekoh, Ogi mrzi HIM... Nateracu njegovu devojcicu da mu pripreti pa ce verovatno pustiti spot... Quote
PanzerGoth Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 vidi, fantasmic ima Telkontejnera na slici u potpisu!!! Quote
Nightwing Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 To su sve clanovi foruma na fotki... Od spota ovaj petak nema nista posto nece da pusti isti spot dve nedelje za redom... Kad bude najavicu vam unapred... Quote
PanzerGoth Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 pa dobro, ja sam samo Telcontara prepoznala. Quote
Kentaur Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 (edited) E, dobri su, nisu losi, pevac je faca, a slusala sam obradu od jedne poznate pesme, neznam naziv ebi ga, wonderfuel life se zove, tako nesto, nisam bas sasvim sigurna. Edited September 28, 2004 by Kentaur Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Wonderful life? Za tu obradu nisam čula... Da nije Wicked Game? Quote
Nightwing Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 pa dobro, ja sam samo Telcontara prepoznala. Sa leva na desno - Nwoggy,Dodjavola!,Fantasmic,Dark Sonja i Telcontar.... i da WE ARE ALL LOVERS Quote
Tatyannahhh Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Nateracu njegovu devojcicu da mu pripreti pa ce verovatno pustiti spot... ogi ide na odmor uskoro...tako da....moze neko drugi slucajno da stavi HIM Quote
mai Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 ogi ide na odmor uskoro...tako da....moze neko drugi slucajno da stavi HIM hoćeš da kažeš - ako mu/joj se omakne? e samo za nwoggy-ja nisam znala ko je .. a što se tiče obrazloženja da neće NOVI spot da pušta dva puta za redom .... čitaj-->> NOVI << ..+ već ga je pustio dva puta iste večeri .. tako da... Quote
tovar Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 and love said no ide u redovnoj shemi metropolisa. nocas ga videh 3 puta, zajedno sa novim the muse-om Quote
Orbituated Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Muka mi je vishe od onog Solitary man-a... bar da vrte onaj stari ..funeral of hearts.. ili wicked game.. gone with the sin je isto bio mnogo dobar spot..chak su ga na 3k ranije pushtali uzas Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 zajedno sa novim the muse-om Off topic: za koju pesmu??? Quote
Kentaur Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Ide, ovako bestia: "y never dream an nobody loves like you, so y one a fill in love",... tako nesto, a na kraju prilazi kod neke cure obucena u crne kozne pantole, ej aj neko nek baci sliku od njih ja ne mogu da nadjem,... Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 (edited) Da, koliko mogu da prepoznam, u pitanju je Wicked game, koju u originalu izvodi Kris Ajzak evo jedne fine sličice iz ranijeg perioda A vide li neko ovo? Omot za američko tržište, eye guess... Edited September 29, 2004 by bestia Quote
Kentaur Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Ej, i nije neka slika tu, imas li bolju, kao zensko je? Quote
Mikkah_Pickkah Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 (edited) Well, nije to do mene, čovek jednostavno tako izgleda... i baš je divan Idi lepo na google i traži slike Ville Valo (pevač) ili, jednostavno, HIM, naći ćeš dosta slika, da ne gušim tenu slikama bezveze. Edited September 29, 2004 by bestia Quote
Recommended Posts