Jump to content

Recommended Posts

Posted

ti bas hoces da me iznerviras? veruj mi ne delujem ni slatko ni umiljato.

znam da si ruzan k'o grob,samo te zajebavam mhihi.gif

btw,sto se tice gregoriana nije nista posebno, OK je osim sto zvuci malo gay pukeface.gif

Posted

actually, pustili su ga 2 puta sinoć biggrin.gif .. jednom odmah oko 00.10, a drugi put (što imam sreće biggrin.gif .. slučajno okrenula ponovo metropolis) oko 1.50 .. biće ponovo sigurno .. da pitamo fantasmic-a? icon_biggrin.gif

@lestate - eh, lako je tebi .. bez 3 ispita za oktobarski... no.gif

@bestia - mtv masters - him .. kad je to bilo? icon_sad.gif .. hoće li puštati opet?

Posted
@bestia - mtv masters - him .. kad je to bilo? icon_sad.gif .. hoće li puštati opet?

Bilo je daaaavno... ustvari, pre pola godine. Ma, biće ponovo sigurno, nemački MTV je beda živa, stalno se ponavljaju, ponoviće i to... jednog lepog dana.

Posted

actually, pustili su ga 2 puta sinoć  biggrin.gif .. jednom odmah oko 00.10, a drugi put (što imam sreće  biggrin.gif .. slučajno okrenula ponovo metropolis) oko 1.50 .. biće ponovo sigurno .. da pitamo fantasmic-a?  icon_biggrin.gif

ma ko zna kad ce opet pustiti...

problem je to sto Nwoggy (koji uredjuje listu) mrzi HIM sve mu je to gay...

jedva sam ga izmolio da pusti spot sad u petak ( a btw. nisam bio gajbi pa nisam ni pogledao)

videcemo...trazicu mu opet da pusti...

Posted

@bestia - ja već duže vreme nemam nemački mtv icon_sad.gif .. nego .. ph .. ne znam ni koji je ..

@fantasmic - diiiivan si đuro! biggrin.gif

Posted
@fantasmic - diiiivan si đuro! biggrin.gif

icon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif Znam,znam...to mi svi kazu...

Nista ne obecavam jer,ko sto rekoh, Ogi mrzi HIM...

Nateracu njegovu devojcicu da mu pripreti pa ce verovatno pustiti spot...

Posted (edited)

E, dobri su, nisu losi, pevac je faca, a slusala sam obradu od jedne poznate pesme, neznam naziv ebi ga, wonderfuel life se zove, tako nesto, nisam bas sasvim sigurna.

Edited by Kentaur
Posted

ogi ide na odmor uskoro...tako da....moze neko drugi slucajno da stavi HIM icon_biggrin.gif

hoćeš da kažeš - ako mu/joj se omakne? icon_wink.gif

e samo za nwoggy-ja nisam znala ko je ..

a što se tiče obrazloženja da neće NOVI spot da pušta dva puta za redom .... čitaj-->> NOVI << ..+ već ga je pustio dva puta iste večeri .. tako da... icon_rolleyes.gificon_razz.gif

Posted

Ide, ovako bestia: "y never dream an nobody loves like you, so y one a fill in love",... tako nesto, a na kraju prilazi kod neke cure obucena u crne kozne pantole, ej aj neko nek baci sliku od njih ja ne mogu da nadjem,...

Posted (edited)

Da, koliko mogu da prepoznam, u pitanju je Wicked game, koju u originalu izvodi Kris Ajzak icon_mrgreen.gif

evo jedne fine sličice iz ranijeg perioda

user posted image

A vide li neko ovo? icon_biggrin.gif Omot za američko tržište, eye guess...

user posted image

Edited by bestia
Posted (edited)

Well, nije to do mene, čovek jednostavno tako izgleda... i baš je divan violent.gif Idi lepo na google i traži slike Ville Valo (pevač) ili, jednostavno, HIM, naći ćeš dosta slika, da ne gušim tenu slikama bezveze.

Edited by bestia