Mikkah_Pickkah Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 Solitary man je užasan spot. Najmanje mi se sviđa od svih koje sam videla a Ville izgleda maximalno propalo. I još gomila onih gitarski-pop-fensera što nešto kao tamo glume... fuj. Pesma kao pesma je okej. Quote
Dark angel 666 Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 e jel moze spot za wastig the dawn da se nadje na netu? Quote
Dark angel 666 Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 ovaj zaboravih n,al sam nepismena Quote
Ginger Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 nebi znala ti reci, ne vjerujem da ces moci naci cjeli, ali probaj sa win mix-u, ja dosta nadem... Quote
Black#1 Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 Ako nekome treba And Love said NO(spot)...ja imam....al u svakom sluchaju zelim da nabavim Waisting The Dawn..... Quote
Dark angel 666 Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 znaci nasla sam wasting the dawn i skinula ga,kad ono nista se ne vidi,samo neke zelene mrlje po ekranu,katastrofa. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 serpent ride nije losa pesmica uopste.... Quote
tovar Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 tipovao sam da ce ti favoriti biti borellus, stigmata i phantom gate. Quote
PanzerGoth Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 ni "serpent ride nije losa." sta "nije losa"?! ODLICNA JE! Quote
Mikkah_Pickkah Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Doooooobrooooooooo... nećemo nikome da namećemo sad svoje mišljenje... SERPENT RIDE JE ODLIČNA!!! Mada these days mnogo slušam Borellus Quote
Guest Akasha Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Ovde je kako vidim sve po starom... Dark secret love je bash laganica Quote
Mikkah_Pickkah Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Pa nije ni bilo za očekivati da će biti nekih promena... Meni je Dark Secret Love cool, ali sam retko kad raspoložena za nju (pesmu, naravno ) Quote
ajsha69 Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Himovci, je l' chuo neko I'VE CROSSED OCEANS OF WINE TO FIND YOU ...#??!!# ...Ultra Rare Trax Vol 1.... ...stvar razbija!!!... Quote
Mikkah_Pickkah Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Čula sam, a mislim i da je ogromna većina stalnih Himaca s ove teme čula. Dabome da razbija, ona i Serpent Ride (a i Borellus)----> Quote
ajsha69 Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Slazem se... Serpent Ride i Borellus su fantastichne stvari, iskreno!!... Meni se recimo jako svidja Dark Secret Love (strofa seche, uh..).... Potpuno se drugachije dojmi... heh.... trebali su oni tu atmosferu da zadrze i neguju, a oseca se samo na Greatest Love Songs Vol. 666... respect for what wasn't ment to be... Quote
Dark angel 666 Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 bestijo ko ti je to na avataru? Quote
Orbituated Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 znaci nasla sam wasting the dawn i skinula ga,kad ono nista se ne vidi,samo neke zelene mrlje po ekranu,katastrofa. To ti je chesto do kodeka inache ... meni se uglavnom deshava kad mi je komp prenatrpan raznim kodecima ..gde se ne zna ko pije ko placa..pa chas radi chas ne ..neki spot Quote
Mikkah_Pickkah Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 bestijo ko ti je to na avataru? Jonathan Rhys Meyers. glumac, the prettiest creature alive... Quote
solicitor Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Ja licim na njega, samo sto imam 40 kila vise, kratku kosu drugacije boje i drugaciji pogled Quote
Mikkah_Pickkah Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Ne spamujte, bre, posle ću jada budem kriva! Quote
tovar Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 ajsha69, donesi mi prazan cd na sledece rokanje, pa cu ti snimiti rare & unpublished Quote
DevouredSoul Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Ja licim na njega, samo sto imam 40 kila vise, kratku kosu drugacije boje i drugaciji pogled A ja kapiram da mi je lik poznat... Quote
ajsha69 Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 ajsha69, donesi mi prazan cd na sledece rokanje, pa cu ti snimiti rare & unpublished Deal, yo!! Quote
Recommended Posts