dark_lilith Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 upoznaj me sa njim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
dark_lilith Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 pa zato sto ti stvarno verujem da lici! Pre nekoliko meseci sam nasla na internetu sliku devojke koja je bukvalno indenticna moja najbolja ortakinja, a i poznajem par likova koji su dvojnici ''zvezda'' svetske black metal scene Quote
KRANG Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 ja sam jednom video na ulici čoveka koji liči na drvo. zamalo da na njega okačim svoj šešir Quote
Tatyannahhh Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 ja sam jednom video na ulici čoveka koji liči na drvo. zamalo da na njega okačim svoj šešir Quote
Sinstrel Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Nosish sheshir... ha smesno! Jel ja to spamujem po sopstvenom forumu?! Quote
PanzerGoth Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 ako nosi cilindar, onda to izgleda dobro. ako nosi neki sesir tipa kaubojski, onda to izgleda jadno. Quote
solicitor Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Ja mislim da neki od HIMovih muzicara nosi kaubojski sheshir ... jadno Trebalo bi da nosi cilindar ko King Diamond ..... gospodski deluje ... Quote
Nightwing Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Juce mi je Telecontarcic poklonio Deep shadows..kaze da mu ne treba... Weeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Quote
tovar Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Ja mislim da neki od HIMovih muzicara nosi kaubojski sheshir ... jadno Trebalo bi da nosi cilindar ko King Diamond ..... gospodski deluje ... gas, debeli bubnjar ponekad mige, basista takodje ponekad burton, klavijaturista stalno Quote
Sinstrel Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 Juce mi je Telecontarcic poklonio Deep shadows..kaze da mu ne treba... Weeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Zajeb'o te! Quote
Mikkah_Pickkah Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 Ja bih samo dodala da bi Bittersweet bio xy puta bolji da sam ja pevala umesto Laurija, da je slika totalno simpaticna, Ville je omatorio... jelte, desava se to s godinama, mada se Eicca Topinnen naglo prolepsao... e, sta sad da radim, bio mi je Perttu favorit jao... nee... A sad se oprastam od svih vas, idem da poubijam ceo komsiluk, legla sam da spavam u 16h, sad je 18:30 a nisam ni sekund odspavala jer su oni medvedi i sve u... rarrrrrrr... I ne secam se kad sam stavila ovu slicicu za avatar ali je bas do jaja... Quote
Chlan 787 Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 ja sam jednom video na ulici čoveka koji liči na drvo. zamalo da na njega okačim svoj šešir svaka cas'! Quote
Guest Akasha Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 Nije bitan sheshir vec ono shto je ispod. Ako je lik gradjen kako valja a uz to i strejt, moze da nosi i cilindar i kaubojski i polucilindar i molerski od novina Quote
Mikkah_Pickkah Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 Videh danas neku Ville-ovu slicicu sa nekog skorijeg nastupa SA CORPSE PAINTOM! (na www.funeralofhearts.com) Strahota! Izgleda kao klovn! (a ja se njih plasim) Ionako se raspadam u bolovima,samo mi je jos i to falilo. Goodbye. Quote
tovar Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 izgleda da ce ganci sa metropolisa biti u pravu kada je HIM okarakterisao kao black metal atrakciju... corpse paint... come on.... samo se nadam da ce za novu godinu pristojno izgledati. Quote
Tatyannahhh Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 Juce mi je Telecontarcic poklonio Deep shadows..kaze da mu ne treba... Weeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! on je to imao?????? Quote
mai Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 (edited) on je to imao?????? mozda mu ga je poklonila jedna od njegovih maloletnica za corpse paint - pa dobro .. chovek je bio u zalosti... Edited December 11, 2004 by mai Quote
Mikkah_Pickkah Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 ???? Porke je bio u zalosti??? Well, sta gosd da je u pitanju, uskoro vise nece biti u zalosti s obzirom na to ko ga dobija na poklon kao suvenir iz Finske. Oh, yeah... Ma, jeste li pogledali sliku??? Quote
Mikkah_Pickkah Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 JA IMAM NAJBOLJI AVATAR Da, stvarno mu su sliva krv po licu iz posekotine po obrazu. Charming. Quote
Mikkah_Pickkah Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 (edited) Edited December 13, 2004 by bestia Quote
Dani Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Videh danas neku Ville-ovu slicicu sa nekog skorijeg nastupa SA CORPSE PAINTOM! (na www.funeralofhearts.com) Strahota! Izgleda kao klovn! (a ja se njih plasim) Odvratno mu stoji, smesan je. Quote
tovar Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 slipknot.... a ja se ponadao da je postao trve necro grim kvltist Quote
Recommended Posts