Dani Posted December 13, 2004 Report Share Posted December 13, 2004 Sta ga briga... i dalje je mrso. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted December 13, 2004 Report Share Posted December 13, 2004 i ja imam klovnofobiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Akasha Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 and again Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 Well, sta gosd da je u pitanju, uskoro vise nece biti u zalosti s obzirom na to ko ga dobija na poklon kao suvenir iz Finske. Oh, yeah... khm .. lestaaaaaaaaaaaaaate??? ...................................... u zalosti -->nisam sigurna.. izgleda da mu je uginuo pas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 Vici koliko god hoces, nema ti pomoci, mwahahahhhaahh... Pa, cekaj, zar nije tebi Jussi pokloncic??? Meni Ville. ME-NI!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 Mojo ribi sam kupio HIM za rodjendan jebali smo se cele noci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 Ma, ti si kralj. Tachno znash shta zene zele. Evo, meni lichno, kad god pridje neka kretenchina sa negativnim IQ-om i spomene mi HIM, bez razmishljanja ga zaskochim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 genijalna ironija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 Mojo ribi sam kupio HIM za rodjendan jebali smo se cele noci! ironija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted December 16, 2004 Report Share Posted December 16, 2004 dovodim ja fince za sve, pa se samo raspodelite. sto se diska HIM-a tice, meni su nestala 2 primerka GLSv666. naravoucenije, ne daj disk HIMa nikom, ma koliko dobar sex dobio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angela287 Posted December 16, 2004 Report Share Posted December 16, 2004 Apsolutno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orbituated Posted December 19, 2004 Report Share Posted December 19, 2004 (edited) Ova tema i dalje lives.. c c c.... avatar ove zverine je bas grozomoran ......od njega i ja dobijem KLOVNO fobiju .. inache posle IT-a da se izlechiti taj problem ... Edited December 19, 2004 by Orbituated Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted December 19, 2004 Report Share Posted December 19, 2004 Zverina... .... genijalno... Ja bih pre rekla da It STVARA klovnofobiju Prokleti film. Btw, videh pre neki dan na Vivi+ na onim njihovom "vestima" prilog o HIM, uz radni naslov GLUCK 'N' ROLL!! E, sad, ne znam nemacki, pa nemam pojma o cemu se tu radilo... Mozda planiraju novu obradu: "I should be so lucky, lucky, lucky, lucky..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted December 19, 2004 Report Share Posted December 19, 2004 Zverina... .... genijalno... Ja bih pre rekla da It STVARA klovnofobiju Prokleti film. Btw, videh pre neki dan na Vivi+ na onim njihovom "vestima" prilog o HIM, uz radni naslov GLUCK 'N' ROLL!! E, sad, ne znam nemacki, pa nemam pojma o cemu se tu radilo... Mozda planiraju novu obradu: "I should be so lucky, lucky, lucky, lucky..." mene to nekako podseca na>>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 ...meni su nestala 2 primerka GLSv666... GLS... Greatest Love Sex... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 Ova tema i dalje lives.. c c c.... avatar ove zverine je bas grozomoran ......od njega i ja dobijem KLOVNO fobiju .. inache posle IT-a da se izlechiti taj problem ... Ova tema will always live...... -------------- A sto se bestijinog avatara tice......Ville je smesan( )...........a i nije nasminkan kao klovn......vec kao The Crow..........mada znam da ste vi to vec primetili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 ono Glück znaci sreca... mada moram da priznam da moje interesovanje za HIm sve vise i vise opada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 Da, nasminkan je kao the Crow, ali ona krv na obrazu je donela klovnovski utisak... kao i kretenski kez od uva do uva. ----> sth like this. Ma, znam da Gluck znaci sreca (sreca, radost ), ali ne znam o cemu se radilo u prilogu. Hm... moje interesovanje je imalo sttttrasnih uspona i padova, pogotovo u doba ds&bh, tada sam ih gotovo potpuno zabatalila. Trenutno se bavim gledanjem spotova i svadjanjem sa kompom (ili tv-om, zavisi gde gdedam)... zbog, jelte, novijeg cizuelnog imidza koji mi ide na zivce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 Da, nasminkan je kao the Crow, ali ona krv na obrazu je donela klovnovski utisak... kao i kretenski kez od uva do uva. ----> sth like this. Ma, znam da Gluck znaci sreca (sreca, radost ), ali ne znam o cemu se radilo u prilogu. Hm... moje interesovanje je imalo sttttrasnih uspona i padova, pogotovo u doba ds&bh, tada sam ih gotovo potpuno zabatalila. Trenutno se bavim gledanjem spotova i svadjanjem sa kompom (ili tv-om, zavisi gde gdedam)... zbog, jelte, novijeg cizuelnog imidza koji mi ide na zivce... Mene nesto krv ne podseva na klovnove...... Oh,well............izgleda da je to povezano sa tvojom klovnofobijom Mora da si i ti gledala IT.....heheh --------------------------------- E,pa ja nisam znala sta je Gluck i mislim da se to da primetiti........heeh Sto je babi milo,to joj se i snilo...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 Da, gledala sam, ne pitaj me nista... Ne asocira me KRV nego crvena boja na obrazima, kad se ova slika gleda u ovako sitnoj verziji kao sto je na avataru, deluje kao sminka a ne krv, tek se na vecoj slici vidi posekotina na obrazu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 Da, gledala sam, ne pitaj me nista... Ne asocira me KRV nego crvena boja na obrazima, kad se ova slika gleda u ovako sitnoj verziji kao sto je na avataru, deluje kao sminka a ne krv, tek se na vecoj slici vidi posekotina na obrazu. Sve u svemu...............slika je potpuni promasaj..........ccc...........kako Ville unistava svoju lepotu........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted December 22, 2004 Report Share Posted December 22, 2004 Meni je jako smesan na toj slicici.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted December 22, 2004 Report Share Posted December 22, 2004 Meni je jako smesan na toj slicici.... Pa......iskreno se nadam da mu je to i bila namera..........pogotovu sa onom ofarbanom bradom,koja je kao i ova slika potpuni promasaj....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Akasha Posted December 24, 2004 Report Share Posted December 24, 2004 u zalosti -->nisam sigurna.. izgleda da mu je uginuo pas... Valo je alergichan na zivotinje. Mozda je nehotice zgazio jednu od cimerki bubasvaba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted December 26, 2004 Report Share Posted December 26, 2004 hey guys, check this out: http://www.hauta.narod.ru/videos.htm mlogo HIM video spotova. stranica se jako sporo otvara, tako da vas molim za strpljenje - ja imam brzu liniju i sporo je. ne znam kako ce vama biti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts