Nightwing Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Moze li to da se prebaci na dvx? Da...ali za to se obrati Gotic Angelu... Mislim ja ovaj DVD ne sharujem jer smo se tako dogovorili... @ bestia - ma svi spotovi do And Love Said No... I neki live i snimanje nekih spotova... Ma nisam ni gledao pravo da ti kazem... Nabavio sam DVD Blind Guardiana i to mi se vrti stalno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angela287 Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 (edited) od kad' ja imam taj DVD... Edited January 25, 2005 by angela287 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 od kad' ja imam taj DVD... njah meni taj DVD ni ne treba... Imam ga tek da mogu da se pozerisem i da Dodjavola! moze da gleda Villea (njena prva ljubav) kad svrati kod mene...a dosadno nam je (znaci nikad) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angela287 Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Samo se ti vadi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyLee Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Sorry.people may I ask something? Ima li neko link gde se moze skinuti Bittersweet? Mozda nije za ovu diskusiju,ali...Nevermind... Poz!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 ja ga skinuh odnekle, ali nema tona... mislim da je sa official rasmus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Samo se ti vadi... pa nije tako.... Sorry.people may I ask something? Ima li neko link gde se moze skinuti Bittersweet? Mozda nije za ovu diskusiju,ali...Nevermind... Poz!!! Bese neki link i za pesmu i spot.... Vidi na Rasmus fan situ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyLee Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Ok,Thanks people!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 @ Nina - idi ovde - http://mp3spy.ru/en/genre.html?id=45 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 HIM je pravi bend za napaljene tinejdzekrke od 13 do 15 god. koje imaju menstrualne probleme i manjak stidnih dlaka, nemaju dechka jer su ruzne i debele, i koje briju noge caletovim brijacem. Zao mi je MUSHKARACA koji slushaju ovaj bend i njima slichne bendove!!! Evo muskarcine koji slusa HIM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 HIM je pravi bend za napaljene tinejdzekrke od 13 do 15 god. koje imaju menstrualne probleme i manjak stidnih dlaka, nemaju dechka jer su ruzne i debele, i koje briju noge caletovim brijacem. Zao mi je MUSHKARACA koji slushaju ovaj bend i njima slichne bendove!!! Хајде охлади се! Шта те брига шта ко слуша?! Постуј тамо где имаш нешто паметно да кажеш, или са бар конструктивном критиком. Овако, изгледаш апсурдно и смешно са својим постом. И нема потребе да икога сажаљеваш. Врло радо слушам овај бенд и њему сличне, јер заиста уживам у таквој музици. Зашто? Зато што је, поред пријатне и хармоничне музике, њихова порука љубав, за разлику од квазимузике где се пева о мржњи, убијању, вилењацима и којекаквим другим глупостима. Али ти то нећеш разумети, ти си "мушкарчина"... П.С. Не волим ни ја педере, али сматрам да је апсурдно изражена осећања поистовећивати с хомосексуалношћу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Хајде охлади се! Шта те брига шта ко слуша?! Постуј тамо где имаш нешто паметно да кажеш, или са бар конструктивном критиком. Овако, изгледаш апсурдно и смешно са својим постом. И нема потребе да икога сажаљеваш. Врло радо слушам овај бенд и њему сличне, јер заиста уживам у таквој музици. Зашто? Зато што је, поред пријатне и хармоничне музике, њихова порука љубав, за разлику од квазимузике где се пева о мржњи, убијању, вилењацима и којекаквим другим глупостима. Али ти то нећеш разумети, ти си "мушкарчина"... П.С. Не волим ни ја педере, али сматрам да је апсурдно изражена осећања поистовећивати с хомосексуалношћу. Nemoj da se tripujesh, ja se samo zajebavam!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 care Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 care Ikono! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 ja ga skinuh odnekle, ali nema tona... mislim da je sa official rasmus... Vidim, na avataru nosis svoju sliku,a? Jel ti ono guma oko ruke, a? He he . Sad ce svi da znaju da se fiksash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Vidim, na avataru nosis svoju sliku,a? Jel ti ono guma oko ruke, a? He he . Sad ce svi da znaju da se fiksash Hmmmmmm. Zanimljivo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 (edited) Vidim, na avataru nosis svoju sliku,a? Jel ti ono guma oko ruke, a? He he . Sad ce svi da znaju da se fiksash Vidi stvarno!!! Edited January 27, 2005 by Woodcutter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Vidim, na avataru nosis svoju sliku,a? Jel ti ono guma oko ruke, a? He he . Sad ce svi da znaju da se fiksash aha, moja je slika, a oko ruke je neko sranje od ranca, fotka je snimljena na szigetu '04, ispred satora moje koleginice sa faxa. @svi: pljuvanjem HIM-a ne dobijate nista. cak ni zabavu u instant formi. klinkicama od 13 do 15 godina nista ne fali, ni onim "klinkicama" od po 30-ak kojih sam se nagledao za novu godinu u helsinkiju na koncertu HIM-a. @zeljko: mrznja je ok ako je ispravno kanalisana. pa ceo doom je u dobrom procentu mrznja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Stvarno,ja moram da priznam da volim Him!!!Mozda cu trpeti kritike!!!Ali,tako je!!!Drugarica ih obozava,pa ``navukla`` i mene!!!Lestate,moram da ti se zahvalim za njihov mp3!!!Najbolji album mi je Love Metal!!!He,he,he,he,he,....!!!Konstantno mi se u playeru vrti The Sacrement... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Meni je sa Love Metal albuma najjaca pesma Circle of fear. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Stvarno,ja moram da priznam da volim Him!!!Mozda cu trpeti kritike!!!Ali,tako je!!!Drugarica ih obozava,pa ``navukla`` i mene!!!Lestate,moram da ti se zahvalim za njihov mp3!!!Najbolji album mi je Love Metal!!!He,he,he,he,he,....!!!Konstantno mi se u playeru vrti The Sacrement... Ti si puko! Nemoj vishe da jedesh ACIDe!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Ti si puko! Nemoj vishe da jedesh ACIDe!!! Ali ja stvarno volim HIM...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lajna__ Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Ali ja stvarno volim HIM...!!! Ma salim se, Volim i ja! Bio sam i na koncertu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Blago tebi... (ako si stvarno bio ) Cekam sledecu evropsku turneju i palim na najblizi show definitivno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 to moze biti jako blizu... i vremenski i prostorno, ali da ne lajem sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts