Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nisam jos uvek videla spot icon_cry.gif ali samo bih jos dodala da je "Love you like I do" totalno "doorsichna" icon_biggrin.gif I to je to.

Ali Ville nije Jimova kopija. Dodjavola, gledajte spotove Doors-a i HIM-a naizmenicno... rolleyes.gif

icon_uhoh.gif uradila.

dva razlicita sveta... icon_biggrin.gif

Posted
Nisam jos uvek videla spot icon_cry.gif ali samo bih jos dodala da je "Love you like I do" totalno "doorsichna" icon_biggrin.gif I to je to.

Ali Ville nije Jimova kopija. Dodjavola, gledajte spotove Doors-a i HIM-a naizmenicno... rolleyes.gif

Ville podosta kopira Billy Idola icon_da.gif

Posted
E, da, evo necega zanimljivog...

user posted image

Well, isn't that juuuust fine? icon_mad.gif Sada on i Jonna i zive zajedno icon_mad.gif

Kuca je u juznom delu Helsinkija, blizu mora wub.gif

350.000 eura za 59 kvadrata?! icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

Posted

koncepcija mi je suvise melancholy doomy za doorse, oni su bili hsppy bolesnici, sto mu dodje mnogo blize za gothik

Posted

Ville podosta kopira Billy Idola icon_da.gif

ne bas. mada imaju slicna bacakanja i eye kontakte, sto je normalno za 90% polupriznatih rock muzicara, i svakako oprosteno legendama.

Posted
350.000 eura za 59 kvadrata?! icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

centar hell-a. nije skupo. da sam drzavljanin sa normalnim prihodima, ne bih ima problema da uzmem kredit za ovo.

Posted
centar hell-a. nije skupo. da sam drzavljanin sa normalnim prihodima, ne bih ima problema da uzmem kredit za ovo.

Ma znam racunao sam nesto i nije skupo. Stan iste kvadrature u Knez Mihajlovoj kosta sigurno 150.000 eura tako da cena ovog njegovog stana nije nista extra (barem ne njima). Elem necemo o nekretninama...

Reci te vi meni kakav je to album od HIM-a po imenu "Silver Blade"?! icon_confused.gif

Posted

bugarska kompilacija nastala posle drugog albuma. nedostaju the heartless, for you i death's in love with us, a umesto normalne verzije, one last time je u the 9th circle verziji.

Posted

yupp, piratski. ali je cover art jebacki. jedna od njegovih najboljih slika i krv u tankim crticama preko iste. premocno.