VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Osisao se,mada jos nisam videla sliku....Rekla mi je ortakinja koja je totalno zaludjena Villeom,dakle-istina je. Mileno kuc...... da dodam sean ville ovo nisam odavno rekla.....heh Quote
Dead on Arrival Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Mileno kuc...... da dodam sean ville ovo nisam odavno rekla.....heh @Jackie-Vidis,nisam jedina sa cudnim sklonostima Quote
tovar Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 Onda je u pitanju pretposlednji, zato shto doticna devojka bila prisutna tamo 3 ili 4 godine unazad .. Bash cu je pitati za ovo. Ja sam ubedjena da je u pitanju poslednji festival (i jako mi je zao ako si ih ti cuo tek u Helu i pukao ko zna koliko para za koncert ... ) poslednji put su svirali u pesti, i to na szigetu, 2002. i ja sam bio na tom certu. inace, trebalo je za novu 2003. da budem u hellu na svirci, ali eto, odoh sa malim zakasnjenjem, tek 2005... mislim da cu ih na leto videti. ruissrock festival, turku, finland. posle toga sentenced na tuska festival, helsinki. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 @ lestate da li ima traga od mogucnosti da dodju ovde? Quote
Jessy Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 chak i kad bi se skupili svi fanovi Hima(tj.sve zensko+Lestate )mislim da ne bismo skupili kintu da sponzorishemo njegov dolazak...a neko od "bitnijih",tj. uticajnijih ljudi ne bi uchestvovao u tome,jer Him ipak nije dovoljno nafuran bend da bi doneo neku extra zaradu...mada ko je s druge strane dovukao Paradajz ovamo i kako? Quote
Jackie Brown Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Na mamu! Lesbian fantasy... Ako je na mamu,onda o.k. Cudne sklonosti KONZA Quote
tovar Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 chak i kad bi se skupili svi fanovi Hima(tj.sve zensko+Lestate )mislim da ne bismo skupili kintu da sponzorishemo njegov dolazak...a neko od "bitnijih",tj. uticajnijih ljudi ne bi uchestvovao u tome,jer Him ipak nije dovoljno nafuran bend da bi doneo neku extra zaradu...mada ko je s druge strane dovukao Paradajz ovamo i kako? ako neko hoce da ih juri, neka. pokusali su ovi sa exita, ali bilo je previse cak i za njihove procene. Quote
m. Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 bili su u zagrebu...ne vidim zasto ne bi onda opet..iako je interes curica pao...sho je meni naravno drago.. Quote
*Wednesday Adams* Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Prije sam bila luda za HIM-om , sve u svemu sam ih gledala 3 puta zadnji put u zg i bilo je poprilicno lose. Ponekad znam ih slusat , ali to nije kao prije , nesvidja mi se sto su postali tako american... Quote
The Green Fairy Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 mislim da cu ih na leto videti. ruissrock festival, turku, finland. posle toga sentenced na tuska festival, helsinki. Srecno! Quote
tovar Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 sa zagrebom je mnogo lakse. postoji zvanicni ugovor izmedju neke izdavacke kuce na lokalu i HIM-ove maticne kuce, BMG records. tako da preko izdavackih kuca je jako prosto uraditi booking, cak i sa varijantom procenta. u srbiji nema ovlascenog ugovora sa izdavackom kucom, nego varijanta cash na sunce. e, to je problem. inace sto se tice sledece turneje, ako bude certa u zagrebu, idem, sve pete u dupe. prvo HIM, drugo zagreb, koji prosto obozavam, trece devojke najlepse u celoj bivsoj domovini. Quote
Leona Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 sa zagrebom je mnogo lakse. postoji zvanicni ugovor izmedju neke izdavacke kuce na lokalu i HIM-ove maticne kuce, BMG records. tako da preko izdavackih kuca je jako prosto uraditi booking, cak i sa varijantom procenta. u srbiji nema ovlascenog ugovora sa izdavackom kucom, nego varijanta cash na sunce. e, to je problem. inace sto se tice sledece turneje, ako bude certa u zagrebu, idem, sve pete u dupe. prvo HIM, drugo zagreb, koji prosto obozavam, trece devojke najlepse u celoj bivsoj domovini. Ja tek sad provaljujem...ti si prvo musko koje ja srecem a da ne pljuje po HIM-u...zaista...svaka chast! Quote
The Green Fairy Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 Ja tek sad provaljujem...ti si prvo musko koje ja srecem a da ne pljuje po HIM-u...zaista...svaka chast! Šta si radila, ako si tek sada srela njihovog najvećeg fana ... Nije tačno da nema muške populacije koja voli HiM. Quote
Leona Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 Šta si radila, ako si tek sada srela njihovog najvećeg fana ... Nije tačno da nema muške populacije koja voli HiM. Sedela kod kuce i smarala se...pila crno vino... Svako musko kome sam spomenula HIM se posvadjalo samnom... Quote
The Green Fairy Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 Sedela kod kuce i smarala se...pila crno vino... Svako musko kome sam spomenula HIM se posvadjalo samnom... Da, to je uobicajena reakcija... ali za samhain sam bila na akadem. sa drugom i on je pevao, bila je neka pesma hima, i bilo mi je nekako lepo, simpaticno, uopshte nije delovao isfeminizirano i sl... Igor dushica.. Quote
tovar Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 ja recimo znam bas dosta likova koji slusaju HIM. bas dosta njih. sto je najcrnje, samo jedan od njih nije str8. Quote
PanzerGoth Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 jao, sto je ruzna ta amy lee, ili kako se vec zove... enivej, u novom izdanju gothic casopisa ORKUS ima intervju sa Villeom na CDu i intervju clanak s Migeom. steta samo sto tog casopisa nema u Bgu... Quote
Leona Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 jao, sto je ruzna ta amy lee, ili kako se vec zove... enivej, u novom izdanju gothic casopisa ORKUS ima intervju sa Villeom na CDu i intervju clanak s Migeom. steta samo sto tog casopisa nema u Bgu... Nije ruzna, prelepa je...i prelepo peva... @lestate-u ovoj rupi gde ja zivim samo moja frendica(na zalost, pozerka) i ja slusamo HIM. Ovo ostalo fenseri...jedva cekam prvi septembar!(upisala sam dizajnersku, pa gledam, bice tamo normalnih ljudi) Quote
Jessy Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Ako HIM dodje u Zagreb,definitivno se pojavljujem tamo...ionako imam rodbinu koju dugo nisam videla... Quote
tovar Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 ako HIM dodje u zagreb, verovatno imam pressicu i garantovani interview, sto ce se svesti na brutalno napijanje. Quote
m. Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Nije ruzna, prelepa je...i prelepo peva... @lestate-u ovoj rupi gde ja zivim samo moja frendica(na zalost, pozerka) i ja slusamo HIM. Ovo ostalo fenseri...jedva cekam prvi septembar!(upisala sam dizajnersku, pa gledam, bice tamo normalnih ljudi) nije ruzna nego gabor...o glasu.. i ja lijepo pjevam Quote
Leona Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 nije ruzna nego gabor...o glasu.. i ja lijepo pjevam I sad si ti neki prosek zato sto je vredjas, a? Ma da, bas si lik...koja je poenta toga? Ako HIM dodje u Zagreb, mogu samo da znam da mi je ceo bend makar malo blize... Quote
*One Wish* Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Nije ruzna, prelepa je...i prelepo peva... @lestate-u ovoj rupi gde ja zivim samo moja frendica(na zalost, pozerka) i ja slusamo HIM. Ovo ostalo fenseri...jedva cekam prvi septembar!(upisala sam dizajnersku, pa gledam, bice tamo normalnih ljudi) Pa onako.. nije bash ni najlepsha.. ali sigurno nije ruzna.. slazem se i super peva A shto ti se Dizanerske tiche.. pa sad... mislim ima normalnih ljudi.. ali je vecjina vec zavrshila (npr. ja ) .... nacjicjesh vecj nekog normalnog Ako HIM dodje u Zagreb.. moram da idem pa makar me oni Hrvati spalili na lomachi Quote
Leona Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Pa onako.. nije bash ni najlepsha.. ali sigurno nije ruzna.. slazem se i super peva A shto ti se Dizanerske tiche.. pa sad... mislim ima normalnih ljudi.. ali je vecjina vec zavrshila (npr. ja ) .... nacjicjesh vecj nekog normalnog Ako HIM dodje u Zagreb.. moram da idem pa makar me oni Hrvati spalili na lomachi Ja nemam pasos, pa nameravam da se prokrijumcarim... One Wish, ti i ja smo srodne duse... Sad si na Akademiji, ili kako...? Quote
m. Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 I sad si ti neki prosek zato sto je vredjas, a? Ma da, bas si lik...koja je poenta toga? Ako HIM dodje u Zagreb, mogu samo da znam da mi je ceo bend makar malo blize... ako je i vrijedam,ne vrijedam tebe...so se pjenish..mislim da je ovo forum i da onda mogu rechi sto mislim...ukusi su ukusi,samo sam se nastavilA na postove. Quote
Recommended Posts