Dragana Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 samo da vam javim da je snimljen spot za killing lonelines snimljen? jel' ga neko video? Quote
Shelly Webster Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 meni se sa novog albuma najvise svidja "vampire heart"....... Quote
Shelly Webster Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 tekst je odlican!!! "Vampire Heart" You can't escape the wrath of my heart Beating to your funeral song (You're so alone) All faith is lost for hell regained In the dust in the hands of shame (Just be brave) Let me breathe you this song of my heart before I lead you along this path in the dark Where I belong 'till I feel your warmth Hold me Like you held on to life When all fears came alive and entombed me Love me Like you love the sun Scorching the blood in my vampire heart I'll be the thorns on every rose You've been sent I hope (You'll grow cold) I am the nightmare waking you up From the dream of a dream of love (Just like before) Let me weep you this poem as Heaven's gates close Paint you my soul, scarred and alone Waiting for your kiss to take me back home Hold me Like you held on to life When all fears came alive and entombed me Love me Like you love the sun Scorching the blood in my vampire heart Hold me Like you held on to life When all fears came alive and entombed me Love me Like you love the sun Scorching the blood in my vampire heart Hold me (Like you held on to life) Like you held on to life (When all fears came alive and entombed me) My vampire heart Love me (Like you love the sun) Like you love the sun (Scorching the blood in my) My vampire heart Quote
tovar Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 ima live verzija na singlu wings of a butterfly. a najava je najjaca: "for all the people who wear sunglasses". Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 http://www.thegauntlet.com/article/938/1824/H.I.M..html Quote
negative creep Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Upravo preslusavam Dark light. Quote
Siouxsie Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 novi album su toliko nabudzili da stvarno nema vishe gde....na nabudzenost zvuka me jako nervira i mnooogoo bre kvati utisak..i ona sranja sto je vil napravio sa onim skotom sa snalicama u saradnji sa apokaliptikom(nista protiv njih,samo ova dva imbecila i njihovo mukanje) Quote
tovar Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 (edited) 1. zvuk je radjen kao da je u pitanju OST zanr, samim tim ne moze biti prebudzen. konacno ih je neko snimio kako valja. zanatski savrseno. 2. covek se zove ville. Edited November 1, 2005 by lestate Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 oSt shta je to jebo te.... Quote
Vincent Hess Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 ona sranja sto je vil napravio sa onim skotom sa snalicama u saradnji sa apokaliptikom(nista protiv njih,samo ova dva imbecila i njihovo mukanje) Meni se bas svidja kako su se ova dvojca uklopili u pesmu. Bas je dobro ispalo (po mom misljenju) Quote
Dragana Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 ako se radi o pesmi Bittersweet, mani se svidja sve osim Lauri-a Quote
Leona Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 ako se radi o pesmi Bittersweet, mani se svidja sve osim Lauri-a Svi se slazu sa tim, verujem. Quote
Siouxsie Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 1. zvuk je radjen kao da je u pitanju OST zanr, samim tim ne moze biti prebudzen. konacno ih je neko snimio kako valja. zanatski savrseno. 2. covek se zove ville. ost???sta god to bilo... no,po meni najsavrsenija produkcija nije uvek i najsavrsenije resenje...ponekad se ,po meni,kad ja slusam,gubi taj neki smek benda i njihovog zvuka...sad mi gitare zvuce kao najbolje klavijature koje imaju savrsenu imitaciju gitarskog zvuka u sebi..sta znam...meni se jednostavno ne svidja .... da,znam da se covek zove ville....ali hvala sto brines... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Meni se bas svidja kako su se ova dvojca uklopili u pesmu. Bas je dobro ispalo (po mom misljenju) ma jOk tebra po zikinom misljenju nije po tvom.... Quote
tovar Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 oSt shta je to jebo te.... Original SoundTrack. ima potpuno drugacije produkcijske standarde od ostalih varijanti muzike. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 mislis na produkciju filmske muzike.... Quote
solicitor Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Imam i ja novi album. Narezao mi drug... ali, konj jedan... a, ne mogu to da kazem za njega ... anyway, nije mi napisao nazive pesama pa slusam samo Wings Of A Butterfly... mada, ima jos dve koje mi se puno svidjaju...mislim da je jedna od njih Vampire Heart. Inace, svidja mi se ceo album kako je uradjen Tvom ortaku trebaju ruke samo do shaka ...takvima bih ja prste sekao jer ne znaju cemu prsti sluze U stvari, tvoj ortak ti je srezao preko one stvari, samo da te skine s vrata Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 to nije ortacki uraditi.... Quote
Ivan_Creed Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Ko ne slusa Manowar i Satyricon ne zna sta je MJETAL! Hail! Quote
Gospa na Sivcu Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Ko ne slusa Manowar i Satyricon ne zna sta je MJETAL! Hail! Quote
mai Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Ko ne slusa Manowar i Satyricon ne zna sta je MJETAL! Hail! hvala na obaveshtenju otkad je ova tema ovde nekako je dosadnije.. Quote
Recommended Posts