Gospa na Sivcu Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Realno, nikad nije ni bilo posebno zanimljivo. Quote
Leona Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 (edited) Treba ubiti onog ko prica da je Ville derpe, dok su Manowarci zivi...."Let the music play, Manowar is gay" Edited November 11, 2005 by +Leona+ Quote
Ivan_Creed Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Treba ubiti onog ko prica da je Ville derpe, dok su Manowarci zivi...."Let the music play, Manowar is gay" Bolje ManowarCi nego gay-gothicari kao sto je taj Ville... ovi su barem iskreni! Ko ne slusa Manowar, Satyricon i Slayer, ne zna sta je mJetal!!! Return Of The Warlord! Quote
Gospa na Sivcu Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 (edited) Neshto slika tek da se vratimo na temu... Ova je iz mladjih dana Smeagol is free Edited November 12, 2005 by Sunsetter Quote
Novaliis Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 (edited) ista je pedercina k'o onaj margera.. love metal... jeste li primetili da se ovaj bolesni smajli smeje dok povraca? odoh ja odavde,na vreme.... Edited November 12, 2005 by Thor the Guardian Quote
Leona Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Ova je iz mladjih dana Ne, nije, skoro je bila u Huperu. Quote
Dragana Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 ovo je novija slika.... ovako kratku kosu nije imao u toku poslednjih deset godina Quote
Novaliis Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 HaHa..pedercina je bila i u huperu! Quote
Leona Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 pedercina Aha, sad je pedercina, a na Metal Hammeru ga zoves BOGOM METALA! Shame on you... Quote
Leona Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 zasto toliko mrzis coveka? Ljubomoran je. Quote
Novaliis Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Ljubomoran je. Ahh..Leona me je prozrela... U stvari, vise me nervira sto ga predstavljaju kao ikonu metala.On nema veze sa metalom..a i iritira me njegova pojava, glas.. ajde, necu vise da vas ometam.Izvinjavam se sto sam vam ovako upao na temu. Quote
Dragana Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 kako on moze biti ikona metala.... a glas mu je savrsen, tu te ne razumem... Quote
Leona Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Ahh..Leona me je prozrela... U stvari, vise me nervira sto ga predstavljaju kao ikonu metala.On nema veze sa metalom..a i iritira me njegova pojava, glas.. ajde, necu vise da vas ometam.Izvinjavam se sto sam vam ovako upao na temu. Nego sta sam te prozrela, vecina je ljubomorna na njega. Hvala sto odlazis. Quote
Novaliis Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 (edited) Nego sta sam te prozrela, vecina je ljubomorna na njega. Hvala sto odlazis. E sad namerno necu. I reci mi, zbog cega bih bio ljubomoran na njega,kad je susta suprotnost od mene..ako mislis na to da ga mnoge klinke vole,paaa...tu nemam sta da brinem. Edited November 12, 2005 by Thor the Guardian Quote
angela287 Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 a glas mu je savrsen, tu te ne razumem... Poslusaj starije albume i dark light. Kada bi pushio manje glas bi mu bio mnooogo bolji. Lik je zeshce propao u svakom smislu te reci. Jebiga... Quote
Novaliis Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Droga je to, i pederluk. Nego kako. Quote
Tatyannahhh Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Nego sta sam te prozrela, vecina je ljubomorna na njega. mmmmmm da.... Quote
Dani Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 a glas mu je savrsen, tu te ne razumem... Nije. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Neshto slika tek da se vratimo na temu... Ova je iz mladjih dana Smeagol is free verujem da je mali prst za njega shto i srednji inace zato shto je izjavio da mu je mali kurac.... inace, brate, na jednoj slici isti lars.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 glupost - naravno da mu glas nije savrsen - na neki mozda nacin nekom zanimljiv, mozda, al' savrsen nikako.... Quote
Nightwing Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 U stvari, vise me nervira sto ga predstavljaju kao ikonu metala.On nema veze sa metalom.. metal je rat.... ponovo ce se skupiti ratnici Telcontara i kutati se u krvi nevernika Quote
Recommended Posts