Nightwing Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Nije me bilo par dana pa ako je neko ovo objavio sorry... Press Release: APOCALYPTICA team up with singers THE RASMUS and H.I.M. for their new single! Finish cello-rockers APOCALYPTICA have returned to the studio to record the first single of their forthcoming album (due early February 2005). The song, entitled "Bittersweet", is a dark ballad, that features fellow-countrymen Lauri Ylönen from THE RASMUS and Ville Valo from H.I.M. on vocals. The single, written by Apocalyptica, Lauri and Ville together, will be released internationally on 29 November. STRASNO... Sta je Apocalyptica dozivela.... Quote
Mikkah_Pickkah Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Ne mogu da verujem! Kakav bre Lauri??? Aaaaaaaaa, ljigavac mali, ne mogu da vreujem!!! Apocalyptica + Valo = interesantno, ali ... LAURI!!! GOD, GOD DAMN IT!!! Ovo niti je trebalo HIM niti Apokaliptiki... Ali... Bittresweet... nice title... Quote
Dead on Arrival Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Bitje neki shit,chim je tu mali,glupi,ochajni Lauri sa onim njegovim kreshtavim glasom...........FUJ!!ne verujem.... ,ja inache volim HIM,ipak su oni razlog zbog kog sam u opshte pochela da slusham metal.......mada su se u poslednje vreme pokvarili........ Quote
Sinstrel Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Daj nesmarajte mozda na kraju ispadne dobra pesma a to je najbitnije, right?! Elem i meni je taj mali kreten sa kokoskom na glavi odvratan ali sta je tu je... Quote
tovar Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 pa nije prvi put da apocalyptica i HIM saradjuju. setimo se gone with the sin. ali lauri je tu stvarno visak. iskreno se nadam da se njegov glas nece mnogo cuti. Quote
Mikkah_Pickkah Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Ma, come on, the Rasmus su sada kao neka atrakcijica... već vidim- ide pesma normalno, peva Valo, sve je divno i onda odjednom zakreči mali smor. Brrrrrr... Quote
Dead on Arrival Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 ,mada je to vishe tuzno nego smeshno... Quote
Guest Akasha Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 ide pesma normalno, peva Valo, sve je divno i onda odjednom zakreči mali smor. Brrrrrr... mali smor sa kokoskom na glavi Quote
Guest Akasha Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 ,mada je to vishe tuzno nego smeshno... Istina... Quote
azal Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 ja ne mogu da izvali razliku izmedju muzike HIM-a i The Rasmusa. Quote
tovar Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 ja mogu prilicno ocigledno. rasmus mi vise lici na linkin park nego na HIM. Quote
Mikkah_Pickkah Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 ja ne mogu da izvali razliku izmedju muzike HIM-a i The Rasmusa. Šta, gluv si??? Quote
Dead on Arrival Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 ja ne mogu da izvali razliku izmedju muzike HIM-a i The Rasmusa. Kako ti to uspeva??? Mozda ne volish HIM,ali stvarno..............Rasmus je dno! I meni njihova muzika vishe zvuchi kao Backstreet boys nego kao neki rock.......uzasni su......... Quote
Orbituated Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 (edited) THe Rasmus zvuche kao neki cheap boy bend koji nemaju veze sa doom i ghotic metalom ...znachi stavio bi ih pod odsek "provlachenje na trend" posto se sad gomila klinkica lozi na ghotic oni su se pojavili da ih sve izbave iz muka ..par puta su se slikali sa kokoshkama - vranama i sad su oni ludaci ... oni su nekako ..dance-pop-disco - DARK ...ako takav mutant uopshte postoji ... ali stvarno su dno ..a textovi su ne znam ..lavinu koju je him potegao tesko ko moze da zaustavi ..a chinjenica da tako losh bend moze da se probije govori o ogromnoj expanziji i kvalitetnih bendova koji svojim postojanjem guraju i ostale manje popularne i manje trazene.. kao sto je Rasmus ...chijeg bi pevacha i onoga ko im pishe textove(ako to nije ista osoba) bacio u akvarijum sa piranama.. stvarno ne znam sta him radi sa njima ..i zasto spustaju svoje kriterijume.. razumem da je dobar bend kao 69 u pitanju ili nesto iole slichno ali rasmus... to mora da je fotomontaza..)))))))) odbijam da poverujem poz Edited October 8, 2004 by Orbituated Quote
Nightwing Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 ApocalypticA je i ranije saradjivala sa cudnom ekipom... Linda peva u bendu Lambretta - klasican popic za klinkice... Ali ipak Rasmus...to ne razumem... Mada pesma moze biti dobra...treba je sacekati... Nisam mogao da odolim a da ne okacin Lindinu sliku... Lutka mala...kako je lepa... Valjda ce link da radi... Moram nabaviti spot za Faraway 2........ Quote
mai Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 (edited) "...sa kokoškom na glavi.." .. e baš si lik znam da su svi već prokomentarisali .. (lestate, ti još bolje znaš koliko "obožavam" onog pištavca koji uništava i him i brendon lee-a i the crow i ..da ne nabrajam dalje..) ali - the rasmus/lauri???? zar nije mogao ville da peva i pratece? ... ........ ..... .......................... nego.. ajde .. mozda se ne neće ni videti ni čuti Edited October 8, 2004 by mai Quote
mai Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 single bittersweet izlazi 29. novembra, a spot (antti jokinen,hellsinki) je VEĆ snimljen kad pre? Quote
Talichni Tom Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Ne zna se ko je ljigaviji: Pesko iz The Ra(zguz)/smus, pesko iz Him-a ili Apocaliptica koja radi sa tz dva peska. Quote
mai Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 je li slušao neko ono izdanje sa 5 acoustic pesama 3. albuma (limited fan edition)? - samo ville i jedna gitara, a zvuči kao da je tek ustao iz kreveta kladim se da su to demo snimci.. Quote
tovar Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 aha. uzasno zvuci. kao da je mamuran. Quote
Dead on Arrival Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 ali - the rasmus/lauri???? zar nije mogao ville da peva i pratece? ... ........ ..... .......................... nego.. ajde .. mozda se ne neće ni videti ni čuti Nadam se............a pogotovo da se netje chuti........... Ali stvarno bi bilo dobro kad se ne bi ni video......... Quote
Dead on Arrival Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 je li slušao neko ono izdanje sa 5 acoustic pesama 3. albuma (limited fan edition)? - samo ville i jedna gitara, a zvuči kao da je tek ustao iz kreveta kladim se da su to demo snimci.. Slushala,slushala.......kao i svaka tipichna HIM zaludjenica........ Quote
Dead on Arrival Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 nego,jel slushao neko mozda pesmu Ville Valo-Valo Yossa??? Inache,pesma ni po chemu nije zanimljiva sem po tome sto je na finskom........jedana moja ortakinja je zna na pamet ...........totalna zaludjenica...... Quote
Recommended Posts