tovar Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 na avataru je moja slika. snimljena na ovogodisnjem szigetu ispred satora mojih prijatelja. perspektiva je jako cudna, slika je izokretana da bi licila na nesto. HIM je na ovom podforumu jer bi bilo jako glupo da bude bilo gde drugde. od 4 albuma 3.5 su metal, prvi je najbolji primerak finnish gothic metala. uostalom, koliko bi bilo glupo da tema stoji bilo gde drugde? Quote
angela287 Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 ako cemo iskreno,slika ni sada ne lici ni na sta po meni su samo prva dva albuma i (deo) neobjavljenog materijala metal,a za prvi se potpuno slazem! ovo ostalo...bljutavi komercijalni rokic Quote
The Princess of Darkness Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 @ lestate Pa, stvarno, ne mogu da verujem da jos uvek ne odustajes od svoje borbe branjenja HIMa...ja sam odaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavno odustala od prosvetljivanja drugih By the way, gde si , bre, ti sinoc na goth nightu? Quote
Nightwing Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 google-uj malo. poslala mi je jedna devojcica link... zato sto sam sweetest guy... Quote
mai Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 poslala mi je jedna devojcica link... zato sto sam sweetest guy... @The Princess of Darkness - pridružujem se oduševljenju @Magdalene~ - him = gothic za maloletnike deder, objasni mi to malo bliže, molim te Quote
tovar Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 @ lestate Pa, stvarno, ne mogu da verujem da jos uvek ne odustajes od svoje borbe branjenja HIMa...ja sam odaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavno odustala od prosvetljivanja drugih By the way, gde si , bre, ti sinoc na goth nightu? bio. ne znam gde si ti bila. ja sam visio u separeu i na podijumu. Quote
Nightwing Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 Kupio sam danas bedz HIM RR... Nosim na novcaniku... I`m so gay.... Quote
Nightwing Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 Nego sta....Mada sladje je biti bi.... Bi li ti da budes BI.... Quote
Nightwing Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 Ville did back-vocals for Beneath the Blue, the song from new The 69 Eyes' album Devils. Also Max Lilja from Apocalyptica played there Quote
Guest Akasha Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 Valo...mirodjija u svakoj corbi. Narocito u jelima finske kuhinje. Quote
Magdalene~ Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 mai- procitaj post ponovo. Da se uociti znak pitanja zar ne? HIM nema veze sa muzikom pravca gothic, poneki element u textovima i to je sve- prosto postoji nekoliko pesama koje LICE ili PODSECAJU ali NISU gothic. Quote
Nightwing Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 Magdalene - smaras... Nemoj drzati lekcije o gothici jer je takvih pokusaja bilo MNOOOOOGO.... WE DONT CARE!!!!!!!!!!WE JUST LOVE HIM!!!!!!!!!! Quote
tovar Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 gothic je odredjeni tip poziranja i foliranja. a HIM donekle upada u celu tu pricu. nema to veze sa muzikom u toj meri. a sad ako neko ne vidi dalje od sisters of mercy (retro prica) ili moonspella (neo prica), onda je to pomalo i problem. gothic sam po sebi nema neke veze sa muzikom i nije muzicki ogranicen. znaci, dokle god poziras na odredjeni nacin, to je gothic. sto se HIM-a tice, oni su suvise u tripu "love & death" poziranja da bi bili 100% gothic. sto se saradnje sa 69 ociju tice, i bilo je za ocekivati. bolje sa njima nego sa razguzom. inace novi album 69 eyes ce biti do jaja, bar kako je najavljeno prvim single-om. Quote
angela287 Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 fantasmic-SMARAS! Magdalene je u pravu(mada su HIM imali i vise svojih svetlh tacaka).Btw,ovde niko ne drzi lekcije vec samo iznosi svoje misljenje.A predpostavljam da ti najbolje znas sta je gothic sto jes' jes'.gothic i jeste poziranje! Quote
Gothic Angel Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 mai- procitaj post ponovo. Da se uociti znak pitanja zar ne? HIM nema veze sa muzikom pravca gothic, poneki element u textovima i to je sve- prosto postoji nekoliko pesama koje LICE ili PODSECAJU ali NISU gothic. nacin Pevanja?????? Quote
M.Manson Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 (edited) Hmm ne mogu da vjerujem da se o HIM-u prichalo na 133 strane I HIM nema veze sa gothic metalom Edited October 22, 2004 by M.Manson Quote
mai Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 @Magdalene~ - a ja sam mislila da je bilo jasno da me je zanimalo kako objašnjavaš gothic za maloletnike ljub za moje vitezove @lestate - visiš li ti ikad ispred faxa? prolazim okolo milion puta dnevno, nikad te ne vidim.. Quote
PanzerGoth Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 gothic je zesci pozeraj, ako se samo na muziku skoncentrises. gothic ce da umre, kao sto je i punk crko bio. onda ce opet da vaskresne, kao i punkeri sto su vaskrsli. i tako sve u krug. svakom svoje - HIM i je gothic i je metal. svidelo se to vama ili ne. ima ljudi koji sede tamo negde i to odredjuju. mislim da oni bolje znaju ko u sta spada. i ja sam misljenja da CoF nije ni G od gothic-a, ali opet je na gothic melat forumu. Quote
Dani Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 i ja sam misljenja da CoF nije ni G od gothic-a, ali opet je na gothic melat forumu. A-a, na Black-u je. Quote
TheBlackGoddess Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 COF je na Black Metal dje mu je i mjesto....nego shto se HIM-a tiche slazem se sa ovim lestatom,nema nijedno prikladnije mjesto na ovom forumu dje bi ga ubachili a ti M.Manson zamisli ispisane su 133 strane o HIM-u...bolji su u svakom pogledu od mansona... Quote
Nightwing Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 fantasmic-SMARAS! Magdalene je u pravu(mada su HIM imali i vise svojih svetlh tacaka).Btw,ovde niko ne drzi lekcije vec samo iznosi svoje misljenje.A predpostavljam da ti najbolje znas sta je gothic sto jes' jes'.gothic i jeste poziranje! Malena nemam ti ja pojma sta je Ghotic... Niti me nesto preterano interesuje... Da sam pozer - NAJVECI medju vama - to je sigurno ... ..i to svi znaju... Tema o HIMu moze jedino ovde da stoji... a o tome se i pricalo @Magdalene~ - a ja sam mislila da je bilo jasno da me je zanimalo kako objašnjavaš gothic za maloletnike ljub za moje vitezove Verovatno je mislila Ghotic za infantilnu ekipu Mada se ne slazem da je Him samo za klince... kizzz za tebe... Hmm ne mogu da vjerujem da se o HIM-u prichalo na 133 strane I HIM nema veze sa gothic metalom Klasican primer da apprantice prvo ide na temu da pljuje bend koji mrzi pa tek onda ostavlja postove tipa bas su super,mnogo ih volim na temi benda koji voli... Oh well...vec vidjeno.. Quote
tovar Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 @Magdalene~ - a ja sam mislila da je bilo jasno da me je zanimalo kako objašnjavaš gothic za maloletnike ljub za moje vitezove @lestate - visiš li ti ikad ispred faxa? prolazim okolo milion puta dnevno, nikad te ne vidim.. pa ne bas cesto. u principu sam gajbi. a od ponedeljka sljakam. Quote
Recommended Posts