Nightwing Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 ja do juce nisam znao da se sprema novi album..izlazi tek na jesen???? Quote
mai Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 @bestia - sorry , meni taj link radi... probaj ponovo -hvala za avatar.. (to je slika koju sam uradila za gotichnog) nadam se da sada niko neće imati primedbi.. -novi album .. pa, nadam se da će u proleće da izađe .. ipak imaju već 3 pesme koje pevaju na koncertima, što znači da imaju bar još nekoliko u radnim verzijama Quote
Gothic Angel Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Diiiivan je avatar Trebalo mi je sekund da provalim sta je na njemu. Super je Quote
TheBlackGoddess Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 fenomenalan awatar yeeey za HIM... poz Quote
PanzerGoth Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 ja na mai-nom avataru vidim samo jednu lepu devojku. u tome ne vidim nista posebno, bez uvrede, ako si to ti mai. Quote
mai Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 (edited) -@Gothic Angel i @TheBlackGoddess - kiitos paljon -@Join Me In Death - što bih se uvredila? nisi ništa loše rekla i jeste, ja sam na avatar-u .. sve slike koje sam do sad stavljala su bile moje... ali da više ne spamujemo -je l' zna neko pouzdanije kada izlazi novi album? .. ja sam zaboravila čini mi se da je proleće ili jesen 2005-e .. ali.. hmm .. Edited November 9, 2004 by mai Quote
TheBlackGoddess Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 ja sam pricala za ovu sliku ovdje sad Quote
Mikkah_Pickkah Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Koliko ja vidim, u pitanju su njen vrat i mindjushe... i krst? Oh, koliku snzaciju je izazvao njen novi avatar Ne terajte me da sad ja stavim moju sliku pa svi da popadate u nesvest. I ne terajte me da spamujem, taman sam se rehabilitovala. Aaaaaaa, narkomankaaaaa... A TBG ima cool potpis. I tako. A ksko ovo ne bi bio potpuni spam, izjavicu da mi se title Under the Rose mnnooooooooogo svidja. Quote
TheBlackGoddess Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 hvala hvala...evo da i ja ne spamujem...HIM HIM HIM Quote
mai Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 postavim pitanje, pa sama odgovorim na njega anyway... najnovija informacija je da novi album izlazi 5. jula 2005. Quote
TheBlackGoddess Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 i$a...ko ce chekat...i to josh na jebeno ljeto...HIM na + 10000000 stepeni celzijusa... i kakav ce bit album Quote
Mikkah_Pickkah Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Ja spadam u onu izumirucu vrstu HIM fanova koji josh veruju da ce se oni vratiti na stari fazon... Quote
Nightwing Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Koliko ja vidim, u pitanju su njen vrat i mindjushe... i krst? so sexy........... anyway http://vampirefreaks.com/profile.php?user=perishyourlove_x kad bi svi fanovi HIMa bili ovakvi.......... cini mi se da sam nesto slicno video na vratu jedne devojke???? Quote
Mikkah_Pickkah Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Dodjavola, izgleda da mi je komp opet prs'o, nijedan link nece da radi kako trebaaaaaaaa.... kmeee.. Inache, bila sam odavno na vampire freaks, znachi u odnosu na 90% onih likova i riba ja ispadam neka old school gothicharka koja gothic slusha josh i pre nego shto se rodila. Katastrofa. Pogotovo Ameri, leleeeeee... Yup, link se zablokirao skroz. Ma, oticicu ja posle pa cu da prokopam dotichnu personu. Bash da vidim. E, a ako prokopam sliq mog omiljenog HIM fana, poslacu. Ima lovely tetovazuuuuuuu... Quote
mai Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 (edited) upravo preslushala celu bittersweet .... koliko bi bila lepsha pesma da oba glasa peva ville!!!! .... shta da vam kazem .. najlepshi deo pesme - first 42 seconds .. .. ostalo.. ko kako podnese .. a sami kraj ("...bittersweeeeet") -BLJAK Edited November 13, 2004 by mai Quote
mai Posted November 14, 2004 Report Posted November 14, 2004 evo, došla sam samo da bih vam dala linkove ... za pesmu - http://www.crimsondawn.ru/Apocalyptica_Bittersweet_promo.mp3 za spot - http://www.therasmus-by-nidi.de/assets/app...bittersweet.wmv btw, meni se spot sviđa jeste da je devojka ružnjikava, ali dobro sad .... mada, i spot baš i nije morao da se završi sa lauri-jem .. ali, eto.. p.s. ville-ov glas u ovoj pesmi .... mmmmmmmmm mmmmmmmmmmm Quote
Telcontar Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 Upravo gledam spot na TVu za Right Here in my Arms... Moja omiljena pesma hima ( sa jedinog albuma koji mi se svidja... ) nisam ni znao da ima spot... dobar je Quote
Nightwing Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 Na kossavi?????Poceli da pustaju spot svaki dan......... Quote
Nightwing Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 evo, došla sam samo da bih vam dala linkove ... za pesmu - http://www.crimsondawn.ru/Apocalyptica_Bittersweet_promo.mp3 za spot - http://www.therasmus-by-nidi.de/assets/app...bittersweet.wmv Hvala za linkove....... za spot mora da se ide na site - direktan link ne radi... p.s. ville-ov glas u ovoj pesmi .... mmmmmmmmm mmmmmmmmmmm Quote
Kakashi Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Kako užasan duet sa Ylönen-om, kako krešti to dete . Bolje da su sa Jyrki-jem uradili. Quote
mai Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Kako užasan duet sa Ylönen-om, kako krešti to dete . Bolje da su sa Jyrki-jem uradili. aaaa upravo TO sam i ja pomislila!!!! pesma bi bila fantazija da su njih dvojica pevali... Quote
Recommended Posts