Sinstrel Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 nemam s kim Ok, fine... evo dolazim idemo zajedno Quote
PanzerGoth Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 jaw, sto to je swadak avatarcic azo... juce ulazim u sobu, ukljucujem TV i stignem da procitam Apocalyptica ft. Ville Valo ft. Jebo ga Ruznog na VIVI i Song Title: Bittersweet... koja ironija... nit cuh pesmu, nit ista videh. s obzirom na to da je onaj, znate koji, u videu, i nisam mnogo propustila. sem Villea...aw... Quote
tovar Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 monster magnet i jos neke budale.. na to bih isao i sam i to pod upalom pluca. ali jbg, nisam u USA pa da ti se pridruzim... veruj mi 25$ je dzabe za to. ako nista drugo, kao novinar moras to videti. Quote
mai Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 hyvää syntymäpäivää ville valo! linkovi koje sam ostavila bi trebalo da rade... a da li otići na koncert ili ne .. hmmm .. s obzirom na to da je u usa .. ne preporučujem ... mada bih ja otišla bez obzira Azza-o za avatar Quote
dark_lilith Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 (edited) ne radi ovaj za spot ah da... hepi brzdej ville valo! jEEEEE SVI TE VOLIMO! Edited November 22, 2004 by dark_lilith Quote
blondie Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 Ok, fine... evo dolazim idemo zajedno ajde dodji otkako sam dosla nisam se tri puta nasmijala.. i treba da odem na HIM i da se jos gore sjebem.. lestate@ u pravu si sve.. da si ti ovdje, ja bih s tobom.. ovako, mrzi me sama i ne mogu tugaljive pjesme da podnesem Quote
Nightwing Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 nastupaju 26.11. u jednom dobrom klubu ovdje.. karta oko 25$ .. ne znam isplati li se dati toliko? Idi obavezno ne radi ovaj za spot odes lepo na site pa onda nadjes gde su spotovi... Ja sam ga snimio sinoc sa satelitske... ono, nije los, samo sto mi se onaj Lauri nikako ne svidja... bolje da su nekog drugog nasli... Mada Lauri definitivno ume da peva... to sto peva u sranje bendu..to je druga stvar Da............srecan rodjendan nasem debeljku.... Quote
tovar Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 ajde dodji otkako sam dosla nisam se tri puta nasmijala.. i treba da odem na HIM i da se jos gore sjebem.. lestate@ u pravu si sve.. da si ti ovdje, ja bih s tobom.. ovako, mrzi me sama i ne mogu tugaljive pjesme da podnesem ma opusteno... mada monster je sve samo ne tugaljiv. stoner rock party!!! pazi meni je zao sto nisam u prilici da to vidim, ali smesi mi se tavastia club, helsinki za novu godinu. Quote
PanzerGoth Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 jao sto Ville predivno izgleda na toj slici. bas je zgodan, moram da priznam. Quote
mai Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 ma opusteno... mada monster je sve samo ne tugaljiv. stoner rock party!!! pazi meni je zao sto nisam u prilici da to vidim, ali smesi mi se tavastia club, helsinki za novu godinu. pa ne ponavljaj (mi) to staaaaaalno kako možeš da ideš bez *mene*??? p.s. povlačim preporuku za ne-odlazak na koncert him-a u usa ...samo jedno veče je bilo loše iz opravdanih razloga.. Quote
dark_lilith Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 kako je ville odvratan na slici, omatorio je! Quote
tovar Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 pa ne ponavljaj (mi) to staaaaaalno kako možeš da ideš bez *mene*??? p.s. povlačim preporuku za ne-odlazak na koncert him-a u usa ...samo jedno veče je bilo loše iz opravdanih razloga.. isao bih sa tobom, ali emma zivi u jednosobnom stanu i ima samo jedan krevet... smatraj se pozvanom, ali ne znam kako cemo te smestiti... a i karte su rasprodate, a ne znam kako ce moje provlacenje preko spiska/tapkarosa/cega god proci... Quote
mai Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 (edited) ^ ^^ ^^^ I I I .................................. -odvratan? ma neee ... samo da ne pravi te blesave izraze stalno.. Edited November 24, 2004 by mai Quote
dark_lilith Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 ali ipak je omatorio nego jel znas ti neki link za spot bitt... posto onaj gore ne radi? Quote
mai Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 postoje još dva linka, ali za jedan je potrebno da imaš username i password, a drugi sam probala i, bar meni, neće da radi meni prvi(http://www.therasmus-by-nidi.de/assets/applets/bittersweet.wmv) i dalje radi ... ne znam u čemu je problem...sorry.. evo ti drugi, pa probaj za svaki slučaj.. http://www.universal-rock.de/index.php?con...2965&menu=media Quote
dark_lilith Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 meni radi ovaj prvi hvala ti! Quote
Dani Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Blagi uzas... verujem da mi se zbog njega i nije svidela pesma... Pocetak je jos dobar, kad Vili pocne... ali ostalo... Da se 'ispravim' malo... ipak je dobra pesmica, ali kad slusas malo vise (nekih par dana ). Quote
Bella-Morte Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 (edited) kako je ville odvratan na slici, omatorio je! Slazem se u potpunosti. HIM-redak talenat! malo mrzi me da ga slusam stalno al' kroz CD-player mi obavezno prodje 2-3 puta dnevno. Edited November 25, 2004 by Bella-Morte Quote
Nightwing Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Da se 'ispravim' malo... ipak je dobra pesmica, ali kad slusas malo vise (nekih par dana ). mhm Quote
Nightwing Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 Pogled mu je kao da su ga upravo silovala dva crnca... Quote
PanzerGoth Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 meni radi prvi link, thx! sto se slike tice, meni se jako svidja kako izgleda, mogao je recimo samo da opere kosu. i bez laurija je slika odlicna. Quote
dark_lilith Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 ma jedina osoba koja krasi sliku je plavusan-kosijaner iz apocalyptice! Nemam pojma kako se zove:) Quote
Dani Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 sto se slike tice, meni se jako svidja kako izgleda, mogao je recimo samo da opere kosu. Ju, jos i kosu da opere... bas si zahtevna. Sto se tice plavusana... nis' posebno, sav je nateko ko' da su i njega cepali. Quote
Nightwing Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 ma jedina osoba koja krasi sliku je plavusan-kosijaner iz apocalyptice! Nemam pojma kako se zove:) Imam ortaka koji izgleda kao on..mnooogooo lice... Quote
Recommended Posts