dark_lilith Posted December 26, 2004 Report Posted December 26, 2004 meni se odmah otvorilo, uglavnom imam vecinu ovih spotova jo od kad, ali him je za mene postao odavno ancient... Quote
tovar Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 koncert je bio... bez reci... ko nije osetio nesto ovako ne zna sta je propustio. dobar mix starih i novih stvari, obrada war pigs od sabbatha, na zalost bez sweet pandemonium. vredelo je love koju sam puk'o za kartu. preiskren koncert, savrsena nova godina, abnormalna publika. cuo sam da nije bilo dobro kao prosle i pretprosle godine, ali svejedno. pozdrav iz finske. Quote
mai Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 koncert je bio... bez reci... ko nije osetio nesto ovako ne zna sta je propustio. dobar mix starih i novih stvari, obrada war pigs od sabbatha, na zalost bez sweet pandemonium. vredelo je love koju sam puk'o za kartu. preiskren koncert, savrsena nova godina, abnormalna publika. cuo sam da nije bilo dobro kao prosle i pretprosle godine, ali svejedno. pozdrav iz finske. cuti tamo, pojeshcu se ziva shto nisam bila ... ali.... nashao si nachina da to prodje bezbolnije .. u prevodu I LOVE LESTATE. LESTATE IS THE BEST!!!! odoh da ti napishem pp .. btw, zvala sam te, ali je bio iskljuchen telefon ili tako neshto .. Quote
Orbituated Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 ah .....svirka Him-a .... mora da je zanimljivo ... ..nja... ocu i ja u Helsinki ... 69 .. Quote
tovar Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 cuti tamo, pojeshcu se ziva shto nisam bila ... ali.... nashao si nachina da to prodje bezbolnije .. u prevodu I LOVE LESTATE. LESTATE IS THE BEST!!!! odoh da ti napishem pp .. btw, zvala sam te, ali je bio iskljuchen telefon ili tako neshto .. moj broj je sada onaj sa kog sam ti poslao poruku, finski broj. izvadio sam karticu, a ti uvek mozes da mi sibnes SMS! ljubim te! ps: veceras sviraju 69's, nadam se da cu uspeti da se uvucem... Quote
mai Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 ee divno!! samo, imam 0.09 dinara kredita ... sinoc tj. jutros sam samo zvala inostranstvo i ispucala sav kredit.. chak sam, na kraju, pozajmila mob od sestre da nastavim sa telefoniranjem .... izaci cu posle da potrazim dopunu, pa se chujemo i naravno da cesh da se uvuchesh na koncert sixtinajnza.. i, nadam se, da se javish ljubim te ........................................... ***SRECNA NOVA GODINA SVIM HIM FANOVIMA*** Quote
tovar Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 nisam se uvukao na svirku, niko nije prodavao kartu, pa sam otisao u "nosturi" i gledao demo bandove. nisu losi. neki likovi su svirali burried alive sa tekstom na finskom. zvuci... cudno... neki punkici jako lice na prastare 69 eyes, sto po pozi, sto po zvuku. Quote
Tatyannahhh Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 lestate svaka cast! ja ipak cekam da dodju ovde... Quote
Dead on Arrival Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 lestate svaka cast! ja ipak cekam da dodju ovde... Da.........ili negde malo blize nama........ Quote
Nightwing Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 U sledecem broju Bravo-a OGROMAN HIM POSTER... Teen ekipo navali na kioske P.S. Ja kupujem Quote
Mikkah_Pickkah Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Me too. Jedva cekam utorak. Ozbiljno, fotka je sasvim pristojna. Quote
Dead on Arrival Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Pa naravno da cu da kupim........ Quote
Tatyannahhh Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 U sledecem broju Bravo-a OGROMAN HIM POSTER... Teen ekipo navali na kioske P.S. Ja kupujem heheh..mora se imati! Quote
Sinstrel Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Oridzinal poster, u gornjem levom uglu karta sa HIM-ovog koncerta u Bechu! A ova ruka... ma to je samo neki poremeceni fan! Quote
mai Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 eee azza-o, gde si nashao taj poster? ja imam neka druga dva, ali 'ocem taaaaaj btw, svidza mi se tvoj novi avatar to si ti, je l' da? Quote
Sinstrel Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 azzo, dobra ti je rukavica od DR-a. Shut up you! Quote
Sinstrel Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 (edited) eee azza-o, gde si nashao taj poster? ja imam neka druga dva, ali 'ocem taaaaaj btw, svidza mi se tvoj novi avatar to si ti, je l' da? Can't tell... must kill! Edited January 2, 2005 by AzzA Quote
Mikkah_Pickkah Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Bolje ti malo obrati paznju sta se desava na onoj doom/goth prici (a desava se chat) nego sto se hvalis tu predivnim, predivnim... hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... posterom. Ocem jaaaaaaaaaa taj poster!!!!! Quote
dark_lilith Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 vauuuuuuuuuuuuuuuuuuu villijev poster! ma dajte.... Quote
The Eagle Nature Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Oridzinal poster, u gornjem levom uglu karta sa HIM-ovog koncerta u Bechu! A ova ruka... ma to je samo neki poremeceni fan! Koja budala moze da ima taj poster u svojoj sobi i to jos iznad kreveta!!! Quote
Sinstrel Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Neka wanna-be-goth budala... budalica ustvari! Quote
Telcontar Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 @ AzzA - Umesto da se pozerishes sa tim posterima, bolje da ih skupljash u vecem broji i prodajesh... da nemas mozda i neki Nw, za mene ????? Quote
Lara_84 Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Ako vam trebaju ti posteri...Him , najtpish...obratite se meni...sigurno imam tonu Ajde tineeeejdzerke, otvaramo berzu Quote
Recommended Posts