Nightwing Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 Je l' kupio neko onaj BRAVO? Ja cu sad da odem Kupio ja i okacio... mada mi se poster uopste ne svidja... Losa fotka..uopste ne deluje gay... Okacio sam sinoc tek da iznerviram Telcontara i Nwoggy-ja... Dacu ga Bibili... Jos nije stavljen HIM Font nego neko srenje HIMce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 E, da, font jeste sranje Btno da su moja vrata sad leeeeeeepa (i ne-gej ) P.S. Text o HIM me je posebno odusevio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 Aujao zaboravila sam da kupim!!! Sad cu zovem kevu da joj kazem........ Ja vise nemam mesta za HIM postere u sobi.........moracu da skinem neke....... oh,well.........bilo je i vreme da se nesto promeni u mojoj sobi........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 "The next album will be the fastest HIM album yet" U kurac... neka pravi neki love METAL... a ne wanna be goth-pop album... Mislim da se ovde ipak misli na ono sto sam ja rekao ali nema veze NADAM SE.. Da makar opravdaju reputaciju Metal benda... il ce definitvno otici pod pop... mater mu.... samo da ne lici na zadnja dva i bice slusljivo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 Text o HIM me je posebno odusevio Ja zaboravio da procitam..nisam ni fotke pogledao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 U kurac... neka pravi neki love METAL... a ne wanna be goth-pop album... NADAM SE.. Da makar opravdaju reputaciju Metal benda... il ce definitvno otici pod pop... mater mu.... samo da ne lici na zadnja dva i bice slusljivo.... LM je prejak album. ako neko kaze da je sweet pandemonium pop pesma, gadjacu ga ciglom cak odavde. i bonus track love's requiem, koja je doom. los doom, ali doom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 Ja zaboravio da procitam..nisam ni fotke pogledao... ccc... Well, recimo samo da se i dalje proteze ona retardirana & netacna informacija da je Ville-ova keva Madjarica, da se njegova biografija koja je objavljena samo u Finskoj zove Synnin ViemSS (?!?) umesto Synnin Viemaa (sto bi, jelte, znacilo - Gone with the sin), da je on sam napisao tu knjigu ( koliko sam ja ukapirala - nije... mada ima njegovih reci.. kao sto se moglo primetiti u onom postu kad sam postovala odlomak u kome je Ville podelio sa nama da je kasno izgubio nevinost), a najlepse je kad Ville objavljuje hvalospeve na racun malog iz Rasmusa i najavljuje saradnju i u buducnosti... Ajoj mene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 a najlepse je kad Ville objavljuje hvalospeve na racun malog iz Rasmusa i najavljuje saradnju i u buducnosti... Ajoj mene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 Upravo to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 Upravo to. Ne kapiram koja mu je to fora sa tim malim krestavcem,uzasnim........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 Bojim se da nisam u toku... Kakav novi album??? I da bude brzi... Ako bude kao Love said no, onda mislim stvarno nema smisla.... Da li neko zna sta se sa njima zbilo posle RRa... Kakvo razocarenje... E, a BRAVO nisam kupio iz principa!!!! Oni i kvare HIM!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 ako neko kaze da je sweet pandemonium pop pesma, gadjacu ga ciglom cak odavde. Sweet pamdemonium je POP! pesma Nemoj se nervirati... a najlepse je kad Ville objavljuje hvalospeve na racun malog iz Rasmusa i najavljuje saradnju i u buducnosti... E ovo je za nerviranje Ma videcemo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 Josh ne kupih onaj BRAVO......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Sweet pamdemonium je POP! pesma Nemoj se nervirati... E ovo je za nerviranje Ma videcemo.... onda je i fragile dreams pop pesma. ne zezam se za ciglu. pozdravio vas ville, videh ga nocas na certu amorphisa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Rasmus?saradnja?majko moja on je prso!mislim Ville! lestate ti se super provodis,bas te briga!uze li autogram? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 ne, nisam teenagerka. u zivotu sam uzeo samo 3 autograma. bazzie i jyrki su delili potpisane razglednice, a anneke iz gatheringa je THE riba. ali sam se slikao. ma videces. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarlet Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 hihi... kako se samo ljudi nerviraju oko nebuloznih pravaca koje su stvorili recimo novinari jer, zaboga sve mora da ima svoju najuobliceniju formu. Pustite prepucavanje...** ** sada sam ja kao neki glas razuma hih, jer po meni kad pocnete da izgovarate te, fufi pravce, ma kako oni zvucali, ucinice nasu musku populaciju jos izfeminiziranijom! Jos im samo fale uloshci i bivce prave pravcate zene. NEK JE DOOM ILI LOVE METAL .. ALI u sutrini neka je samo metal.. ahhh... Hvala.. osecam se prozvanom.. hvala GREETINGS BACK Ville Valo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 pozdravio vas ville, videh ga nocas na certu amorphisa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Mrzi me da citam prethodne postove, ali je verovatno neko napisao da u tom istom Bravo-u ima GIGA poster HIM-a...Ville nije u 1. planu (za promenu...)... A Rasmus - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 A,kupila sam poster Ali mi nije jasno sta ce Villeova cizma/cipela(WHATEVER) u prvom planu........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Koliko se ja secam kruzile su neke fore na racun njegovih malih stopala (a jelte, stopala su srazmerna... khm ) pa mozda hoce da razbije glasine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Moguce. Meni je Burton pre-pre-presladak!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 But... but... HOW?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Koliko se ja secam kruzile su neke fore na racun njegovih malih stopala (a jelte, stopala su srazmerna... khm ) pa mozda hoce da razbije glasine. Ko ce ga znati....... Moguce. Meni je Burton pre-pre-presladak!!! why???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Dobro, za Ville-a se podrazumeva da je nevidjeno lep, ali meni je i Burton. Ona duga kosa, ma cela faca... Inace, ako cemo iskreno, HIM bas i nemaju osim njih neke lepotane. Onaj Mige a i Gas su mi kao svinje...debeli, antipaticni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts