Mikkah_Pickkah Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Whyyyy??? When????? Whoooo?? Which??????? Eeeeeeee, Homer je znao sta da pita... Burton je... *autocenzura* i tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Whyyyy??? When????? Whoooo?? Which??????? Eeeeeeee, Homer je znao sta da pita... Burton je... *autocenzura* i tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Ne slusaj osobe koje pisu svasta tokom napada panike... (i samo da znate, to nije ni malo prijatno iskustvo) A ukusi su razliciti itditditd Meni je Burton ruzan. Eto. I grozno se oblaci. Jaaaao... nije mi dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Dobro, za Ville-a se podrazumeva da je nevidjeno lep, ali meni je i Burton. Ona duga kosa, ma cela faca... Inace, ako cemo iskreno, HIM bas i nemaju osim njih neke lepotane. Onaj Mige a i Gas su mi kao svinje...debeli, antipaticni... Ville= Burton= pogano........ Pa,jbg......ne moz' se imati sve..........Villeova lepota je dovoljna za ceo bend i za sve ostale ruzne bendove....... Jes' stvarno su svinje Gas i Mige.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 a propos de villeova stopala: jesu nesto manja za standard visine, odokativno 42 a ne 44, ali nista za pasti u nesvest. duzina organa nije testirana, bar sa moje strane, ali nisam primetio da se njegova devojka zali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Zlo & naopako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Zar nije cute?! http://himtour.buzznet.com/cat/index.php?p=21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Bue... HOOOOOOOW??? Mislim, ti ako si Nirvana girl, trebalo bi da ti je KurDt lep ka' andjeo (sto i jeste... bio ) ... pa kako onda Burton??? Prethodni klavijaturista... errr... Jussi??.. ne znam kako se bese zvase je bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 jusska. gotivan lik. svirao sa penumbrom, a sada je u bandu tiaga sa bivsim pevacem TDF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 (edited) Da, Kurt je za mene nesto posebno, i uvek ce biti Samo sam iznela svoje misljenje o clanovima grupe HIM. A prethodni klavijaturista je bio Zoltan (ako se dobro secam), ali mi je Burton lepsi od njega. Edited January 9, 2005 by nirvana girl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Zar nije cute?! http://himtour.buzznet.com/cat/index.php?p=21 Neee. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Oh well, whatever, nevermind... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Da, Kurt je za mene nesto posebno, i uvek ce biti Samo sam iznela svoje misljenje o clanovima grupe HIM. A prethodni klavijaturista je bio Zoltan (ako se dobro secam), ali mi je Burton lepsi od njega. Ma ukusi su razliciti, a Kurt je stvarno bio jedno od najdivnijih bica na ovoj planeti... Da, da, Zoltan... yummy.... mmmm... dobro, uzdrzacu se... Ali znam da sam negde videla i ime Jusska, verujem bas za njega... Ma, i oni sa tim imenima.. Linde Lily wtf??? Anyway, Zoltan Jusska Sweetie - Kad se samo setim onih nekih providnih majicica... pa kad se na nekoj nemackoj dodeli nagrada pojavio u suknji... Bas mi je bilo zao kad je otisao... Nacula sam da je on sad resio da se bavi elektronskom muzikom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Bue... HOOOOOOOW??? Mislim, ti ako si Nirvana girl, trebalo bi da ti je KurDt lep ka' andjeo (sto i jeste... bio ) ... pa kako onda Burton??? Prethodni klavijaturista... errr... Jussi??.. ne znam kako se bese zvase je bio Jeste......on je bio sweet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Zar nije cute?! http://himtour.buzznet.com/cat/index.php?p=21 Meni fotka ne radi.... Ko je taj lik... Eto na posteru...onaj u sredini??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Ma ukusi su razliciti, a Kurt je stvarno bio jedno od najdivnijih bica na ovoj planeti... Da, da, Zoltan... yummy.... mmmm... dobro, uzdrzacu se... Ali znam da sam negde videla i ime Jusska, verujem bas za njega... Ma, i oni sa tim imenima.. Linde Lily wtf??? Anyway, Zoltan Jusska Sweetie - Kad se samo setim onih nekih providnih majicica... pa kad se na nekoj nemackoj dodeli nagrada pojavio u suknji... Bas mi je bilo zao kad je otisao... Nacula sam da je on sad resio da se bavi elektronskom muzikom... na temi o TDF imas informacije o njihovom zajednickom projektu. mozda je cak i tema tiaga otvorena. anyway, njihovih izdanja ovde nema... kao ni gomile bandova koji su donekle poznati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 ti si bio na certu ajde postu neke pictures ako imas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 kad se vrnem pa okacim negde. imam ih na aparatu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 ti si jos uvek tamo? Pa na koji foru jel si otisao kod nekoga ili samo zbog koncerta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 kod bivse devojke, a sada dobre prijateljice... ti bas ne citas moju kolumnu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdalene~ Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 Kolumnu? Nesto kao Sara Dzesika Parker? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 brutalnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 brutalnije hej Lestat, znas da sam te blicala proslog leta? slike su napokon dosle.... okacicu ih na net, pa ti ih saljem (a mozda ih stavim i ovde) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 http://himtour.buzznet.com/cat/?p=21&id=14689 Probaj sad da otvoris link... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 Aaaaaaaaaaaaa, sad necu moci da spavaaaaam!!! Don't do that! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts