Tatyannahhh Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 lioneye je elvis-style rock'n'roll band sa sledecom postavom linde - guitars, vocals mige - bass ville - drums krs je kao i svi HIM side projekti, ali ume da bude zanimljivo na momente. auuuuuuuuuuuuu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 Da, da Ameri su se opasno nalozili na to a ja jos uvek nemam pojma kako to zvuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 lioneye je elvis-style rock'n'roll band sa sledecom postavom linde - guitars, vocals mige - bass ville - drums krs je kao i svi HIM side projekti, ali ume da bude zanimljivo na momente. Ah,to bi bilo zanimljivo cuti...ortakinja mi je pricala da nisu losi,imala je ali joj je prso hard..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead on Arrival Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 SAVRSHENA PESMA.... upravo je slusham............... Bittersweet nikako ne moze biti savrsena pesma,cim se pojavljuje pistavi-krestavi glas onog patuljka iz Rasmusa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Bittersweet nikako ne moze biti savrsena pesma,cim se pojavljuje pistavi-krestavi glas onog patuljka iz Rasmusa... kad se taj maleni kokoshar pojavi, pokvari i ono malo pesme shto je bez njega.... ja bih volela da chujem bittersweet u kombinaciji ville + jyrki (verovatno sam to vec rekla :trep-trep:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<Creative_Romance> Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Misam imala priliku da se zahvalim Lestatu na HIM-vim unpublish koje mi je narezao...cinim to sada!!!!!!!!!!!!!! Nekako kada te vidim na nekom night-u uvek se potrefi neka stvar zod koje nisam prisutna na ovom svetu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Ville + Jyrki ... hmmmmmm... Meni se cini kao lepa ideja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Misam imala priliku da se zahvalim Lestatu na HIM-vim unpublish koje mi je narezao...cinim to sada!!!!!!!!!!!!!! Nekako kada te vidim na nekom night-u uvek se potrefi neka stvar zod koje nisam prisutna na ovom svetu! nema na cemu. sluzimo narodu. samo me podseti ko si ti, posto mi tvoj nick nije poznat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<Creative_Romance> Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 nema na cemu. sluzimo narodu. samo me podseti ko si ti, posto mi tvoj nick nije poznat. neko ko obozava HIM a inace, znamo se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 znam da se znamo, ne bih ti rezao diskove, a da se pritom ne znamo ili da se nismo upoznali prilikom primopredaje. ali nemoj biti tajanstvena. a ima i gomila drugih ljudi koji obozavaju HIM. a meni nije do pogadjanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 znam da se znamo, ne bih ti rezao diskove, a da se pritom ne znamo ili da se nismo upoznali prilikom primopredaje. ali nemoj biti tajanstvena. a ima i gomila drugih ljudi koji obozavaju HIM. a meni nije do pogadjanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<Creative_Romance> Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 znam da se znamo, ne bih ti rezao diskove, a da se pritom ne znamo ili da se nismo upoznali prilikom primopredaje. ali nemoj biti tajanstvena. a ima i gomila drugih ljudi koji obozavaju HIM. a meni nije do pogadjanja. sto da ne! u gothic-nom stilu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 ma opusteno. cool, whatever. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 bestiJo mila kako ti se dja pJesmica??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtiel Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 HIM je los bend iskljucivo zbog neorginalnosti i prevelike zainteresovanosti za pevaca kao da ostali u bendu ne postoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 bestiJo mila kako ti se dja pJesmica??? Ne pitaj me nista, slusala sam je 763867368 puta kad sam dosla kuci Jos sam i nacrtala nesto povodom toga A jos sam uspela i da provalim ono sto Ville peva (posto se uopste ne cuje kad se ona mala svinja dere ka' besna) JEEEEEEEEEEE!!! Hvala ti puno Danas sam uspela da se domognem Obora tj DJ kabine tj Pusionice, anyway, danas je HIM picio u mojoj skolici preko razglasa na oba velika odmora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ω Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 HIM je los bend iskljucivo zbog neorginalnosti i prevelike zainteresovanosti za pevaca kao da ostali u bendu ne postoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 Ne pitaj me nista, slusala sam je 763867368 puta kad sam dosla kuci Jos sam i nacrtala nesto povodom toga A jos sam uspela i da provalim ono sto Ville peva (posto se uopste ne cuje kad se ona mala svinja dere ka' besna) JEEEEEEEEEEE!!! Hvala ti puno Danas sam uspela da se domognem Obora tj DJ kabine tj Pusionice, anyway, danas je HIM picio u mojoj skolici preko razglasa na oba velika odmora moja sugava skola nema radio ali zato teram inat komsiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Need HIM... >>>CLICK<<< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 HIM je los bend iskljucivo zbog neorginalnosti i prevelike zainteresovanosti za pevaca kao da ostali u bendu ne postoje. poslusaj starije radove, pa onda pricaj o neoriginalnosti. HIM je izvorno jedan od najoriginalnijih i najavangardnijih slusljivih bandova. uvek se fokus zainteresovanosti svodi na jednog ili dvojicu. ville je mnogo jaci frontman nego sto je ostatak jak band, i to je razlog tolikog interesovanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Sta mislite o konstataciji da je Ville bleda kopija Morrisona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 po mom skromnom misljenju njih dvoje nemaju veze jedan sa drugim... mada su obojica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Da, ali svi pricaju da Ville kopira Morrisona...ono kad je na sceni, pa u jednoj ruci cigara u drugoj flasa...pokreti itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 hm...ne znam... meni su sva ta nagadjanja o kopiranju ... ne znam... mozda ... mada meni je morrison imao na neki nacin mnogo raskalasniji izraz na sceni od ville-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 morrison ima prilicno jak uticaj na ville-a, ali jedino gde ga kopira je spot wasting the dawn od 69 eyes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts