Mikkah_Pickkah Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 It's over. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Quote
ChristianWoman Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 (edited) UZAS!!!! SHTA JE TO URADIO? UZASAN JE!!!NE MOGU DA VERUJEM.. twinie,I'll join you in death good bye cruel world Edited March 30, 2005 by ChristianWoman Quote
PanzerGoth Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 bas dobro izgleda, sta hocete? mala promena nikome ne skodi. Quote
Mikkah_Pickkah Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Skodi meni Kmeeeeeeeeeeeeee... Ako gledamo sa vedrije strane, pa i Chris Cornell sad ima slicnu fruzuricu pa je i dalje extra frajer .. hehee... .... Je l' da? Nope, ne vredi! IT'S OOOOOOOOVEEEEEEEEEEEER, IT'S OOOOOOOOVER.... Quote
tovar Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 sada ide pustanje kose... njegove tipicne fore... Quote
miss Penny Lane Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 sad analiza tipicnih fora ville valoa... ma ja ga volim i celavog i debelog Quote
Mikkah_Pickkah Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 (edited) Sad sam malo iskulirala ovaj tragicni dogadjaj i skapirala da je to ipak bilo neophodno... Pogledajte kakva mu je kosa bila u poslednje vreme, pre sisanja: Raspad. Znaci - dobro je sto se osisao Edited April 1, 2005 by bestia Quote
Mikkah_Pickkah Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Ja jesam Ali samo sam realna, kosa mu se RASPADALA Quote
Courtney Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 join me ajde pliz opet postuj sliku, meni ne radi... Quote
Mikkah_Pickkah Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Nisam join me, ali evo slike: A kad sam vec tu... Nemam pojma ko je ovaj cika, niti sta tu rade Eicca i swatki pevac Negative ali fotka je genijalna!!! Quote
Courtney Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 o gothe ville i dalje izgleda fino..imam neki trip sa kratokosim ljudima u posednje vreme Quote
PanzerGoth Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 hey Courtney, ko ti je taj dasa u potpisu? a ta slika gore je wau! strava! Quote
tovar Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 @ moni: to je gas, bubnjar, pomesala si njih dvojicu. @ bestia: nije ni cudo sto je za moju kosu rekao da je zeli za sebe. a ni moja kosa nije bas u nekom stanju. onaj baja je "kucni ludak" lost & founda. faca koja se nemotivisano pojavljuje svuda gde mozes da ga zamislis i fura fazon svalera presretaca. fotografija je sasvim moguce sa dobrotvornog koncerta u heartwall areni. (HIM, 69 Eyes, Rasmus, Apocalyptica, Negative) @ join me: nisam courtney, ali u njenom potpisu je peter steele, basista i vokal type 0 negative-a. Quote
Mikkah_Pickkah Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Wohoow, woow... polako... Kad je on rekao da hoce tvoju kosu za sebe??? Ja za to ne znam Ma, ok ti je kosa, samo je veeeeelika Hehehe, ja imam kosu slicnu njegovoj, vidim na sta ce da lici za 10 godina... Al' ja za sad volim sto je tako sva luda, rascupana i razletena na sve strane Quote
tovar Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 onda kad smo se zapili u nosturiu na amorphisu i slali laurija po pivo. sto se tvoje kose tice, neces imati tih problema iz prostog razloga sto te ne sjebava testosteron i sto ti se kosa ne proredjuje po deafultu. samo je odrzavaj da se ne rascveta kao sto moja ima obicaj. Quote
dark_lilith Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 ville izgleda lepshe sa kratkom kosom, obicno mi izgleda nekako prljavo... Quote
miss Penny Lane Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 kad smo kod kose vilijeva je divna ima da padnes u fras milena kad vidis moju kopsu, ofrabala sam se u drecavo crveno... Quote
Mikkah_Pickkah Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ma, svima cu ja vama da drobim kicmu sto se farbate u drecavo crveno RAAAAAAAAWRR!!!! Ne obracaj paznju, zaboravila sam da uzmem my happy pills Objasnicu ti preko fona E, a Ville-u je ovo i verovatno najava novog image-a uz solo-album, nemojmo to zaboraviti... Trebalo bi da se pojavi relativno uskoro... Zamislite samo - neki country rock trip i Ville s kratkom kosicom... I njemu cu da drobim kicmu Quote
miss Penny Lane Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 vili bi mi bio skroz lep sa kaubojskim sesirom i duuuugom kosooooom kosa (moja) se hvala bogu isprala sad sam ok Quote
negative creep Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Meni je Ville podjednako sladak i sa ovom kracom kosom! Quote
Froiibaad Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 zar josh uvek postoje ljudi koji se loze na VV Quote
mai Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 http://download.wbr.com/himcast/himcast1.mp3 ili: zashto se ville oshishao i shta je zapravo bam Quote
miss Penny Lane Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 meni je Burton najlepsi nego mai, imas li kojim slucajem jos linkova ? Quote
miss Penny Lane Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 @lestate o gothe, znam da je gas bubnjar celav i debeo mada sam konstatovala da bi volela cak i vilija u tom izdanju... mada sve ih je za*ebao pevac SOULRELICA Quote
Recommended Posts