tovar Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 burton... ne.... a tommy iz soul relica ce praviti cuda za koju godinu, kad se procuje... Quote
miss Penny Lane Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 a ja cu tada zajedno sa ammy reci svim tim novopecenim fanovima ko je poljubio tommyja Quote
tovar Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 a ko je blejao sa njim 3 dana? super je lik. stvarno. Quote
Jessy Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Hey,al nahvaliste tog Tommya.Ima li neko njegovu slicicu,pa da i ja vidim tog "Apolona" Sto se tice Vila,svidja mi se kako mu stoji kratak friz,mada sam generalno ljubitelj duze kose.Mada ovako deluje sredjenije,koliko sam ja primetila,nije nesto bog zna kako vodio racuna o svojoj kosi,uvek mi je delovala masno. Sve u svemu,vrlo simpaticno. Za Lesija: Sta bi sa onim obecanim slikama s Vilom iz Hella?Jel ih josh nisi ubacio na forum,ili ako jesi,onda mora da sam ja tada bila u periodu bojkotovanja foruma i uopste Interneta.HOCU SLIKEEEE! Odmah,sada,odmah... Quote
Jessy Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 A sto se tice one druge fotke,Peter je preeesladak... Quote
Gospa na Sivcu Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Dodjavola. Kome je bitna frizura. Kako bese, bend se slusa? Ok barem su bili ranije za slusanje. Quote
m. Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 burton... ne.... a tommy iz soul relica ce praviti cuda za koju godinu, kad se procuje... d? soul relic...pa so ce nam jos jedan him, uz 69, to die for???? aaaaa Quote
tovar Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 zato sto su svi clanovi neverovatno harizmaticni... imam isti osecaj za njih kao sto sam imao za HIM kad su bili deep underground. Quote
mai Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 baba-bubnjar je najharizmatichniji hahahha (zeljko, postuj sliku ) gitarista je bio najsimpatichniji.. a tommy je dobar pozer..samo, razocharala sam se kad sam chula kakav mu je glas na snimcima .. mnogo vishi nego shto je bio skc-u btw, shto neko ne otvori temu o njima da ne spamujemo ovde? ja sam opet zaboravila kad izlazi album him-a, a ja sam odgovorila nekome na to pitanje pre neki mesec kakav fan .. cccc Quote
m. Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 zato sto su svi clanovi neverovatno harizmaticni... imam isti osecaj za njih kao sto sam imao za HIM kad su bili deep underground. i pogledaj so se desilo sa HIM-om... bolje da su onda i ostali underground... a ne da se curice loze na ''karizmu'' vala. Quote
tovar Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 HIM jos uvek pravi dobru muziku i prilicno odvaljuje uzivo. da su ostali underground, ne bi postojao gothic danas. jedino sto gothic pricu drzi u zivotu je love metal prica koju su profurali sentenced i HIM. Quote
Gospa na Sivcu Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 (edited) da su ostali underground, ne bi postojao gothic danas. jedino sto gothic pricu drzi u zivotu je love metal prica koju su profurali sentenced i HIM. Edited April 22, 2005 by Sunsetter Quote
Sinstrel Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 HIM jos uvek pravi dobru muziku i prilicno odvaljuje uzivo. da su ostali underground, ne bi postojao gothic danas. jedino sto gothic pricu drzi u zivotu je love metal prica koju su profurali sentenced i HIM. Istina. Quote
mina. Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Istina. Well, jeste u neku ruku... Koliko god da su se svi smejali/cudili tom "love metal" izrazu ipak je to sad jedna kategorija vise u koju spada sve veci broj novih bendova. Iako mi je GLSvol.666 omiljeni album, i na Love Metal-u ima jako dobrih pesama. Quote
dEaD liViNg dOll Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 i pogledaj so se desilo sa HIM-om... bolje da su onda i ostali underground... a ne da se curice loze na ''karizmu'' vala. Curice su tu da bi se lozile...ne vidim zashto bi to uticalo na (ne)kvalitet nekog benda...kao shto utiche. Poshtujem HIM.Boli me uvo shto to ne zvuchi ql... Quote
tovar Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 apsolutno. retko kad mi publika moze zgaditi nesto sto sam slusao od samog pocetka. Quote
dEaD liViNg dOll Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 apsolutno. retko kad mi publika moze zgaditi nesto sto sam slusao od samog pocetka. Hvala ti.To. Quote
Jessy Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 Uostalom zar se curice ne loze na clanove vecine afirmiranih bendova? Po toj logici,ni1 od njih nije kvalitetan?!!Gluposti... Quote
PlanetHell Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 U nedelju, sad u 20h na vivi+ ce biti koncert HIM,onaj posle RR albuma. Onaj spot za poison girl je sa tog koncerta, vec sam ga jednom gledao i mnogo je dobar, pa vam preporuchujem da ga gledate i neko mozda po mogucstvu snimi... Quote
mina. Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 E gledala sam taj koncert mali milion puta... Btw, naravno da lozenje na clanove benda ne umanjuje njihov muzicki kvalitet - onda bi to znacilo da je svaka lepa glumica ustvari losa??? (ili glumac, ali eto primera radi, kao muskarci se loze...) Quote
tovar Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 ko ima dobar tuner, neka napravi divX. lepo placam. Quote
miss Penny Lane Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 as I said tommy je najlepse bice koje sam ikada poljubila za par godina ema i ja cemo morati da se hvalimo tommy je bas sweetheart Quote
Recommended Posts