Jump to content

Recommended Posts

Posted
HIM jos uvek pravi dobru muziku i prilicno odvaljuje uzivo. da su ostali underground, ne bi postojao gothic danas. jedino sto gothic pricu drzi u zivotu je love metal prica koju su profurali sentenced i HIM.

ufff...teske rijeci su pale...i besmislene...ako ti ne mislis pod go+hic i na new wave, onda me boli neka stvar,ali u suprotnom govorish besmislice koje vise nisu ni smijesne

Posted

ala smo izbesneli.... elem, poenta je da bi pokret bio pokret, ipak treba da ima neku publiku koja to slusa, a ne da bude toliko nedostupan obicnom slusaocu. gothic rock je manje ili vise prezvakana prica bio jos krajem 80-ih, a onda su dreadful shadows, a kasnije i london after midnight ubacili nesto metala u celu pricu. u svakom slucaju, do pojave HIMa i sentenced, sve je manje vise bilo na aparatima, a ova dva banda su celu scenu oziveli i ugurali mnogo nove publike, umesto da se ceo pokret sam od sebe ugasi. to je ono sto pokusavam da kazem. da bi se muzika stvarala, mora neko i da je slusa. zato elitisticki i beskompromisno nekomercijalni pristup skoro nikad ne naidje na prijem kod publike, a ljudi jednostavno prestanu da sviraju.

Posted
ja bi rado... icon_smile.gif udajem se icon_smile.gif

eto sad mozemo jessy angie i ja da osnujemo UDAJEM SE ZA TOMIJA CREW icon_smile.gif

Ti mozes biti u ANTI-UDAVANJE ZA TOMIJA CREW icon_smile.gif

hehe,moze,moze,zar drugarice inace sve ne dele mrred.gif

Mada ni protiv gitariste ne bih imala nista protiv,on mi je jos sladji... icon_redface.gif

Guest psiho
Posted
JA SAM MALI PEDER

(onaj koji slusa HIM)

HIM SU SVE SAMI PEDE*RI NEMAJU POJMA MAJKU IM JEBE*M! icon_evil.gifmad.gificon_mrtav.gificon_mrtav.gificon_mrtav.gifpukeface.gifpukeface.gifpukeface.gif