Mikkah_Pickkah Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 VIdela sam spot za And love said no Nije ljigavo koliko sam ocekivala Me likes! Quote
Gospa na Sivcu Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 ovo je skrnavljenje jedne tako lepe teme... Da. Sve gluposti o "love metalu", poziranja, rasprave o tome ko je novopeceni gej...Ima ljudi koji bi da jednostavno uzivaju u muzici,a ovo je otishlo predaleko! Quote
Woodcutter Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 LAM ima veze sa svim i svacim, prvenstveno sa dreadful shadows ??? Quote
Gospa na Sivcu Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Wood lepa ti je ta slika u potpisu. Quote
Tatyannahhh Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 VIdela sam spot za And love said no Nije ljigavo koliko sam ocekivala Me likes! ja to jos ne videh Quote
m. Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 (edited) ako tomi radi cert, onda bih i ja imao pressicu i ko zna sta jos... tomi the Phantasma? nemam pojma, mozdaza paradise lost. znam samo da njih obozava..zato na svakom njegovom go+hic (!!) partyu mozes cuti istu pjesmu plosta bar tri puta... ide li se na to? Edited May 1, 2005 by m. Quote
m. Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 i da, cave je ipak 280 kn, ako uopce ima josh karata. za prvi red provjereno nema. Quote
tovar Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 nemam ja tih para... a PL sviraju i u beogradu... ali trebalo bi da gostujem na nekom twilightu kao guest star DJ, pa se onda vidimo... Quote
mina. Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 ja to jos ne videh e ja sam videla i dobar je spot... svidja mi se za razliku od pesme... Quote
Jessy Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 videh spot And love said no...moram priznati da mi se ovaj spot mnooogo dopada za razliku od nekih Vilovih "pozerskih" spotova.Stvarno mi je odlicno uradjen,a i pesma je OK...Napreduje covek... A i u spotu je Vile mnogo sladak... Quote
mina. Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Od FOH spotovi su im isli sve gore i gore (BABL jos i nekako, The Sacrament i Solitary Man - sranja), ali ovo je stvarno OK. Quote
Mikkah_Pickkah Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Pa nije losa ni pesma... A spot mi je najveca gotivaza zato sto me podseca na onaj staaaaaaaaaaaari HIM period kad je Ville nosio odela itd... kad su bili tr00 Salim se, HIM su najtr00 bend ikada Quote
Tatyannahhh Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 e da zajebah se! gledala sam i narezala sam ga da ga ne bih vise gledala! sad se setih! Quote
angela287 Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Salim se, HIM su najtr00 bend ikada [/color] Quote
Helle Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 ZasHto ljudi slusHaju tj. vole HIM-a!? recimo volim doom/goth stuff al' njega,jednostavnom ne mogu da svrstam medju listu,mozda njegov vokal-varira na stranu,il' koji li je! Jedino mi se dopada ona njegova,kad kaze totalno omamljivim glasom ''i love you'' par puta,pa dijevojka ponovi za njim,tak nesto ide'aaaaah' stade mi mozak-ne mog se sijetit naziva pijesme! Quote
Gospa na Sivcu Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Pesma je DARK SECRET LOVE For a moment the world turns it’s back And you let me come closer Though the hearts were filled with fear For this dark secret love Oh let the world turn it’s back And please let me come closer Though the hearts filled with fear For this love Our 666 has got a name We burn in it’s flames again and again For it is our Dark secret love Set me as a seal upon thine heart, As a seal upon thine arm, For love is strong as death Jealousy is cruel as the grave. The coals thereof Are coals of fire, Which hath a most vehement flame.* I love you - I love you I love you - I love you I love you - I love you For a moment the world turns it’s back And you let me come closer Though the hearts touched with joy Our 666 has got a name We burn in it’s flames again and again For it is our Dark secret love Our 666 has got a name We burn in it’s flames again and again For it is our Dark secret love Quote
mina. Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 To je super pesma... Jel ima neko da je slusao The Heartless (deleted finnish release) - prvobitnu verziju? Obozavam tu pesmu... Quote
tovar Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 imam tu stvar... genijalna je... totalno avantgua®de Quote
Gospa na Sivcu Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 e da zajebah se! gledala sam i narezala sam ga da ga ne bih vise gledala! sad se setih! Mozes li da okacis link za ALSN ? Ili da mi narezes spot? Quote
Chlan 787 Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 To je super pesma... Jel ima neko da je slusao The Heartless (deleted finnish release) - prvobitnu verziju? Obozavam tu pesmu... mm daj... bolja je ona fino isproducirana verzija na albumu... letnji pop hit sa dramaticnim (mrachnim) momentom pred kraj... Quote
Recommended Posts