Tatyannahhh Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Mozes li da okacis link za ALSN ? Ili da mi narezes spot? narezacu ti Quote
mina. Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 imam tu stvar... genijalna je... totalno avantgua®de mm daj... bolja je ona fino isproducirana verzija na albumu... Hmm... gore... dole... gore... dole... Mislim da cu se definitivno odluciti za GORE! Quote
PlanetHell Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 ja sam spot ALSN imao negde u martu... ja mislim mozda chak i ranije... ono josh dok sam koristio kazu... meni je najbolji spot od HIMa za pesmu Pretending... jes da se malo zavrti u glavi, ali je mnooogo dobro odradjen i ville tu ne izgleda ko neki vrckavi gej... I josh neshto ko peva sa Villetom onu pesmu Dont fear the reaper [zenski vokal] ? Quote
tovar Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 june hyde, linde-ova (gitarista) bivsa devojka. Quote
Chlan 787 Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 njen glas me je oduvek podsecao na glas Scully iz X Files... @angela287: X 2 = @astarte: ovo je worship lestata, a ne HIMa... Quote
Mikkah_Pickkah Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Zar ta June nije bivsa Migeova devojka?? Quote
Gospa na Sivcu Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 narezacu ti TENK JUri VELIku MACHku! Quote
Jessy Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 ja sam spot ALSN imao negde u martu... ja mislim mozda chak i ranije... ono josh dok sam koristio kazu... meni je najbolji spot od HIMa za pesmu Pretending... jes da se malo zavrti u glavi, ali je mnooogo dobro odradjen i ville tu ne izgleda ko neki vrckavi gej... ja se tu bas ne slazem...U Pretending spotu bas deluje isfeminizirano mnogo vise nego u ostalim spotovima.ALSN mise bas i svidja jer u njemu deluje prirodnije...U Pretendingu se mnogo gubi i izgleda mi kao da ima fetish na mikrofone... Riba sto prelepo peva iz Don't fear the reaper podseca na Scully?! Nikako...ima suvise neznu boju glasa.... Quote
Tatyannahhh Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 TENK JUri VELIku MACHku! salji PP kad i 'de da se nadjemo za primopredaju mislim za spot Quote
Jessy Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 salji PP kad i 'de da se nadjemo za primopredaju mislim za spot od vishka ne boli...mislim glava...Eto,mozda dobijesh i gratis Quote
mina. Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 njen glas me je oduvek podsecao na glas Scully iz X Files... @angela287: X 2 = @astarte: ovo je worship lestata, a ne HIMa... hahaha! ja ne worshipujem ni HIM a kamoli lestata a sto se tice Sanne June Hyde - koliko ja znam ona je Ville-ova bivsa, odatle i "S" tetovaza... Quote
tovar Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 njih dvoje su bili zajedno nsto kratko i nesto davno, i mozda opet u gls periodu. a u medjuvremenu, ona je bila sa linde-om nekih 6 godina i raskinuli su ne mnogo pre nego sto se ona ubacila u pricu za the reaper. mislim da je tetovaza "S" vezana za sussanu, ville-ovu prethodnu dugogodisnju devojku. Quote
Tatyannahhh Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 od vishka ne boli...mislim glava...Eto,mozda dobijesh i gratis pricamo i dalje o spotu jel tako??? Quote
Jessy Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Sanne June Hyde ima divnu boju glasa...steta sto nije snimila jos neki duet sa Vilom Quote
mina. Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 e stvarno nemam pojma i iskreno ne zelim da zalazim u to ko je bio cija devojka... samo je bezveze sto nikad nece pevati The Reaper na koncertima... Quote
tovar Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 to u sustini ne bi bilo preterano tesko izvesti, samo treba matrica sa njenim glasom... to se radi, i nije neki problem. Quote
Jessy Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 da,al je steta sto ne urade jos neki duet...obozavam kombinacije musko-zenskih vokala... Quote
Mikkah_Pickkah Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Ne znam... Meni se njen glas ne svidja nesto posebno... Ali, npr, kad bi zvali MENE... Quote
mina. Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 @lestat: nisam se toga setila... koliko znam nisu to nikad radili? mogli bi... @jessy: verovatno to danas ne bi ni zvucalo onako kako je zvucalo tad... @bestia: znaci, u 5 ispred moje kancelarije, na informativni razgovor, vidim svetlu buducnost tvom glasu, videcemo sta mozemo da sredimo! (btw, jel ovo znaci da worshipujem bestiu? ) Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 zasto treba znati traceve o bednu koji volite/slusate? moze to sa manje opterecivanja.... Quote
mina. Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Nisu to tracevi, to su jednostavno cinenjice koje nenamerno saznas u nekom trenutku ako volis bend... Ali stvari tipa "da li je to bilo", "zasto je to bilo", "nee, kako je to moglo da bude" - smatram da treba staviti sa strane, jer ipak slusas muziku benda a ne njegove clanove i njihove zivote... Quote
miss Penny Lane Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 u poslednje vreme samo for you... i to bez struje... hvala astarte sto si mi stavija tjo na diskitj... u ponedeljak je bila totalna gubioza kad je krenuo for you... the greatest ever... Quote
mina. Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Nema na cemu Imam jos neke acoustic i unplugged stvarcice, smesticu ti to na neki drugi diskiTJ Quote
Recommended Posts