Jump to content

Recommended Posts

Posted
imam tu stvar... genijalna je... totalno avantgua®de

mm daj... bolja je ona fino isproducirana verzija na albumu...

Hmm... gore... dole... gore... dole... Mislim da cu se definitivno odluciti za GORE! icon_da.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

ja sam spot ALSN imao negde u martu... ja mislim mozda chak i ranije... ono josh dok sam koristio kazu... meni je najbolji spot od HIMa za pesmu Pretending... jes da se malo zavrti u glavi, ali je mnooogo dobro odradjen i ville tu ne izgleda ko neki vrckavi gej... icon_smile.gif

I josh neshto ko peva sa Villetom onu pesmu Dont fear the reaper [zenski vokal] ?

Posted
ja sam spot ALSN imao negde u martu... ja mislim mozda chak i ranije... ono josh dok sam koristio kazu... meni je najbolji spot od HIMa za pesmu Pretending... jes da se malo zavrti u glavi, ali je mnooogo dobro odradjen i ville tu ne izgleda ko neki vrckavi gej... icon_smile.gif

ja se tu bas ne slazem...U Pretending spotu bas deluje isfeminizirano mnogo vise nego u ostalim spotovima.ALSN mise bas i svidja jer u njemu deluje prirodnije...U Pretendingu se mnogo gubi i izgleda mi kao da ima fetish na mikrofone... icon_smile.gif

Riba sto prelepo peva iz Don't fear the reaper podseca na Scully?! Nikako...ima suvise neznu boju glasa.... icon_da.gif

Posted
salji PP kad i 'de da se nadjemo za primopredaju

mislim za spot icon_smile.gif

od vishka ne boli...mislim glava...Eto,mozda dobijesh i gratis icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
njen glas me je oduvek podsecao na glas Scully iz X Files... icon_smile.gif

@angela287: rolleyes.gif X 2 = icon_razz.gif

@astarte: ovo je worship lestata, a ne HIMa...

hahaha!

ja ne worshipujem ni HIM a kamoli lestata icon_razz.gif

a sto se tice Sanne June Hyde - koliko ja znam ona je Ville-ova bivsa, odatle i "S" tetovaza...

Posted

njih dvoje su bili zajedno nsto kratko i nesto davno, i mozda opet u gls periodu. a u medjuvremenu, ona je bila sa linde-om nekih 6 godina i raskinuli su ne mnogo pre nego sto se ona ubacila u pricu za the reaper. mislim da je tetovaza "S" vezana za sussanu, ville-ovu prethodnu dugogodisnju devojku.

Posted

e stvarno nemam pojma i iskreno ne zelim da zalazim u to ko je bio cija devojka... icon_smile.gificon_razz.gif

samo je bezveze sto nikad nece pevati The Reaper na koncertima... icon_wink.gif

Posted

to u sustini ne bi bilo preterano tesko izvesti, samo treba matrica sa njenim glasom... to se radi, i nije neki problem.

Posted

@lestat: nisam se toga setila... koliko znam nisu to nikad radili? mogli bi...

@jessy: verovatno to danas ne bi ni zvucalo onako kako je zvucalo tad...

@bestia: znaci, u 5 ispred moje kancelarije, na informativni razgovor, vidim svetlu buducnost tvom glasu, videcemo sta mozemo da sredimo! icon_wink.gificon_smile.gif

(btw, jel ovo znaci da worshipujem bestiu? icon_smile.gificon_smile.gif )

Posted

Nisu to tracevi, to su jednostavno cinenjice koje nenamerno saznas u nekom trenutku ako volis bend... Ali stvari tipa "da li je to bilo", "zasto je to bilo", "nee, kako je to moglo da bude" - smatram da treba staviti sa strane, jer ipak slusas muziku benda a ne njegove clanove i njihove zivote...