miss Penny Lane Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 imam ja to nego mi je ono doslo kao slag na trontu uz soulrelic... for you... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Nisu to tracevi, to su jednostavno cinenjice koje nenamerno saznas u nekom trenutku ako volis bend... Ali stvari tipa "da li je to bilo", "zasto je to bilo", "nee, kako je to moglo da bude" - smatram da treba staviti sa strane, jer ipak slusas muziku benda a ne njegove clanove i njihove zivote... nije bash, ja za gomilu omiljenih bendova ne znam nista o nekim detaljima iz privatnog zivota.... Quote
Jessy Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 mada je chinjenica da ne mozesh ostati ravnodushan kad saznash neshto o svom omiljenom bendu...jer,jbg,muzika se stvara iz srca,pa kako da volish nesto sto su stvorili idioti od ljudi- kako da volish ono sto je onda samo po sebi tako neiskreno... Mada...Axl je bio idiot i tukao je svoju lepshu polovinu,a svi volimo G'n"R... V.V. je POZERCHINA za Ginisa,pa ga o5 slusham i volim HIM-ove pesme... Bitno je kako ta muzika utiche na tebe,kakve emocije budi, i boli me uvo onda ko i s kojom ju je namerom stvorio... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 kako jessy uspesno demantuje sebe u istoj recenici.... jedna je stvar znati o ljudima nesto, vise u biografskom smislu, to ok, eventualono shta radi pored drkanja po bendu i tako dalje, al' mislih na neke tracerske detalje iz striktno licnog dela zivota, shta me boli kurac ko je, da li jE i zasto koga jebo totalno je u 'svet' fazonu, mada je i hiM bedn tog kulturnog nivoa.... Quote
tovar Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Mada...Axl je bio idiot i tukao je svoju lepshu polovinu,a svi volimo G'n"R... udri ribu na veselje! Quote
Jessy Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Bad obssesion je radio tribute Gunsima...jeste da su u njemu uchestvovala 2 napaljena stvora iz moje srednje...ali je jedan(treci)Sale bio isti Axl i odlicno ga je skidao...sto je to medeno stvorenje... Quote
miss Penny Lane Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 mislim da sam bila na jednoj njihovoj svirci ... Quote
Jessy Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 mislim da sam bila na jednoj njihovoj svirci ... ah,prisustvovala si Radoshevom poziranju...kakvi pokreti...kad zamahne zanosno onom kosicom i zgrabi mikrofon... pa onda prodje iskusno prstima kroz kosu i svojim "opasnim" pogledom obori sve djevojke s nogu... Quote
Mikkah_Pickkah Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Ja bih samo skrenula paznju na moj divni potpis HIM su zla organizacija koja svojim stihovima podstice omladinu (i to zensku ) na takve grozne zlocine kao sto je silovanje. Sta hocete, ovo je bio manji spam od ovog vaseg Quote
Jessy Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Ja bih samo skrenula paznju na moj divni potpis HIM su zla organizacija koja svojim stihovima podstice omladinu (i to zensku ) na takve grozne zlocine kao sto je silovanje. Sta hocete, ovo je bio manji spam od ovog vaseg ma sekta,bre... Sekta koja vrbuje opasne gothicharke u cilju "silovanja" nezashticenih love metalaca Quote
tovar Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 ziva istina. ja se plasim devojaka koje slusaju HIM. samo me dohvate i siluju. Quote
miss Penny Lane Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 him je sekta francuskih sobarica Quote
Black~Cat Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 ziva istina. ja se plasim devojaka koje slusaju HIM. samo me dohvate i siluju. Not me... Quote
miss Penny Lane Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 angie ti neces da budes french maid? Quote
Black~Cat Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 (edited) @ Moni - Ne bi mi dobro stajao taj komplet... Edited May 11, 2005 by Angel of Sorrow Quote
miss Penny Lane Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 ne lupetaj ... ja imam takav plan za 20. da nisi svesna lestate jer ti pustas mjuzu na havenu? ima li sanse da nam tomi zapeva ? Quote
Black~Cat Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 ja imam takav plan za 20. da nisi svesna Počinjem da se plašim... Quote
miss Penny Lane Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 pa i treba da se plasis... salim se ... Quote
Black~Cat Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 pa i treba da se plasis... salim se ... Ja se plašim i za sebe i za muškarce oko mene Quote
tovar Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 ne lupetaj ... ja imam takav plan za 20. da nisi svesna lestate jer ti pustas mjuzu na havenu? ima li sanse da nam tomi zapeva ? nephillim i zlo pustaju mjuzu, ne ja... znaci nista od love metala. Quote
Recommended Posts