tovar Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 konacno neko zdravo razmisljanje... a za mp3-ojku je trebalo da se obratis ljudima sa teme, ovde bas ima kolekcionara i retkih stvari od HIM-a, sto je nesto najblize savrsenstvu. Quote
Jessy Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 (edited) Vilove faze(trashiranje by Jessy): 1.take me Jessy,mnogo sam sjadak sa onom kapicom...a i pokriva mi moju inache "chesto pranu kosu" 2.malo sam se zaneo u spotu Pretending,malo vishe poziram i isfeminiziran sam,izgleda da imam fetish na mikrofone i frajer sam jer ne vadim pljugu iz usta (Jessy se iskreno nada samo pljugu jer je to faza trazenja mog sexualnog opredeljenja )Inache ovo nazivam i fazom-Jessy hocu malo da ti se zgadim,kako bi vishe obratila paznju na smrtnike koji te okruzuju jer si poznata po svojoj zajebanosti 3.Bitterweet i And love said no-ovde sam sasvim prirodan i zbog toga mnooogo sexy...u prevodu shvatio sam da je Jessy zena mog zivota,pa sam reshio da batalim glupe gayevske fazone i budem ono shto ona najvishe voli 4.faza-smanjiti kolichinu peruti,ili faza postajem opaki kratkokosi fenser -ova faza ima 2 strane: pozitivna-kosa mi vishe ne izgleda kao da mozesh da przish pomfrit na njoj negativna-zato sad lichim na prokletog fensera i poruzneo sam ali s ciljem da me Jessy zavoli onakvog kakav sam Hehe,ipak je ako mene pitate mogao da se malo vishe zadrzi na fazi 3. Eto,ovo beshe revizija Vileovih faza,ako neko ima neshto da pridoda,nek slobodno izvoli(osim izjave kako sam prsla i kako mi fali daska u glavi jer je to odvec poznata chinjenica ) Edited May 14, 2005 by Jessy Quote
tovar Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 reakcija br. 1: jessy, obrati se timu psihologa u beogradskom predstavnistvu fan cluba, mislim da ih ima dovoljno i da ce ti preporuciti lekara. tvoj ville. Quote
Jessy Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 reakcija br. 1: jessy, obrati se timu psihologa u beogradskom predstavnistvu fan cluba, mislim da ih ima dovoljno i da ce ti preporuciti lekara. tvoj ville. hvala Ville... kako mogu da ti se zahvalim ? Quote
tovar Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 svrati veceras u loose bar, u ulici frederikekattu. we'll think something. Quote
Jessy Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 you 'll think of something...remember i am blond Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 sada si me nedvosmisleno razocarala.... Quote
TtuEd Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 nephillim i zlo pustaju mjuzu, ne ja... znaci nista od love metala. Khm, pa u pitanju je Gothic night sa Gothic modnom revijom a ne Love Metal night sa Love Metal modnom revijom. Zato nece biti Love Metala. Quote
tovar Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 zato cete deliti flajere na mom nightu u utorak na demiji gde ce biti i love metala. jel tako, tuto? Quote
Sinstrel Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Jok ti ces! Ali ce zato demoni Dark Revolutiona da sire mrznju i ubice ti koncepciju night-a... na jedno recimo pola sata. Ali nemoj brinuti nece nista da boli... ili hoce?! Quote
Kali Agna Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 a za mp3-ojku je trebalo da se obratis ljudima sa teme, ovde bas ima kolekcionara i retkih stvari od HIM-a, sto je nesto najblize savrsenstvu. Jel ti to malo ironicno?! Quote
miss Penny Lane Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 neko je gore trazio bittersweet imam ja ceo album liptike kome treba nek' se javi Quote
Valtiel Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Vili nije tolko lose otpevao bittersweet koliko onaj gay iz Rasmusa. Quote
Jessy Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 svidja mi se Vileov glas u Bittersweeetu...onako dubok... Quote
Kali Agna Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 svidja mi se Vileov glas u Bittersweeetu...onako dubok... E jest' vala... Cekam jos samo dan kada ce Vile da nauci da dise pravilno Quote
tovar Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 tesko. astma + 3 pakle cigareta dnevno. on i disanje su 3 razlicita pojma. Quote
Black~Cat Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Cekam jos samo dan kada ce Vile da nauci da dise pravilno Ćuti, meni se baš sviđa ovako... Quote
Kali Agna Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 tesko. astma + 3 pakle cigareta dnevno. on i disanje su 3 razlicita pojma. Haha...vec si ustanovio dijagnozu Pitam se kako li ce glas da mu zvuci posle jedno 5 godina ako nastavi ovim tempom... Quote
tovar Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 manje vise isto, posto proredjuje turneje i odmara se vise nego na pocetku karijere. Quote
miss Penny Lane Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 od cega kod da mu je glas onakav meni je to Quote
Mikkah_Pickkah Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 A evo i konacno posta od mene na ovoj temi koji nije potpuni spam Khm: According to Billboard.com, Sire Records has set a September 26 release date for the new album from Finnish goth/metal quintet H.I.M., entitled "Dark Light". Currently mixing songs at New York's Electric Lady studios with producer Tim Palmer (DAVID BOWIE, OZZY OSBOURNE), frontman Ville Valo said the band was inspired by the works of film composer Angelo Badalamenti. "Our approach on 'Dark Light' was to work on key words to make the music more cinematic, epic, and close to the listeners," he told Billboard.com. The follow-up to 2003's "Love Metal", "Dark Light" was recorded at Los Angeles' Paramour studios with Palmer, who also worked on the band's last album. Songtitles set to appear on the CD include possible first single "Killing Loneliness", "Under the Rose", "Behind the Crimson Door", "Face of God", "Wings of a Butterfly", "Drunk on Shadows" and the title cut. Ville Valo and his cohorts have lined up a handful of European and Japanese festival appearances during the summer. A North American jaunt is being penciled in for October and November. Teehee Jedva cekam Quote
tovar Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 hm... ipak ne deluje toliko lose kao prva najava... Quote
Jessy Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 lepo,vrlo lepo neko se na vreme informisao...nego kad cemo choveka da dovodimo ovamo...khm...Lesi??? Quote
Recommended Posts