Jump to content

Recommended Posts

Posted

konacno neko zdravo razmisljanje... a za mp3-ojku je trebalo da se obratis ljudima sa teme, ovde bas ima kolekcionara i retkih stvari od HIM-a, sto je nesto najblize savrsenstvu.

Posted (edited)

Vilove faze(trashiranje by Jessy):

1.take me Jessy,mnogo sam sjadak sa onom kapicom...a i pokriva mi moju inache "chesto pranu kosu" icon_smile.gif

2.malo sam se zaneo u spotu Pretending,malo vishe poziram i isfeminiziran sam,izgleda da imam fetish na mikrofone icon_smile.gif i frajer sam jer ne vadim pljugu iz usta (Jessy se iskreno nada samo pljugu icon_smile.gif jer je to faza trazenja mog sexualnog opredeljenja icon_smile.gif )Inache ovo nazivam i fazom-Jessy hocu malo da ti se zgadim,kako bi vishe obratila paznju na smrtnike koji te okruzuju jer si poznata po svojoj zajebanosti icon_mrgreen.gif

3.Bitterweet i And love said no-ovde sam sasvim prirodan i zbog toga mnooogo sexy...u prevodu shvatio sam da je Jessy zena mog zivota,pa sam reshio da batalim glupe gayevske fazone i budem ono shto ona najvishe voli icon_smile.gif

4.faza-smanjiti kolichinu peruti,ili faza postajem opaki kratkokosi fenser icon_smile.gif -ova faza ima 2 strane:

pozitivna-kosa mi vishe ne izgleda kao da mozesh da przish pomfrit na njoj icon_smile.gif

negativna-zato sad lichim na prokletog fensera i poruzneo sam ali s ciljem da me Jessy zavoli onakvog kakav sam icon_razz.gif

Hehe,ipak je ako mene pitate mogao da se malo vishe zadrzi na fazi 3. icon_smile.gif

Eto,ovo beshe revizija Vileovih faza,ako neko ima neshto da pridoda,nek slobodno izvoli(osim izjave kako sam prsla i kako mi fali daska u glavi jer je to odvec poznata chinjenica icon_mrgreen.gif )

Edited by Jessy
Posted

reakcija br. 1: jessy, obrati se timu psihologa u beogradskom predstavnistvu fan cluba, mislim da ih ima dovoljno i da ce ti preporuciti lekara. tvoj ville.

Posted
reakcija br. 1: jessy, obrati se timu psihologa u beogradskom predstavnistvu fan cluba, mislim da ih ima dovoljno i da ce ti preporuciti lekara. tvoj ville.

icon_smile.gif hvala Ville... icon_smile.gif kako mogu da ti se zahvalim icon_twisted.gificon_smile.gif ?

Posted

nephillim i zlo pustaju mjuzu, ne ja... znaci nista od love metala.

Khm, pa u pitanju je Gothic night sa Gothic modnom revijom a ne Love Metal night sa Love Metal modnom revijom. Zato nece biti Love Metala. icon_biggrin.gificon_razz.gif

Posted

Jok ti ces! Ali ce zato demoni Dark Revolutiona da sire mrznju i ubice ti koncepciju night-a... na jedno recimo pola sata. Ali nemoj brinuti nece nista da boli... ili hoce?! mrred.gif

Posted
a za mp3-ojku je trebalo da se obratis ljudima sa teme, ovde bas ima kolekcionara i retkih stvari od HIM-a, sto je nesto najblize savrsenstvu.

Jel ti to malo ironicno?! icon_wink.gif

• 2 weeks later...
Posted
tesko. astma + 3 pakle cigareta dnevno. on i disanje su 3 razlicita pojma.

Haha...vec si ustanovio dijagnozu icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Pitam se kako li ce glas da mu zvuci posle jedno 5 godina ako nastavi ovim tempom... icon_smile.gificon_wink.gif

Posted

A evo i konacno posta od mene na ovoj temi koji nije potpuni spam icon_biggrin.gif Khm:

According to Billboard.com, Sire Records has set a September 26 release date for the new album from Finnish goth/metal quintet H.I.M., entitled "Dark Light".

Currently mixing songs at New York's Electric Lady studios with producer Tim Palmer (DAVID BOWIE, OZZY OSBOURNE), frontman Ville Valo said the band was inspired by the works of film composer Angelo Badalamenti. "Our approach on 'Dark Light' was to work on key words to make the music more cinematic, epic, and close to the listeners," he told Billboard.com.

The follow-up to 2003's "Love Metal", "Dark Light" was recorded at Los Angeles' Paramour studios with Palmer, who also worked on the band's last album. Songtitles set to appear on the CD include possible first single "Killing Loneliness", "Under the Rose", "Behind the Crimson Door", "Face of God", "Wings of a Butterfly", "Drunk on Shadows" and the title cut.

Ville Valo and his cohorts have lined up a handful of European and Japanese festival appearances during the summer. A North American jaunt is being penciled in for October and November.

Teehee biggreens.gif Jedva cekam biggreens.gif