m. Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Pa onako.. nije bash ni najlepsha.. ali sigurno nije ruzna.. slazem se i super peva A shto ti se Dizanerske tiche.. pa sad... mislim ima normalnih ljudi.. ali je vecjina vec zavrshila (npr. ja ) .... nacjicjesh vecj nekog normalnog Ako HIM dodje u Zagreb.. moram da idem pa makar me oni Hrvati spalili na lomachi da, ja te chekam vech na granici sa sjekirom, tako da se ne nadash lomachi.. ni sa smajlichima nisi nish smijeshno provalila. Quote
*One Wish* Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 da, ja te chekam vech na granici sa sjekirom, tako da se ne nadash lomachi.. ni sa smajlichima nisi nish smijeshno provalila. Nemoj odmah da se ljutish.. ja nemam nishta protiv Hrvata... to sam napisala zato shto svaki put kazem da cju icji na koncert u Hrvatsku neko od mojih drugova kaze da cju zavrshiti na lomachi.... znachi... nemoj da se ljutish... nije mi bila namera da vredjam... izvini... @ +Leona+ da da srodne dushe nisam na akademiji... na istoriji umetnosti sam... nisam ni izlazila na prijemni... mada mi je to bila zelja... ali sam odustala.. icicju veroJatno u USA-u na te studije ..... e sad dosta vishe spama.... HIM.... uh to mi je jedna od onih zelja... da vidim i nishta mi vishe ne treba Quote
m. Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Nemoj odmah da se ljutish.. ja nemam nishta protiv Hrvata... to sam napisala zato shto svaki put kazem da cju icji na koncert u Hrvatsku neko od mojih drugova kaze da cju zavrshiti na lomachi.... znachi... nemoj da se ljutish... nije mi bila namera da vredjam... izvini... @ +Leona+ da da srodne dushe nisam na akademiji... na istoriji umetnosti sam... nisam ni izlazila na prijemni... mada mi je to bila zelja... ali sam odustala.. icicju veroJatno u USA-u na te studije ..... e sad dosta vishe spama.... HIM.... uh to mi je jedna od onih zelja... da vidim i nishta mi vishe ne treba sve ok...taj 'izvini' smo i mi prije koristili, presmijesna rijech Quote
miss Penny Lane Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Ako HIM dodje u Zagreb,definitivno se pojavljujem tamo...ionako imam rodbinu koju dugo nisam videla... i vodis svoju omiljenu vilu sa sobom... Quote
Jessy Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 i vodis svoju omiljenu vilu sa sobom... uvek... Quote
miss Penny Lane Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 pa znala sam ja to uvek btw. Lesi jer to sigurno za Zagreb? o, gothe ovo me podseca na Tito i ja Quote
mai Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 koncert him-a u zagrebu? wishful thinking ili se neshto zaista organizuje? nadam se samo da nije u julu, jer .. ma necu ni da razmisljam o toj mogucnosti! .. @moni - danas polozih i poslednji ispit za jun, tako da bi sad vec mogle da se nadjemo hmm.. ljudi.. chak i ako nije u toku nikakva organizacija za koncert, mozda bi mogao neko neshto da pokrene .. *khm*lestate*khm* odoh da se radujem josh samo deset dana! Quote
miss Penny Lane Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 mai, javi mi se na pp oko cda... khm* khm * lesi organizuj nesto ... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 koncert him-a u zagrebu? wishful thinking ili se neshto zaista organizuje? nadam se samo da nije u julu, jer .. ma necu ni da razmisljam o toj mogucnosti! .. @moni - danas polozih i poslednji ispit za jun, tako da bi sad vec mogle da se nadjemo hmm.. ljudi.. chak i ako nije u toku nikakva organizacija za koncert, mozda bi mogao neko neshto da pokrene .. *khm*lestate*khm* odoh da se radujem josh samo deset dana! lestate treba da se oseti sad kao prozvanim,i da se pojavi ove.i kahze neshto. Quote
tovar Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 turneja jos nije u planu. a ako bude, beograd ima jako slabe sanse da se HIM pojavi. zagreb ima prilicno bolje. BMG ima zastupnika tamo, pa to deluje kao realnije. drugo, po milioniti put, ovde ljudi koji imaju love da dovuku HIM nemaju bas previse poverenja u tu investiciju, ali prilicno sam siguran da bi se isplatilo. ja nemam casha da ih dovedem, a to zavisi od operatera turneja, koje i ne poznajem, tako da... samo polako. Quote
mai Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 ma neka bude u zagrebu ili peshti .. samo neka bude!! i neki datum kad mogu da idem Quote
miss Penny Lane Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 isti slucaj ... samo da dodju, bilo gde Quote
Gospa na Sivcu Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 (edited) Zlo i naopako Valo ima picje Pa jel on retardiran kad mesha LIKER OD KAFE sa Jagermeister-om i josh kojechime ? Edited June 30, 2005 by Sunsetter Quote
Gospa na Sivcu Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 A sada-bruka DA TO JE BRIAN (PLACEBO)! Kako beshe...fegeti se guraju u klubu... Quote
Mikkah_Pickkah Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Da, to je Brian. Da, ono gore je montaza, na originalu je Michael Stipe iz REM. Btw, imam mnogo zlije & gore Valove slike, ali necu opet da gusim temu. Quote
miss Penny Lane Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 brian je za posedovati a i ville a ja sam posedovala tomija Quote
mai Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 samo da vas pozdravim sve iz madrida shta s´ deshava tamo? lestate, dovodish him u okolinu bgd-a? Quote
miss Penny Lane Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 ti si upravo u najlepsem gradu na svetu ... o, gothe cini mi se da nikad necu tamo otici ... Quote
Tatyannahhh Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 [/color] ovog iz Rasmusa bih obesila kako me nervira Quote
Nightwing Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 a pre godinu dana na Szigetu si htela da ti se potpise na `titulu` Quote
Shores Of Antartica Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 ovog iz Rasmusa bih obesila kako me nervira Mene svi oni nerviraju pa nema veze Quote
Guest Gothic-Rockerka Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Fuj sto je gadan lik iz Rassmusa xa xa tek kad sam imala priliku da ga vidim na big-screen,sokirala sam se,ma Valo je prema njemu bonbona! [mmm] jer nekako me podsjeca na druga Himovca! Al' ne mogu da shvatim,za neki razlog-zasto vecina gay momaka dijeluje atraktivno,il' je to do mene i mog ukusa,no idea! Quote
Nightwing Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Al' ne mogu da shvatim,zasto vecina gay momaka dijeluje atraktivno,il' je to do mene i mog ukusa,no idea! they smell nice ??? Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Anyway, jos jedan HIM UPDATE!!! Khm.. Here's the official and final track list for the new album: Vampire Heart Rip Out the Wings of a Butterfly Behind the Crimson Door Killing Loneliness Dark Light Drunk on Shadows Under the Rose Play Dead Face of God Night Side of Eden It's going to be out internationally on 9/26 and in US on 9/27. A evo i tekstova 2 nove pesmice: KILLING LONELINESS Memories, Sharp as daggers Pierce into the flesh of today Suicide of love took away all that matters And buried the remains in an unmarked grave in your heart With the venomous kiss you gave me I’m killing loneliness With the warmth of your arms you save me I’m killing loneliness with you I’m killing loneliness that turns my heart into a tomb I’m killing loneliness Nailed to a cross together As solitude begs us to stay Disappear in the light forever and we ? the power of death over our souls of secret ???? With the venomous kiss you gave me I’m killing loneliness With the warmth of your arms you save me I’m killing loneliness with you I’m killing loneliness that turn my heart into a tomb I’m killing loneliness I’m killing loneliness I’m killing loneliness With the venomous kiss you gave me I’m killing loneliness With the warmth of your arms you save me I’m killing loneliness with you I’m killing loneliness that turn my heart into a tomb I’m killing loneliness VAMPIRE HEART You can't escape the wrath of my heart, beating to your funeral song All faith is lost, and hell regained In the dust of the wrath of shame, just be brave ?Let me wake in the sun, of my heart? We move along, this path in the dark Were I belong, until my feet grow cold? Chorus Hold me, like you held on to life, When all fears came alive, and entombed me, Love me like you love the sun Scorching the blood in my vampire heart ???Ill be the thorn in every rose you give sin my woe??? I am the nightmare waking you up, from the dream the dream of love ??????? And paint you my soul, scarred and alone I wait for your kiss to take me home Hold me, like you held on to life, When all fears came alive, and entombed me, Love me like you love the sun Scorching the blood in my vampire heart Hold me, like you held on to life, When all fears came alive, and entombed me, Love me like you love the sun Scorching the blood in my vampire heart Hold me, like you held onto life My vampire heart Love me, like you love the sun My Vampire heart Ova prva mi se bas svidja iz personal razloga a druga ce biti omfg nenadmasivi pozeraj which is good Quote
miss Penny Lane Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 miJo ja racunam na tebe da budes u HIM ekipi za Zagreb ... Quote
Recommended Posts