Jessy Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 kad ce to da bidne,mislim cert? Ovaj iz Rasmusa je uzas...najvishe me nervira spot u kome ga vuku po onom blatu...i nije bolje za njega dobro mu nije spala ona crkotina od ptice shto je gaji na glavi A gde je ostatak Apocaliptice na onoj slici..?Tu su samo 3 chlana... Quote
tovar Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 @ mai: ne odoh u hell iz nekih cisto organizacionih razloga. cujemo se i gledamo kad se vratis. treba da uradim tattoo, pricali smo o tome. @ jessy: ne zna se precizan datum, niti bilo sta. ovo je samo cinjenica da je cert u zagrebu mnogo mnogo izvesniji nego cert u beogradu. stalni clanovi apocalyptice su samo njih trojica. @ bestia: tekstovi su jako dobri, ali ispozirani od pocetka do kraja, po nazivima pesama rekao bih da ce album biti pozerskiji i mocniji nego ikada. Quote
Tatyannahhh Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 a pre godinu dana na Szigetu si htela da ti se potpise na `titulu` pa normalno kad je bio koncert na 100 m od mene...i naravno pozer 4 life!! Quote
Nightwing Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 i naravno pozer 4 life!! Uvek bili..uvek cemo biti.. Ima li neko onaj DVD HIM Love Metal Arhives Vol I i da li je rad da reze ???? PLEASEEEEEEEEEE ali samo DVD..DviXove ne priznajem...... Quote
Leona Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Uvek bili..uvek cemo biti.. Ima li neko onaj DVD HIM Love Metal Arhives Vol I i da li je rad da reze ???? PLEASEEEEEEEEEE ali samo DVD..DviXove ne priznajem...... Kupio je meni cale. Al on je u Rusiji.... a sa njim i DVD... moram da cekam dok ne dodje. Quote
tovar Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Uvek bili..uvek cemo biti.. Ima li neko onaj DVD HIM Love Metal Arhives Vol I i da li je rad da reze ???? PLEASEEEEEEEEEE ali samo DVD..DviXove ne priznajem...... nabavljam uskoro. hvalicu se na temi kad nabavim. Quote
angela287 Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Imas taj DVD u Mamutu, ne znam tacno koliko je. Jbg Lesi, preduhitrila sam te, kupila sam ga pre skoro mesec dana. Quote
tovar Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 moni, crni deo potpisa ti je tako preiskren. dovescu ja shitmakera u red. samo je napravio haos. Quote
tovar Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Imas taj DVD u Mamutu, ne znam tacno koliko je. Jbg Lesi, preduhitrila sam te, kupila sam ga pre skoro mesec dana. lepo od tebe, ali ja cekam neku pirateriju, a original cu nabaviti u hellu. Quote
dark_lilith Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 moja ortakinja ga je dobila pre mesec dana valjda iz shpanije ili tako neshto, bio je kod mene neko vreme ali nije mi se gledao... Quote
angela287 Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 lepo od tebe, ali ja cekam neku pirateriju, a original cu nabaviti u hellu. Bas si tr00, nema sta. Quote
Nightwing Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 nabavljam uskoro. hvalicu se na temi kad nabavim. eXelent...bas mi treba to... Imas taj DVD u Mamutu, ne znam tacno koliko je. Jbg Lesi, preduhitrila sam te, kupila sam ga pre skoro mesec dana videcu danas u Mamutu...mozda kupim ako nije preko 2000... sve zavisi kako budem raspolozen... Quote
Ninoslav Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 imam ja dvd jos otkad, limited edition... Quote
Guest Gothic-Rockerka Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Pa da [Love Metal Archives Vol I] s duplim cedeom, to vec imam... The heartgram je za sigurno jedan od najljepsih bend simbola a Ville V. ima doista ''unique and depresive songs'', prosto te nagoni da zaplaces slusajuci ga, i po stilu se doista razlikuje od drugih rock bendova, aha'! Nije da mi je omiljen, al' je jedan od njih! -Vampire Heart -Rip Out The Wings Of A Butterfly -Behind The Crimson Door -Killing Loneliness -Night Side Of Eden -Dark Light -Drunk On Shadows -Under The Rose -Play Dead -Face Of God Love it! Quote
Sour aPPle Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Ne zanam,..ako me nesto iritira kod hima,..koji je i ok bend,..to je taj hartagram,..Malo je postao prekomercijalan,..mislim zaboga,..viddjam ga na svim zivima,..pola nekih nebitnih likusa nosi to na majcama i crta po rukama cisto sto se loze na "onog slatkog pevaca" kome u sustini ne znaju ni ime,..Pfffff Quote
tovar Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 jebiga. losa publika ne umanjuje kvalitet banda. bar ja tako kontam. narocito ako se ta losa publika moze povaliti. Quote
Nightwing Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Ne zanam,..ako me nesto iritira kod hima,..koji je i ok bend,..to je taj hartagram,..Malo je postao prekomercijalan,..mislim zaboga,..viddjam ga na svim zivima,..pola nekih nebitnih likusa nosi to na majcama i crta po rukama cisto sto se loze na "onog slatkog pevaca" kome u sustini ne znaju ni ime,..Pfffff a kako razlikujes bitne od nebitnih `likusa`??? Quote
dark_lilith Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 jebiga. losa publika ne umanjuje kvalitet banda. bar ja tako kontam. narocito ako se ta losa publika moze povaliti. od ~LM~ HIM je losh bend! Pa uz to ide li losha blika Quote
Sour aPPle Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Pa bend zavisi od publike,..evo uzecu kao primer moju mladju sestru,sa kojom sam nazalost u rodu,...ona je jedna od "nebitnih likusa",...koja je zaljubljena u ukupno jednu njihovu pesmu,a u sustini slusa house i tehno,..Mada ono,..necu da karakterisem i kazem ja znam koje su koje,..ali ostaje zauvek tuzna cinjenica da one/oni ipak postoje,..AND THEY ARE HERE!BETWEEN US!!!!(uhhh,...paranoja je zakon! ) Quote
Recommended Posts