^Rainbow_Monkey^ Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 a na njenom zidu visi ville valo ... Vise njih+HIM u celosti... Quote
miss Penny Lane Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 moje konstatacije svi zdusno prihvatishe Quote
mai Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 meni posteri him-a leze urolani u tubu vec godinama ... zna less... @moni - .........necu ti se javljati nekoliko dana sigurno.. Quote
tovar Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 samo se ti vrati pre nego sto ja zapalim. Quote
miss Penny Lane Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 meni posteri him-a leze urolani u tubu vec godinama ... zna less... @moni - .........necu ti se javljati nekoliko dana sigurno.. ma nema veze bwe kad se vratis dobro se vratila Quote
mai Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 (edited) ma stigla sam ja u bg u preksinoc oko 1-2h.. ali hocu kuuuuuuuuuuuuuuciiiiiiiiiiiiiiiiiii - u madrid i him dvd mi stoji upakovan.. nemam nikakvu zelju da ga gledam.. p.s. sinstrel, imam nekoliko slika za tebe.. Edited August 1, 2005 by mai Quote
negative creep Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Moj favorit je Gone with the sin i Whan love and death embrace, ta dva spota su mi divna Uh...kakva osecanja izaziva ta pesma... Gone with the sin je zakon. Btw, kad ce onaj Linde da se oshisha? Hiljadu godina nosi one dredove... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 ja volim join me ,ice ver. Quote
- Trinitus - Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Sacrament,Funeral Of The Hearts,Join me najjakije pesme ! FOTH je najaca bre ! Quote
tovar Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 meni se ne svidja. malo mi suvise lici na nadovezivanje na relativno njanjavi deo DS&BH. nekako su mi matori spotovi remek-delo u poredjenju sa novijima. WLADE spot ubija. Quote
Mikkah_Pickkah Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Mene vise mrzi da pisem kako se slazem s tobom Palanacki geni su to Quote
negative creep Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Funeral Of The Hearts FOTH je najaca bre ! Pre bih rekla 'THE funeral of hearts'... Quote
- Trinitus - Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Pre bih rekla 'THE funeral of hearts'... sorry, my mistake ! Quote
mai Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 upravo sam konachno otvorila solitary man single .. pishe "including secret internet access".. boh gdeshtakakozashto? zna li neko? Quote
mai Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 ehm.. da...toliko je secret da ni oni sami ne znaju o chemu se radi je li chuo iko wings of a butterfly? trebalo je da se vidi i spot, ali to kod mene (po obichaju) neshto ne funkcionishe... Quote
Tatyannahhh Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 upravo sam konachno otvorila solitary man single .. pishe "including secret internet access".. boh gdeshtakakozashto? zna li neko? pa saznaj majku mu pa javi sta je Quote
Jessy Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 joj kako su me neke pesme od njih razocarale...recimo ama uopste mi se ne svidja ona...jbga kako se zvase...Serpent...bla,totalno mi ne ulazi u uvo i jos neke novije,stare stvari su do jaja... Naj pesme-FOH,Join me,Gone with the sin,Close to the flame...anyway stvari sa prva 2 diska,s tim sto DS&BH malo zaostaje za prvim albumom al jos uvek je dovoljno dobar. Naravno-love you like i do,one last time,pretending...ima jos al mi mozak ne radi... Quote
tovar Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 serpent ride je jedna od prvih njihovih pesama uz phantom gate, borellus, stigmata / sigilum diaboli i dark secret love. imam utisak da te neobjavljene stvari za koje zna jako malo publike imaju vise kvaliteta od svih objavljenih. Quote
Jessy Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 serpent ride je jedna od prvih njihovih pesama uz phantom gate, borellus, stigmata / sigilum diaboli i dark secret love. imam utisak da te neobjavljene stvari za koje zna jako malo publike imaju vise kvaliteta od svih objavljenih. Ja samo znam da mi se Serpent Ride ne svidja....al to recimo ne vazi i za mog brata... Quote
Tatyannahhh Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 serpent ride , phantom gate, borellus, i dark secret love bre ja ne znam da ovo postoji Quote
mina. Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Borellus i Serpent Ride so&so, Phantom Gate je dobra, Dark Secret Love odlicna... @Dodjavola!: trebalo bi negde da nadjes DSL, pesma je super... Quote
tovar Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 bre ja ne znam da ovo postoji dobijes kompilaciju neobjavljenih stvari + alternativnih verzija. heartless deleted finnish mix od 7 minuta u prog doom fazonu jebava matere. to treba cuti i drzati kao ikonu. Quote
mai Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 pa saznaj majku mu pa javi sta je nashla "bravu" .. hehe .. dobra im je fora .. samo izgleda da je isteklo vreme za otvaranje toga.. shta god da je .. jer nece da se otvori .. scheisse.. bacila pogled - dvd nema nishta specijalno - spotove i neke live snimke, biografiju .. a onaj bonus dvd (him vs bam) mi se bash i ne gleda .. kad bash ne budem imala nishta drugo da radim - mozda ... Quote
Recommended Posts