Jump to content

Recommended Posts

Posted

Proverio/skinuo. Dakle novi singl a? Pa nije los, malo su nagruvali zvuk sto pozdravljam. Ali malo mi pesma zvuci provaljeno ali 'ajd sad. Spot je mozda i njihov najbolji spot?! icon_confused.gif Ville sa kratkom kosom na momente lici na neku baba seru dok na neke druge momente icon_smile.gif lici na nekog selju najgoreg. Bas mu grozno stoji kratka kosa. icon_mrtav.gif Doduse i duga, cuvak je ruzan pa to ti je. icon_smile.gif

Posted
icon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gif Najveci napad besa ikada coming! icon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gif

Kako JA to jos uvek nisam videla??? Gde ste ga videli??

Ko mi kriv kad ne gledam tv.. no.gif

imas na thesacrament.net i spot i mp3

meni se pesmica jako dopada

Posted

Proverio/skinuo. Dakle novi singl a? Pa nije los, malo su nagruvali zvuk sto pozdravljam. Ali malo mi pesma zvuci provaljeno ali 'ajd sad. Spot je mozda i njihov najbolji spot?! icon_confused.gif Ville sa kratkom kosom na momente lici na neku baba seru dok na neke druge momente icon_smile.gif lici na nekog selju najgoreg. Bas mu grozno stoji kratka kosa.  icon_mrtav.gif Doduse i duga, cuvak je ruzan pa to ti je.  icon_smile.gif

najbolji? da.. moguce..

mene ono svetlo u spotu podseca na batman-a .. icon_uhoh.gif

a ville na momente (o uzasa!!!) podseca na malog kokoshara iz rasmus-a wallbash.gif

..znash shta ja imam da ti kazem na poslednji komentar icon_mrgreen.gif

Posted

a ville na momente (o uzasa!!!) podseca na malog kokoshara iz rasmus-a wallbash.gif

Uzgred, i The Rasmus imaju novi singl...mislim da se zove No Fear, a taj kako ga ti zoves mali kokosar uopste nije promenio imidz za razliku od Ville Valoa. Ja se slazem da je s vremena na vreme neka promena dobrodosla, Ville jeste ruzan, ali mislim da ima jaku licnost... icon_wink.gificon_wink.gificon_wink.gif

Posted

Elem pesma je zarazna... priznajem.  wallbash.gif  icon_redface.gif  icon_smile.gif
wub.gif

@ mai: dolazim ti na kucnu adresu da ti pokupim neko blago sa compa.

love, less

shta li sad imam ..unsure.gif ..

btw, probala sam da naruchim cd....ne shalju u scg user posted image

Posted

mene zeza konekcija, pa ne mogu da skidam sa neta a da se ne otelim... gde li su ona lepa vremena kad sam imao unlimited cable?

Posted
mene ono svetlo u spotu podseca na batman-a .. icon_uhoh.gif

dobro je kad stavi ruku na grudi i glumi da ga je pesma pogodila icon_biggrin.gif

Posted

biggreens.gif

1. Nanananana, Betmeeeeeeeeen, nananannanana, Betmeeeeeeeen, Betmeeeeeeeen, Betmeeeeeeeeeeeeeeeen!!! icon_smile.gif

2. Lupe uistinu nateraju coveka da pomisli na "Beautiful people".

3. Ville opet prizeljkuje da bude Billy Idol.. ona frizurica - icon_smile.gif

4. Pesma mi je isprva licila na narodnjak. Kada sam je drugi put preslusala opet je licila na narodnjak. icon_cool.gif

5. Uprkos svemu navedenom utisci su totalno pozitivni. icon_cool.gif Otprilike mi je simpaticno na slicnu foru kao kad sam videla Jyrki-a obucenog u roze icon_biggrin.gif

Posted

period oko christina death singla. inace roze je nevidjeno in u tampereu, pre svega zahvaljujuci negative-u i soul relicu.