Shamandalie Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 "Wings Of A Butterfly" Heaven ablaze in our eyes We're standing still in time The blood on our hands is the wine We offer as sacrifice [Chorus] Come on, and show them your love Rip out the wings of a butterfly For your soul, my love Rip out the wings of a butterfly For your soul This endless mercy mile We're crawling side by side With hell freezing over in our eyes Gods kneel before our crime [Chorus] Come on lets show, them your love Rip out the wings of a butterfly For your soul, my love Rip out the wings of a butterfly For your soul (Rip out the wings of a butterfly) Don’t let go (Rip out the wings of a butterfly) For your soul [Chorus] Come on, and show them your love Rip out the wings of a butterfly For your soul, my love Rip out the wings of a butterfly For your soul (Rip out the wings of a butterfly) Don’t let go (Rip out the wings of a butterfly) [x2] For your soul Quote
Vlaja Buraz Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 U ovom novom spotu sam videla neku tetovazu kod onog srca na ruci...nesto pise...zna li neko sta tacno pise? Silvana 4 ever Quote
Leona Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Silvana 4 ever He, he...moja bivsa razredna se zove Silvana Quote
Kali Agna Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Dobar je spot za Wings Of A Butterfly, ali je jos bolji onaj rif na pocetku pesme Quote
negative creep Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Ima li neko slicicu ove (nove) tetovaze...gde se lepo vidi to 'silvana forever'? Quote
Nightwing Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 (edited) inace roze je nevidjeno in u tampereu, pre svega zahvaljujuci negative-u i soul relicu. joj..negative...jurio sam da nabavim jer rekose da su novi GNR kad ono... ...jos jedan him gay clon....samo los Edited August 24, 2005 by estranged Quote
tovar Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 odgledah konacno ceo spot sinoc. klasa je... a i pesmica je vise nego cute. pojacali su zvuk u odnosu na ranije radove i to je nekako cool. Quote
negative creep Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Ma kakva 'Silvana 4 ever'...sta lupas??? Pise 'love & love & love'... evo linka za tu stranicu na forumu...i na dnu ima jos jedna slicica sa Ville-ovim tetovazama...ko je sad onaj covek na desnoj ruci? http://heartagram.infopop.cc/groupee/forum...m/605107675/p/1 Quote
tovar Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 joj..negative...jurio sam da nabavim jer rekose da su novi GNR kad ono... ...jos jedan him gay clon....samo los ne bas. po stylingu lice na glamere iz 80-ih, muzika ima malo vise GNR tripa nego standardni love metal, a deluju gay za sve pare. inace, moj savet za tebe je lullacry, sweetic + mrakness + nevidjeno sexy zenski vokal. @ nirvana girl: ne secam se da sam pominjao tetovaze. i sta se primate kad je boro ubacio parce konfuzije. Quote
dark_lilith Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 jel slushao neko ruski bend REPENTANCE? Pevac mnogo lici na villea, samo shto je jedno 1000000 puta lepshi Quote
Gospa na Sivcu Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Izvinjavam se na spamu ali ovo je jace od mene. Dakle... E u tri lepe... Kakvo je to midi sranje sa prethodne dve strane ? Quote
mai Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Ma kakva 'Silvana 4 ever'...sta lupas??? Pise 'love & love & love'... evo linka za tu stranicu na forumu...i na dnu ima jos jedna slicica sa Ville-ovim tetovazama...ko je sad onaj covek na desnoj ruci? http://heartagram.infopop.cc/groupee/forum...m/605107675/p/1 hmm .. meni vishe lichi na Fun & Love & Love ... anyway, unishtio je lepu tetovazu .. Quote
Kali Agna Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 odgledah konacno ceo spot sinoc. klasa je... a i pesmica je vise nego cute. pojacali su zvuk u odnosu na ranije radove i to je nekako cool. To za zvuk se slazem Quote
tovar Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 jel slushao neko ruski bend REPENTANCE? Pevac mnogo lici na villea, samo shto je jedno 1000000 puta lepshi ako zvuce kao HIM, prosledjuj! Quote
dark_lilith Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 link repentance klikni na ovo gore pa proveri, nemam nishta od njih, pevac meshavina Villea i Japea! Lepshi i gaystiji u svakom slucaju Quote
Leona Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 link repentance klikni na ovo gore pa proveri, nemam nishta od njih, pevac meshavina Villea i Japea! Lepshi i gaystiji u svakom slucaju Lici na Villa, da....i pomalo na Brandona Leeja u Vrani(ko ga ne zna, to je ovaj u mom singaturu)....mladji je od Villa(sto mi se svidja)...cale mi jos malo ide u Rusiju, pa cu ga zamoliti da mi kupi nesto od njih...inace, zgodan je on za jednog Rusa. Quote
Black~Cat Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Not bad at all... Ima lepe oči A i ukusa (što muzičkog, što uopšte). Quote
negative creep Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 hmm .. meni vishe lichi na Fun & Love & Love ... anyway, unishtio je lepu tetovazu .. Kao i onu...slovo 's'...nacrtao je heartagram preko toga... Quote
Nightwing Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 ne bas. po stylingu lice na glamere iz 80-ih, muzika ima malo vise GNR tripa nego standardni love metal, a deluju gay za sve pare. ma problem je sto sam ja trazio bend koji MUZICKI lici na GNR.. a oni to nisu... Inace MTV pusta leptirka u emisiji FRASH stalno Quote
Shamandalie Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Sutra HIM hit dana na SOS kanalu! Quote
tovar Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 uzmi prvi album negative-a, war of love, i preslusaj. mogu i da ti narezem. Quote
tovar Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 link repentance klikni na ovo gore pa proveri, nemam nishta od njih, pevac meshavina Villea i Japea! Lepshi i gaystiji u svakom slucaju dobar je. ima stila skroz. Quote
Kali Agna Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 uzmi prvi album negative-a, war of love, i preslusaj. mogu i da ti narezem. Jel to nesto vredi? Sudeci po jednom spotu koji sam videla rekla bih da je... Quote
dark_lilith Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 (edited) Lici na Villa, da....i pomalo na Brandona Leeja u Vrani(ko ga ne zna, to je ovaj u mom singaturu)....mladji je od Villa(sto mi se svidja)...cale mi jos malo ide u Rusiju, pa cu ga zamoliti da mi kupi nesto od njih...inace, zgodan je on za jednog Rusa. mislim da ljudi ipak znaju ko je Lee ne lici na njega! inace------- Rusi lepi ljudi! Edited August 25, 2005 by dark_lilith Quote
Recommended Posts