Gospa na Sivcu Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 (edited) Nazdravlje ... fartagram... Edited September 30, 2005 by Sunsetter Quote
michelle Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 (edited) tacno... odjebite u s&s sobu ako vam se prica o besmislicama Edited October 1, 2005 by michelle Quote
mai Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 (edited) In the nightside of Eden? Jedna od boljih (koliko god da je to moguce) sa novog albuma. Sta je zbrkano? hmmm .. pa..malo mi je nekako ne-celovita.. kao da je previshe (iako dobrih) ideja na jednom mestu .. ...preslushacu je ponovo a shto se tiche ostalih pesama - shto ih vishe slusham, vishe mi se svidjaju Edited October 1, 2005 by mai Quote
Nightwing Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 ja ne mogu da slusam album... jako mi je dosadan... kad ocu da slusam gay muziku pustim Dm i mastam o koncertu... Quote
tovar Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 produkcijski najbolji HIM-ov album ikada. uostalom sve sto potpise tim palmer, u bilo kojoj varijanti muzike, mora da valja. konacno snimljeno kako treba, bez ijedne jedine greske. koncept albuma, kao i propratni materijal, takodje bolji nego ikad. booklet da se useres. koncept sinematicne muzike se konacno ostvario, ovaj album predstavlja ono sto je deep shadows trebalo da bude kada je stvaran. ima dobru dozu pop linije, dozu modernog rocka, alternative sa pocetka 90-ih, ali i osnovnih metalskih korena. instrumentalno dobar taman koliko treba. u svakom slucaju, ovaj album je jedan od retkih uspelih pokusaja da bude totalno SVE, i pop, i rock, i gothic i metal, a opet da bude dobar album. favoriti ce mi se iskristalisati kasnije, ali za sada su face of god, vampire heart, under the rose, play dead i naravno mega catchy rip out the wings of a butterfly. ne bih ovaj album nikako poredio sa sentenced, jer je koncept potpuno drugaciji, do mere da je nemoguce bilo kakvo poredjenje, ali su oba albuma izuzetna. Quote
Black~Cat Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 favoriti ce mi se iskristalisati kasnije, ali za sada su face of god, vampire heart, under the rose, play dead i naravno mega catchy rip out the wings of a butterfly. Quote
Sinstrel Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 (edited) produkcijski najbolji HIM-ov album ikada. uostalom sve sto potpise tim palmer, u bilo kojoj varijanti muzike, mora da valja. konacno snimljeno kako treba, bez ijedne jedine greske. Ovo priznajem! a opet da bude dobar album. I ovo... dobar da ali odlican nikad! Vampire Heart mi je najlosija pesma... ne bih ovaj album nikako poredio sa sentenced, jer je koncept potpuno drugaciji, do mere da je nemoguce bilo kakvo poredjenje, ali su oba albuma izuzetna. Slazem se. Sramot je sto poredim Sentenced sa HIMetom. F U N E R A L A L B U M ! ! ! edit: znam ko su DM! Edited October 2, 2005 by Sinstrel Quote
Shamandalie Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 On kada je video ko mu je na listi... poludIo je cho'ek!!! Nego, pitanje je sad, sto nije zavrsio pismo sa "See you soon, my lovely charmed one (ili tvoje tajno ime).."? Izgleda da je zaboravio sa kim ima posla!!! Pa dobro, i da jeste tako napisao, sta menja stvari? Poludeo- u pozitivnom ili negativnom smislu? Ja zaista volim HIM, ali ne zato sto mi se svidja Vile, vec zbog celokupnog stvaralastva ove grupe. Zelim sto pre da ih vidim uzivo, nadam se da ce svratiti na leto kod nas ili u neku susednu zemlju. Quote
tovar Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 funeral je sirov, iskren i prejak album. dark light je sa druge strane smisljen i osmisljen, konceptualan i upeglan album. ovaj ce bolje proci, to je definitivno, jer gadja i pogadja jako siroku publiku... sto je na neki nacin revolucionarno. hit kakav je trebao svetu od 2000. i razorblade romance. Quote
greeter of the rising sun Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 razorblade romance sucks! ima Him i boljih albuma.... bre, oni kroz godine stvarno postaju ozbiljniji...mislim na muziku...samo se nadam da nece da zastrane u komercijalu, javlja se mnogo bendova koji idu njihovim stopama i postepeno se kvari utisak koji je him stvorio... bar meni...glupi klinci Quote
Nightwing Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 RR je UBEDLJIVO najbolji album toliko Quote
greeter of the rising sun Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 (edited) ma daj! po cemu? u tom albumu ima i previse euforije..mada, ukusi se ipak razlikuju...po mom misljenju deep shadows je bolji od RR... Edited October 3, 2005 by Cookie Quote
Dragana Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 ma, na svakom albumu imas bolje i manje dobre pesme... RR nije toliko jak, ali ima pesama koje su vrh... mislim, meni se sve svidja.... kako uporedjivati tako razlicite stvari... Quote
dark_lilith Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 slushala sam novi album , mislila sam da cu se razocarati ali zapravo nije losh leze im ove spore pesme, samo mogli su malo vishe da se potrude oko bookleta, sve iluzira na to kao da im je ovo poslednji album, ne znam tako mi deluje Quote
Gospa na Sivcu Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Muzika...ok...textovi...bljutavi...pevanje...povrsno Quote
greeter of the rising sun Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 svaki album deluje kao da im je poslednji...mislim da je to neki njihov marketinski potez..... Quote
Dragana Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 otprilike killing loneliness the face of god Quote
tovar Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 slusam i svrsavam. ili dugo nisam jeb'o, ili je ovo nikad jaci album. nisam se ovako osecao jos od TFA od sentenced-a. Quote
greeter of the rising sun Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 slusam i svrsavam. ili dugo nisam jeb'o, ili je ovo nikad jaci album. nisam se ovako osecao jos od TFA od sentenced-a. c-mon... svrsavanje uz him Quote
tovar Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 album razbija. i to je to. ne mogu da prestanem da ga slusam. Quote
Vincent Hess Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Ne volim HIM nesto preterano ali ona nova pesma sa leptirom kida Quote
Millosh_024 Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Spot ima zanimljive efekte i to je odprilike sve vredno spominjanja, bar shto se mog misljenja tiche. Jebeshga, i David Bowie je bio pederast ali ne na ovu bljutavu foru koju zaista ne kontam. Kontam devojke koje ovo slushaju (i gledaju) ali tipove....no,dobro...svakom svoj otrov. Not my cup of tea darling. Quote
Recommended Posts