kuruz Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Haha,neka devojka iz moje shkole je upoznala te kretene iz HIM i pojavile su se njene slike sa njima u BRAVOu.Kretenka HIM je gay. Quote
Narsil Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Haha,neka devojka iz moje shkole je upoznala te kretene iz HIM i pojavile su se njene slike sa njima u BRAVOu.Kretenka HIM je gay. Devojka odlicno izgleda inace , him nije gay! Jel ima neko novi album ? ako ima nek se javi na pp radi razmene ili nek mi da link da ga skinem! Quote
Anarki StarScream Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 c-mon... svrsavanje uz him Ali rayumi, lestate je vampir Quote
tovar Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Devojka odlicno izgleda inace , him nije gay! Jel ima neko novi album ? ako ima nek se javi na pp radi razmene ili nek mi da link da ga skinem! imam obe verzije, obicnu i limited, pa ti biraj koju ces, za placanje mi se javi na pp. Quote
GEORGE_SOAD Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 imam ja verziju sa bonus pesmama... Quote
Dragana Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Spot ima zanimljive efekte i to je odprilike sve vredno spominjanja, bar shto se mog misljenja tiche. Jebeshga, i David Bowie je bio pederast ali ne na ovu bljutavu foru koju zaista ne kontam. Kontam devojke koje ovo slushaju (i gledaju) ali tipove....no,dobro...svakom svoj otrov. Not my cup of tea darling. mislis da im je muzika gay? ne znam, mozda se ne slazem zato sto sam "curica"... meni se dopada muzika... ne kazem da mi Ville nije bio sladak kad sam bila mladja i dok je imao duzu kosu, ali muzika je presudna... ili mozda njegov glas... e na to stvarno mora da se lozi svako zensko... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 retardirano zensko....il' je to pleonazam.... niko ne mora da se lozi ni na shta.... kada se zensko lozi to je cesto sa manje racionalizacije nego u slucaju muskaraca..... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Haha,neka devojka iz moje shkole je upoznala te kretene iz HIM i pojavile su se njene slike sa njima u BRAVOu.Kretenka HIM je gay. ti si izdanak moje ideoloske skole.... Quote
Dragana Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 retardirano zensko....il' je to pleonazam.... niko ne mora da se lozi ni na shta.... kada se zensko lozi to je cesto sa manje racionalizacije nego u slucaju muskaraca..... ti si sad kao duhovit ne znam sta si hteo da kazes svim ovim... ali ville ima jako lep dubok glas, a devojke se loze na glas kao npr vi na.... a,zasto bi bilo bilo kakve racionalizacije u slucaju lozenja... ono je po definiciji iracionalno Quote
greeter of the rising sun Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 a,zasto bi bilo bilo kakve racionalizacije u slucaju lozenja... ono je po definiciji iracionalno za muskarce da...za matore zene da...za mlade devojke neeeeeeee Quote
Anarki StarScream Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 (edited) Ali Ville je tako sladak . Ps. ovaj zadnji ( jadni ) singl je .... pa sve sem dobre pesme. Edited October 12, 2005 by Anarki StarScream Quote
greeter of the rising sun Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 jeste sladak, ali se firca sa basistom Quote
Sinstrel Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 E vala nije sladak nije cak ni lep, ruzan je ko lopov! Ali ruzan lopov! Quote
Vincent Hess Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Ovaj novi spot mi je skroz u nekom Edward Scissorhands fazonu. Dobar je. Quote
Sinstrel Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 One velike lupe u spotu su maznute od Mansona iz spota "Beautiful People" Quote
Dragana Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Ali Ville je tako sladak . bio je sladak, vise nije... sad je cak i ruzan... za muskarce da...za matore zene da...za mlade devojke neeeeeeee nikakvo lozenje nije racionalno zato sto njime ne upravlja mozak ovaj zadnji ( jadni ) singl je .... pa sve sem dobre pesme bas je dobra pemica kao i album... Ovaj novi spot mi je skroz u nekom Edward Scissorhands fazonu. Dobar je. mene spot podseca na in joy and sorrow.... Quote
greeter of the rising sun Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 (edited) sve polazi iz mozga...cak i lozenje... btw, kada smo kod mozga i lozenja: dokazano je da uzbudjenim muskarcima mozak cak radi vise i brze nego obicno...zato vise ne moze da upali ona zvaka :'dusho, izvini, ne znam sta mi je bilo, stao mi mozak' Edited October 13, 2005 by Cookie Quote
Anarki StarScream Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 E sada ozbiljan post, vile je veoma lep muskarac, sa kosom ili bez nje. Da li je gay ili ne, to nije moj problem ( sta vise ne volim him ) i zaista momak ima talenta za pisanje i to mu niko ne moze osporiti, ovaj zadnji singl je meni smor zato sto je nekako "laksi", a ja sam trenutno u children of bodom tripu, tekstic je ok, glas, bolji nego ikada, ali muzikica, pa neznam kao da slusam pop ( sto i nije uvreda ). Bar se nisu prodali. E da cookie, :ne: vec sam ti rekao u pp-u ako napadas nekoga ocekuj da ti bude uzvraceno. Nemoj dzabe da vredjas HIM, uradili su vise za metal nego pantera i slicne budale koje su dovele do NU simbioze. Quote
greeter of the rising sun Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 TE-BRA odakle tebi ideja da vredjam him....? bila je sala u pitanju, sto si tako ozbiljan.....mrgude (nemoj jos i ovo da shvatish kao napadanje ) Quote
Sinstrel Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 E sada ozbiljan post, vile je veoma lep muskarac, sa kosom ili bez nje. Da li je gay ili ne, to nije moj problem ( sta vise ne volim him ) i zaista momak ima talenta za pisanje i to mu niko ne moze osporiti, ovaj zadnji singl je meni smor zato sto je nekako "laksi", a ja sam trenutno u children of bodom tripu, tekstic je ok, glas, bolji nego ikada, ali muzikica, pa neznam kao da slusam pop ( sto i nije uvreda ). Bar se nisu prodali. E da cookie, :ne: vec sam ti rekao u pp-u ako napadas nekoga ocekuj da ti bude uzvraceno. Nemoj dzabe da vredjas HIM, uradili su vise za metal nego pantera i slicne budale koje su dovele do NU simbioze. Sedi, jedan! Quote
Anarki StarScream Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Idiotizam je preterano zastupljen medju ljudima koji postuju na ovom forumu ( a posebno medju moderatorima koji misle da su face ako vredjaju jednog lika na koga se lozi 90 posto riba koje slusaju metal ). Quote
Anarki StarScream Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Ma da. Idi pod svoj kamen. Quote
greeter of the rising sun Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 a? kamenje, nule jedinice..... obojica napolje Quote
Anarki StarScream Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Idi i ti pod svoj pravnicki kamen . Quote
Recommended Posts